Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Είμαι 1ος επιλαχών στην κατηγορία μου στον διαγωνισμό των 725... Είχα περάσει αθλήματα τότε που πέρασαν και οι άλλοι (ενημερωτικά για αυτόν που ρώτησε) ... Δεν έχω μάθει κάτι παραπάνω
Καλημέρα. Να ξέρετε οτι πρέπει να πιέσετε να κυρωθούν οι πίνακες επιλαχόντων. Απ'ότι μου είπε ένας φίλος απο το αρχηγείο κάτι είχαν πάει να ξεκινήσουν αλλά για άγνωστο λόγο το πάγωσαν. Τώρα ποιος ξέρει; Λόγο του ότι την είχαν πάρει χαμπάρι την δουλειά οτι πάμε για εκλογές; Ήθελαν να μπουν τσέπη τα λεφτά από τις κενές θέσεις μιάς και είχαν υπολογιστεί τα χρήματα για 725 θέσεις; Απλά δεν το έκαναν; Ένας θεός ξέρει. ΑΑΑΑΑΑ και κάτι τελευταίο... Είχε βγει διαταγή από το αρχηγείο να επαναπροσληφθούν 5 άτομα στις 19/1/2015 οι οποίοι είχαν διαγραφή λόγο (Ι) αλλά πάγωσε λόγο εκλογών και απο γνωστό μου έμαθα οτι η διαταγή κατα πάσα πιθανότητα βγήκε με υπουργική απόφαση και όχι με δικαστική. Είδατε όταν υπάρχει θέληση;

Καλησπέρα. Κάτι ακούστηκε οτι την εβδομάδα που έρχεται περιμένουν απάντηση στο αρχηγείο, από τον αρμόδιο υπουργό για το αν θα κυρωθούν ή όχι πίνακες επιτυχόντων-επιλαχόντων. Καλό θα ήταν να πιέσετε όπως μπορεί ο καθένας.
- sv650
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 2
Παιδια ειμαι απο τους ππυ τους τελευταιους 30 που περασαμε αθληματα κτλ. Κ δεν μας εχουν παρει ακομα. Ακουγεται οτι μαζι με εμας κ τους εποχικους θα παρουν κ εσας. Πρεπει να πιεσετε οσο μπορειται... Υπαρχουν καποια σωματια που βαζουν εμποδια να ξερετε
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Φίλε πολίτη έχεις κάνει κανένα τηλέφωνο στο αρχηγείο να ενημερωθείς πώς τσουλάει το όλο θέμα;
Παιδιά θα πάρει 30 επιλαχόντες ιδιώτες από τους 725 ξέρουμε σε ποιες κατηγορίες ανηκουν
Παιδιά έχετε ακούσει τίποτα αν θα μας πάρουν. Από τούς 4000 πήραν πάντως.
Μάγκες έχετε κάποια πληροφορία τη γίνεται με μας; Θα πάρουν η θα μας σκασουν.
725 έγραψε:Μάγκες έχετε κάποια πληροφορία τη γίνεται με μας; Θα πάρουν η θα μας σκασουν.
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποια πληροφορία και τώρα που είμαστε και εν μέσω (και πάλι) προεκλογικής περιόδου άστα να πάνε αδερφέ. Πάντως εγώ δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για να είμαι ειλικρινής, μακάρι να διαψευστώ.
Κάνα νέο έχουμε παιδιά Θα Γίνει τίποτα με τούς επιλαχόντες;
Ο τσιπρας μας εγινε ποιο δεξιος και απο τους δεξιους μεγαλο λαθος ευχομαι το κακο που μας κανει να το βρει μπροστα του ο μπ
Μπηκα ξανα στο φορουμ και διαβασα αυτα για τους επιλαχοντες. δεν εχει κλεισει το θεμα με τους 725; Θα καλεσουν και αλλους; Ενδιαφερομαι εαν θα καλεσουν αλλους απο την κατηγορια ατει οικονομικων επιστημων. ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες