Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Καλημέρα σε όλους θέλω να κάνω μια ερώτηση μήπως γνωρίζετε για τους 300 ειδικούς φρουρούς που θέλουν να τους τοποθετήσουν;
Σε ποιες υπηρεσίες ήθελα να ρωτήσω που θα τοποθετήσουν τους 300;
Καλημερα καλη χρονια με υγεια παιδια. Ελπιζω να ειστε καλα ο αρχιφυλακας ειμαι. Ο προηγουμενος που εγραψε το κατεβατο απλα επισημανω οτι δεν ειμαι εγω απλα με παριστανει. Αυτος που με διαβαλει διακαως ειναι χαμηλου επιπεδου και απλα δεν εχει με τι να ασχοληθει μην ασχολειστε μαζι του γιατι του δινεται τροφη μπορει να ειναι αυτος που εγραψε το μεγαλο κειμενο κιολας. Οτι σας ειπα πριν τεσσερις μερες που σας εγραψα παιδια ισχυει. Αν αλλαξει κατι σας ενημερωνω. Να ειστε καλα και καλη προετοιμασια με εκτιμηση αρχιφυλακας.
Καλή Χρονιά με υγεία!
Ετοιμαστείτε οι 600 ετοιμάζονται οι χώροι για τα ψυχομετρικά!
Ετοιμαστείτε οι 600 ετοιμάζονται οι χώροι για τα ψυχομετρικά!
καλησπερα σε ολο το forum kai στο καλο μου παιδι εδω, ειπα να μπω απο περιεργεια στο forum να δω αν θα ξαναεμφανιζοσουν και δυστυχως 5 μερες μετα την παρεμβαση μου, εκανες εμφανιση γραφοντας φυσικα αερολογιες. Μυαλο βλεπω δεν εβαλες ακομα. Ζητω συγγνωμη στους υποψηφιους και σε οποιον αλλον μπαινει γιατι ειχα πει οτι δεν θα ξαναγραψω. Το καλο μου παιδι λοιπον συνεχιζει να με παριστανει. Οταν λοιπον αποφασισα να φυγω απο το forum γιατι το παιδακι αυτο εδω το αμυαλο εμπαινε και εκανε εμενα και εγραφε κουταμαρες και μπερδευε τους υποψηφιους εγραψε οτι θα κανουν στις σχολες μαθηματα ντροουν. Και με μηνυμα μου αμεσως το διεψευσα και εγραψα οτι ειναι ο αρχιφυλακας που με παριστανει. Μη τον πιστευετε. Και στο τελευταιο μου μηνυμα 15/12 ωρα 10:09 το πρωι που σας εγραψα οτι δεν εχω facebook και δεν ασχολουμαι καν με facebook για να σας λεω απο εκει νεα εμφανιζεται mετα ο τυπος αυτος εδω που με παριστανει και γραφει οτι εχω facebook και βαλτε με στην ομαδα σας. Ποσο αμυαλος πια πρεπει να εισαι. Οποιος θελει να ανατρεξει στα μηνυματα απο 14/12 και μετα, διαβαστε τα, φαινεται ολη η αληθεια. Το παιδακι λοιπον το αμυαλο αυτο εδω ειναι πιθανο να συνεχιζει να παριστανει εμενα. Θα ξερετε παντα οτι δεν ειμαι εγω. Δεν θα ξαναμπω παιδια. Δεν θα ξανασχοληθω. Ειναι αξιος της μοιρας του. Ξερετε ολοι την αληθεια πια. Καλη χρονια σας ευχομαι με υγεια σε ολους. Ο αρχιφυλακας του αρχηγειου.επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 02, 2025 12:11 pm καλημερα καλη χρονια με υγεια παιδια. Ελπιζω να ειστε καλα ο αρχιφυλακας ειμαι. Ο προηγουμενος που εγραψε το κατεβατο απλα επισημανω οτι δεν ειμαι εγω απλα με παριστανει. Αυτος που με διαβαλει διακαως ειναι χαμηλου επιπεδου και απλα δεν εχει με τι να ασχοληθει μην ασχολειστε μαζι του γιατι του δινεται τροφη μπορει να ειναι αυτος που εγραψε το μεγαλο κειμενο κιολας. Οτι σας ειπα πριν τεσσερις μερες που σας εγραψα παιδια ισχυει. Αν αλλαξει κατι σας ενημερωνω. Να ειστε καλα και καλη προετοιμασια με εκτιμηση αρχιφυλακας.
Φτάνει με τους αρχιφύλακες δεν μας νοιάζει ποιος είναι και ποιος δεν είναι. Αν έχετε έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη καλώς αλλιώς μην γράφετε άλλο.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ο τύπος παίζει να είναι το ίδιο άτομο και απλά να τα γράφει αυτά μόνος του μόνο και μόνο για σόου.
Αυτο που σας λέω είναι έγκυρο. Για να έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες είναι πολύ πιθανόν απο 7 Γενάρη ναι να ξεκινήσουν. Αυτό δεν το λέω με σιγουριά αν θα είναι πχ 7 η 13 πάντως το πρώτο που σας είπα είναι αλήθεια και αυτό μπορείτε κάλλιστα να το επιβεβαιώσετε με κάποιον κάποιοα που ειναι μέσα στους πρώτους 300 και έχει ξεκινήσει.
Ξέρεις αν είναι ολοι για Αθήνα η θα δώσουν και κάποιοι Θεσσαλονίκη;guest3 έγραψε: Παρ Ιαν 03, 2025 8:34 amΑυτο που σας λέω είναι έγκυρο. Για να έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες είναι πολύ πιθανόν απο 7 Γενάρη ναι να ξεκινήσουν. Αυτό δεν το λέω με σιγουριά αν θα είναι πχ 7 η 13 πάντως το πρώτο που σας είπα είναι αλήθεια και αυτό μπορείτε κάλλιστα να το επιβεβαιώσετε με κάποιον κάποιοα που ειναι μέσα στους πρώτους 300 και έχει ξεκινήσει.
Όσο αναφορά τα ψυχομετρικά φαίνεται για αθήνα αφού ετοιμάζουν για εκεί. Τώρα για τις αθλητικές δοκιμασίες δεν έχω εικόνα μπορεί και Αθήνα μπορεί και Θεσσαλονίκη.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Ιαν 03, 2025 9:22 amΞέρεις αν είναι ολοι για Αθήνα η θα δώσουν και κάποιοι Θεσσαλονίκη;guest3 έγραψε: Παρ Ιαν 03, 2025 8:34 amΑυτο που σας λέω είναι έγκυρο. Για να έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες είναι πολύ πιθανόν απο 7 Γενάρη ναι να ξεκινήσουν. Αυτό δεν το λέω με σιγουριά αν θα είναι πχ 7 η 13 πάντως το πρώτο που σας είπα είναι αλήθεια και αυτό μπορείτε κάλλιστα να το επιβεβαιώσετε με κάποιον κάποιοα που ειναι μέσα στους πρώτους 300 και έχει ξεκινήσει.
Χρόνια πολλά καλή χρονιά να ρωτήσω υπάρχει άλλο φόρεμ για τους 600 ; Υπάρχει γενικά κάποιο νέο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες