Αποτελέσματα Πυροσβεστικής (2012)
Παιδια εγω μενω κρητη και μου ειναι δυσκολο να ανεβω αθηνα... Προτεινω να βρεθητε μια αντιπροσωπεια οσων μενουν αθηνα να περασετε απο το αρχηγειο μηπως σας δωσουν καποια διευκρινηση μηπως ετσι συγκινηθουν γιατι απο το τηλεφωνο δεν βλεπω ανταποκριση.
Μαγκες πηρα τηλ και στην δευθυνση προσωπικου και στο αρχηγειο τα ιδια παλι οτι θα ξεκινησει μετα την αντιπυρικη και οτι περιμενουν τν επιτροπη διαγωνισμου να καταρτισει τους κανουριους πινακες και οτι συνεχιζεται κανονικα τωρα η μας κοροιδευουν η μας λενε την αληθεια στην αναμονη τι να πω και εγω αν εχει και εσεις ΤΠτ νεοτερο πειε ΤΠτ να ξεαγχωθουμε
- jali
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
Η επιτροπη ανταγωνισμου ποια ειναι (που υπαγεται; ) , να ερθουμε σε επαφη με αυτους εκει. ΤΕΛΟΣ το δουλεμα που εχουμε φαει. Αν το καλο σκεφτειτε θα κλεισουμε χρονο σε λιγο. Και πιστεψ'τε με μπορουμε να το τραβηξουμε πολυ το θεμα αν Γινει κατι οπως αυτο που λενε οι συνδικαλιστες. Θα κανουμε ενα σωματειο θα βαλουμε δικηγορους να μας εκπροσωπησουν θα πληρωσουμε ολοι ενα ποσο και μετα τους τραβαμε δικαστηρια (και μη μου πει κανενας οτι δεν γινεται, γινεται και πολυ καλα μαλιστα).
Αν γινει καμια μαλακια φιλε μου και δεν μας παρουν αυτο θα κανουμε θα μεζευτουμε ολοι μαζι θα βαλουμε δικηγορους να μας εκπροσωπησουν και θα το κυνηγησουμε οσο παει
Καλημερα παιδια, τελος του μηνα ολοι ξερουμε πως θα υπαρχη πιθανον καποια ενημερωση, καντε λιγο υπομονη ακομα μην απογοητευοσαστε...
Ας το ελπισουμε πως τουλαχιστον μεχρι τελος του μηνα να εχουμε τους τελικους πινακες, αντε λιγο υπομονη ακομα, ε με τα ρεχατια τους μωρε τι τους νοιαζει. εμας καιει το θεμα τοσο καιρο, αυτοι καλα καθονται και πινουν καφε και κοιμουνται ησυχοι. καλα σε περιπτωση που θα παν να μας κανουν καμια τρικλοποδια ενοιειται οτι θα τρεξουμε ολοι σε δικηγορους και θα γινει χαμος ολοι μαζι μια γροθια, αλλα απ οτι φενεται ολα θα πανε καλα και οπως σας ειπα και χτες μην πιστευεται τους ασχετους τους σινδικαλιστες δεν ηταν κατι επισημο εκεινο το κολοχαρτο τους. τα επισημα και αυτα που πρεπει να λαμβανουμε υπ οψιν μας ειναι τα χαρτια απ την βουλη απ το υπ προστασιας και απ αρχηγειο, τα λεμε παιδια υπομονη προπονηση και αναμενουμε...
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
τομυσ έγραψε:Αν γινει καμια μαλακια φιλε μου και δεν μας παρουν αυτο θα κανουμε θα μεζευτουμε ολοι μαζι θα βαλουμε δικηγορους να μας εκπροσωπησουν και θα το κυνηγησουμε οσο παει
Συμφωνώ. Κυνηγήστε το νομικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να ακυρώσουν την Προκήρυξη. Είναι εντελώς παράνομο και παράτυπο. Σε όποιο δικαστήριο και να κάνετε προσφυγή, ακόμα και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, Σίγουρα Θα δικαιωθείτε. Αρκεί όμως να υπάρχει κάποια ασφαλής και επίσημη Πληροφόρηση για την Προκήρυξη.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Εννοεται και θα το κυνηγησουμε νομικα και το σιγουρο ειναι οτι θα δικαιωθουμε! Αλλα να ξερουμε οτι η δικαιωση ερχεται μετα απο χρονια! Γιατι θα εχουμε αναβολες και διαφορα αλλα! Αλλα εχουμε καιρο μεχρι να μπουμε σε τετοιες διαδικασιες! Τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα! Εγω λεω να μαζευτουμε οσοι μπορουμε και να παμε στο αρχηγειο να ρωτησουμε η οποιος εχει καποιο βουλευτη γνωστο να του πει να κανει μια ερωτηση στη Βουλη ωστε να εχουμε μια νεοτερη απαντηση! Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ειμαστε ενωμενοι! Οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα! Και γιατι οχι να μην κανουμε κατι οπως οι επιτυχοντες στον διαγωνισμο των αξιωματικων! Να δουμε τελικα ποσοι ειμαστε εδω μεσα και να ενημερωσουμε και αλλους που δε ξερουν για το φορουμ! Προσωπικα ξερω 5-6 ατομα που δεν μπαινουν και ειναι και σε ψηλες θεσεις!
Παιδες κατι που εχει να κανει εμμεσα με την προκηρυξη οσον αφορα το που θα πανε τα χρηματα της επομενης δοσης απο την τροικα αλλα κυριως με το ελληνικο χρεος. Διαβαστε το
http://news247.gr/eidiseis/politiki/politiki-krisi/e_n_d_600_dis_gia_thn_ellada_kai_50_gia_thn_kupro.1950940.html
http://news247.gr/eidiseis/politiki/politiki-krisi/e_n_d_600_dis_gia_thn_ellada_kai_50_gia_thn_kupro.1950940.html
-
- Υποδεκανέας
Καλησπερα σε ολους. Μολις μιλησα με τον δικηγορο μου για το θεμα και μου ειπε τα εξης: Οτι αυτο το χαρτι δεν ισχυει επειδη ειναι απο ενα σωματειο, αναγνωρισμενο μεν αλλα δεν παυει να ειναι σωματειο και οχι κατι απο το αρχηγειο ή απο το υπουργειο. Ολα μα ολα πια ειναι αρμοδιοτητα υπουργων, αρχηγειου και γενικοτερα επισημων φορεων του κρατους, αλλα και δυστυχως, ειναι και θεμα των "τροικανων". Επισης μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να βγαινει μια προκυρηξη να ζητανε εναν συγκεκριμενο αριθμο προσληφθεντων και μετα να λενε οτι θα προσληφθουν λιγοτεροι απο τους μισους. Ειναι αντισυνταγματικο, παρανομο. Εαν ομως γινει κατι τετοιο ετοιμαστειτε για αγωνα. Και για αλλη μια φορα το μονο που μπορουμε να κανουμε, αν και το εχουμε ακουσει απειρες φορες, ειναι να αναμενουμε. Αγνωστο το ως ποτε. Ο Θεος να βαλει το χερι του.
Νικο συμφωνω απολυτα να μην τους αφησουμε σε ησυχια και να επιμεινουμε για μια επισημη τοποθετηση. Τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη να βγει επισημα το αρχηγειο να μας πει να 'η οχι ετσι απλα.ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ έγραψε:Εννοεται και θα το κυνηγησουμε νομικα και το σιγουρο ειναι οτι θα δικαιωθουμε! Αλλα να ξερουμε οτι η δικαιωση ερχεται μετα απο χρονια! Γιατι θα εχουμε αναβολες και διαφορα αλλα! Αλλα εχουμε καιρο μεχρι να μπουμε σε τετοιες διαδικασιες! Τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα! Εγω λεω να μαζευτουμε οσοι μπορουμε και να παμε στο αρχηγειο να ρωτησουμε η οποιος εχει καποιο βουλευτη γνωστο να του πει να κανει μια ερωτηση στη Βουλη ωστε να εχουμε μια νεοτερη απαντηση! Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ειμαστε ενωμενοι! Οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα! Και γιατι οχι να μην κανουμε κατι οπως οι επιτυχοντες στον διαγωνισμο των αξιωματικων! Να δουμε τελικα ποσοι ειμαστε εδω μεσα και να ενημερωσουμε και αλλους που δε ξερουν για το φορουμ! Προσωπικα ξερω 5-6 ατομα που δεν μπαινουν και ειναι και σε ψηλες θεσεις!
Μαγκες, έχουμε την δύναμη να μαζευτούμε και να Κάνουμε μια απεργεία πείνας έξω απ το υπουργείο προστασίας του πολίτη; Θα πάρει φωτιά ο κώλος τους... Όχι ομως να είμαστε 10 άτομα...
-
- Υποδεκανέας
Παιδες αν θελετε κανονιζουμε να παμε στο Υπουργειο. Και το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μαζευτουμε οσο περισσοτεροι γινεται. Τουλαχιστον να παρουμε μια γενικη απαντηση, ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ έγραψε:Εννοεται και θα το κυνηγησουμε νομικα και το σιγουρο ειναι οτι θα δικαιωθουμε! Αλλα να ξερουμε οτι η δικαιωση ερχεται μετα απο χρονια! Γιατι θα εχουμε αναβολες και διαφορα αλλα! Αλλα εχουμε καιρο μεχρι να μπουμε σε τετοιες διαδικασιες! Τωρα τι κανουμε ειναι το θεμα! Εγω λεω να μαζευτουμε οσοι μπορουμε και να παμε στο αρχηγειο να ρωτησουμε η οποιος εχει καποιο βουλευτη γνωστο να του πει να κανει μια ερωτηση στη Βουλη ωστε να εχουμε μια νεοτερη απαντηση! Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να ειμαστε ενωμενοι! Οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα! Και γιατι οχι να μην κανουμε κατι οπως οι επιτυχοντες στον διαγωνισμο των αξιωματικων! Να δουμε τελικα ποσοι ειμαστε εδω μεσα και να ενημερωσουμε και αλλους που δε ξερουν για το φορουμ! Προσωπικα ξερω 5-6 ατομα που δεν μπαινουν και ειναι και σε ψηλες θεσεις!
Η άποψή μου είναι πως καλύτερα να αφήσετε τους βουλευτές και τους πολιτικούς εκτός. Οι αποφάσεις των δικαστηρίων και ειδικά των Διοικητικών δικαστηρίων βγαίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα μιας και δεν έχουν μεγάλο φόρτο εργασίας. Άσε που μπορεί η απόφαση του Δικαστηρίου να μην είναι Εφέσιμη οπότε η Διαδικασία να τελειώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα και η δικαίωση να έρθει γρηγορότερα. Μην μασάτε. Ξέρουν πολύ Καλά πως θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν άμα διανοηθούν να σταματήσουν τις διαδικασίες πρόσληψης. Δεν θα τολμήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο γιατί μετά θα Μαζεύουν Προσφυγές και θα τρέχουν σε δικαστήρια. Οργανωθείτε και Απατήστε μια καλύτερη πληροφόρηση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση εσείς είστε σε θέση ισχύος και όχι αυτοί.
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
-
- Υποδεκανέας
Παιδες εχω να προτεινω κατι, πιστευω πως οι περισσοτεροι εδω εχουμε Φεισμπουκ. Αν θελετε και συμφωνειται μπορουμε ολοι να γραψουμε το ονομα μας εδω και να γινουμε φιλοι και να κανονισουμε κατι απο κει. Επισης υπαρχει ηδη μια σελιδα, εδω και καιρο οποιος θελει γραφει! http://www.facebook.com/groups/265636113502920/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης