Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2011)
Θελω να Ελπιζω σε αρκετες θεσεις για φετοσ. Δυσκολο βεβαια αλλα η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια. Αυτο που με κανει να μν απογοητευομαι ειναι οτι εχουν βγει πολυ στη συνταξη. Εχουν βγει μεχρι και ατομα43 ετων. Το σιγουρο ειναι οτι ελειψεις θα υπαρχουν αλλα εχουμε αυτο το δντ. Και τα πραγματα αλλαζουν. Τυχεροι οσοι μπηκαν πριν το 2010. Υπηρχαν πολλες θεσεις και τα μορια χαμηλα...
δημητρης25 έγραψε:Σε παρακαλω. Δεν μου αρεσει η ειρωνια! Ας κρατησουμε τους τυπους. Ειναι σοβαρα πραγματα αυτα που γραφεις κ φυσικα βλεπει ο κοσμος εδω μεσα; Νεοελληνες που τα εχετε εισοπεδωση ολα. Ολα. Μην ψαρωνεις!ταρο εριξα χθες το βραδυ το 2012 δεν ειδα κατι σοβαρο απο το 2013 κ μετα κατι θα γινει. Αμα θελεις στειλε μου με mms το πρωι το καφεδακι σου να σου τον πω ενα χερακι! Περα απο την πλακα ετσι ειχε ακουστει το προηγουμενο καλοκαιρι με υπογραφη ΔΝΤ. Αυτοι ξερουν το μελλον πλεον σε αυτη την χωρα.
Φιλε μου μακαρι να καταφερουμε να μπουμε και εμεις οι 2 καποτε αν και εσυ θα μπεις νωριτερα

τα μορια να μην ανεβουν τραγικα σε 2-3 χρονακια γιατι δεν θα εχω καμια ελπιδα

Λοιπον.ξυπνηστε εδω μεσα! μερικοι π γραφετε οτι θελετε. Ειδικοι φρουροι θα βγουν κ φετοσ. Κ συμφωνα με τον προυπολογισμο 900 ατομα. Δεν παιζει να μην βγαλει ε. Φ δεν βλεπετε τ γινετε; Κ επισης εχει προυπολογισμο για αλλα 3-4 χρονια. Αλλα σιγουρα δεν παιζει με τιποτα να τους βγαλει ανοιξη τ 2011. Αλλα για σεπτεβριο οκτωβριο. Η σειρα των 500 τωρα μπηκε για εκπαιδευση κ στα τμηματα θα πανε τον μαρτιο. Οποτε θα βγαλει σεπτεβριο για να ολοκληρωθει ι διαδικασια Κ να μπουν το 2012. Αν οντως ενδιαφερεστε να παρακολουθειτε λιγο τις προηγουμενες σειρες. Κ εγω περιμενω την επομενη σειρα για να μπω ειμαι ειδικος φρουρος Π καποια βυσματα μας εκοψαν στο οακα για αναστημα κ δικαιωθηκαμε απο δικαστιριο γιατι τ ειχαμε κ μας εκοψαν κ καλα. Για αυτο να εχετε ανοιχτα τα ματια σας
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
Εσύ δηλαδή παρακολουθείς τις προηγούμενες σειρές;γατουλα έγραψε:Λοιπον.ξυπνηστε εδω μεσα! Μερικοι π γραφετε οτι θελετε... Η σειρα των 500 τωρα μπηκε για εκπαιδευση κ στα τμηματα θα πανε τον μαρτιο. Οποτε θα βγαλει σεπτεβριο για να ολοκληρωθει ι διαδικασια Κ να μπουν το 2012. Αν οντως ενδιαφερεστε να παρακολουθειτε λιγο τις προηγουμενες σειρες.

...
... ...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Πρεπει να βγει μεγαλη προκυρηξη γιατι ειμαστε αρκετοι αφτοι που γουσταρουμε να μπουμε αλα δν εχουμε την κωωλο ευκαιρια γτ ειναι δυσκολοι οι καιροι. ΑΛΑ υπομονη να μην γινει το δικο τους.
Απλα περιμενουμε...
Απλα περιμενουμε...
Εγω εχω περασει εξυπνε. Κ ξερω τι γινετε, εννοουσα για την επομενη σειρα. Δεν μπορει μαρτιο να μπει τμημα κ τοτε να ξανα βγαλει σειρα.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 5
γατουλα έγραψε:Εγω εχω περασει εξυπνε. Κ ξερω τι γινετε, εννοουσα για την επομενη σειρα. Δεν μπορει μαρτιο να μπει τμημα κ τοτε να ξανα βγαλει σειρα.
Ξαναδές τι έχω κάνει quote από αυτά που έχεις γράψει, και ψάξε το λίγο καλύτερα.

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 146
Γατουλα πολυ αποτομα μιλας. Μηπως εισαι γατακι κ σε λενε μακη;Whiteyez βρηκες παρεουλα βλεπω, τυχερουλη!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
καλησπερα σε ολους! Ερωτηση: Γιατι δεν μπορει να βγει προκυρηξη την ωρα που μια σειρα παει στα τμηματα;γατουλα έγραψε: Εγω εχω περασει εξυπνε. Κ ξερω τι γινετε, εννοουσα για την επομενη σειρα. Δεν μπορει μαρτιο να μπει τμημα κ τοτε να ξανα βγαλει σειρα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
απλα δεν γινετε... Γιαυτο και λενε αν βγει δευτερο εξαμηνο... Του 11 δεν υπαρχει περιπτωση να βγει ενω εμεις θα ειμαστε ακομα σε πρακτικη...ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:καλησπερα σε ολους! Ερωτηση: Γιατι δεν μπορει να βγει προκυρηξη την ωρα που μια σειρα παει στα τμηματα;γατουλα έγραψε: Εγω εχω περασει εξυπνε. Κ ξερω τι γινετε, εννοουσα για την επομενη σειρα. Δεν μπορει μαρτιο να μπει τμημα κ τοτε να ξανα βγαλει σειρα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 202
γατουλα έγραψε:Λοιπον.ξυπνηστε εδω μεσα! μερικοι π γραφετε οτι θελετε. Ειδικοι φρουροι θα βγουν κ φετοσ. Κ συμφωνα με τον προυπολογισμο 900 ατομα. Δεν παιζει να μην βγαλει ε. Φ δεν βλεπετε τ γινετε; Κ επισης εχει προυπολογισμο για αλλα 3-4 χρονια. Αλλα σιγουρα δεν παιζει με τιποτα να τους βγαλει ανοιξη τ 2011. Αλλα για σεπτεβριο οκτωβριο. Η σειρα των 500 τωρα μπηκε για εκπαιδευση κ στα τμηματα θα πανε τον μαρτιο. Οποτε θα βγαλει σεπτεβριο για να ολοκληρωθει ι διαδικασια Κ να μπουν το 2012. Αν οντως ενδιαφερεστε να παρακολουθειτε λιγο τις προηγουμενες σειρες. Κ εγω περιμενω την επομενη σειρα για να μπω ειμαι ειδικος φρουρος Π καποια βυσματα μας εκοψαν στο οακα για αναστημα κ δικαιωθηκαμε απο δικαστιριο γιατι τ ειχαμε κ μας εκοψαν κ καλα. Για αυτο να εχετε ανοιχτα τα ματια σας
Δεν μ'αρέσει το υφάκι σου όμως. Για χαλάρωσε λίγο ψιψίνα
Αφού θα κάθομαι ούτως ή αλλως μεχρι να βγει η επόμενη προκήρυξη να πάω να βγάλω αυτό το χαρτί που είναι για ασφάλεια που λέει και δίνει 2 μονάδες; Ξέρει κανείς πληροφορίες σχετικά με το πόσο καιρό κάνει κανείς να το πάρει και τι λεφτά απαιτούντα; Με αυτά θα πάω αν είναι 3,020 και θα το σιγουρέψω... Έτσι δεν είναι;
Σε ευχαριστω nikoslok Και Συγχαρητηρια. Αληθεια εσεις που ειστε μεσα εχετε ακουσει κανενα νεο Που Να αφορα Νεα προκυρηξη;
-
- Στρατηγός
Λακεδαίμων έγραψε:Αφού θα κάθομαι ούτως ή αλλως μεχρι να βγει η επόμενη προκήρυξη να πάω να βγάλω αυτό το χαρτί που είναι για ασφάλεια που λέει και δίνει 2 μονάδες; Ξέρει κανείς πληροφορίες σχετικά με το πόσο καιρό κάνει κανείς να το πάρει και τι λεφτά απαιτούντα; Με αυτά θα πάω αν είναι 3,020 και θα το σιγουρέψω... Έτσι δεν είναι;
Το χαρτί είναι δημόσιο ΙΕΚ και διαρκεί 2 χρόνια
-
- Στρατηγός
ΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Σε ευχαριστω nikoslok Και Συγχαρητηρια. Αληθεια εσεις που ειστε μεσα εχετε ακουσει κανενα νεο Που Να αφορα Νεα προκυρηξη;
Είπαμε μετά το 2ο εξάμηνο του 11 αν βγεί
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες