Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
28 αλλά στο δημοσίευμα του ΦΕΚ θα σου λυθούν όλες οι απορίες υπομονή
Έχω απορία να δω η εντοπιότητα της Αθήνας για τα αεροδρόμια ποιους θα πιάνει..
Το αεροδρόμιο είναι στα Σπάτα, που ειναι Ανατολικός τομέας. Αμυγδαλεζα και Σπάτα εντοπιότητα ο Ανατολικός.
Είναι σίγουρο αυτό γιατί είχα ακούσει ότι όλος ο νόμος αττικής στο αεροδρόμιο θα έχει εντοπιότητα
Δε ξέρω άμα το ανοίξουν τόσο πολύ, πάντως εκεί είναι Ανατολικός τομέας.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 227
Κοιτάξτε εντοπιότητα θα παίξει τώρα με το αεροδρόμιο θα είναι μαλακια να την μετριάσουν έτσι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 99
Γενικά θα είναι πολύ άσχημο ν είναι κλειστή εντελώς η προκήρυξη χωρίς να μπορεί κανένας Ν κάνει τα χαρτιά του πέραν τους τοπικούς
Υπομονή παιδιά και θα τα μάθουμε όλα.. Λίγο έμεινε
-
Από ότι με είπε ο πρόεδρος θα επιλέξει ο υπουργός για το ποιος περιφέρειας θα μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό... Καλημέρα
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Το ίδιο έλεγε και πέρυσι ρε παιδιά, και μετά ο υπουργός λέει συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι περιφέρειες, αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις. Σ αυτήν την προκήρυξη δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνει κενή θέση, ο κάθε πικραμένος θα κάνει αίτηση Ξάνθη Σέρρες ειδικά, θα δούμε μόρια 1500 επιτυχών όπως έγινε στα νησιά.
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 128
αμ μπράβο και ξαναλέω είναι αυτό ποιο σωστό να μπει ο κάθε ένας με 1500 μόρια ή κάποιος άλλος με τα διπλά Από αυτόν και μην μου πείτε ότι εγώ από επαρχία μπορεί να φύγω για οικονομικούς λόγους και τέτοια Γιατί και ο κάθε Αθηναίος Μπορεί να φύγει αν είναι έτσι Το λοιπόν ότι βρέξει ας κατεβάσει.Διασωστης31 έγραψε:Το ίδιο έλεγε και πέρυσι ρε παιδιά, και μετά ο υπουργός λέει συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι περιφέρειες, αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις.Σ αυτήν την προκήρυξη δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνει κενή θέση, ο κάθε πικραμένος θα κάνει αίτηση Ξάνθη Σέρρες ειδικά, θα δούμε μόρια 1500 επιτυχών όπως έγινε στα νησιά.
-
Ακριβώς όπως τα λέει ο Xrouk απλά αυτό με την εντοπιότητα συμφέρει κάποιους γτ πάνε εκ του ασφαλούς ... Τέλος πάντων ότι βρέξει ας κατεβάσει
Xrounk έγραψε:αμ μπράβο και ξαναλέω είναι αυτό ποιο σωστό να μπει ο κάθε ένας με 1500 μόρια ή κάποιος άλλος με τα διπλά Από αυτόν και μην μου πείτε ότι εγώ από επαρχία μπορεί να φύγω για οικονομικούς λόγους και τέτοια Γιατί και ο κάθε Αθηναίος Μπορεί να φύγει αν είναι έτσι Το λοιπόν ότι βρέξει ας κατεβάσει.Διασωστης31 έγραψε:Το ίδιο έλεγε και πέρυσι ρε παιδιά, και μετά ο υπουργός λέει συμμετέχουν ΟΛΕΣ οι περιφέρειες, αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις.Σ αυτήν την προκήρυξη δεν υπάρχει πιθανότητα να μείνει κενή θέση, ο κάθε πικραμένος θα κάνει αίτηση Ξάνθη Σέρρες ειδικά, θα δούμε μόρια 1500 επιτυχών όπως έγινε στα νησιά.
+1
-Bildakoss-
Ρε Φώτη εσύ δεν είχες μπει ΕΦ το 19 και παραιτήθηκες; Τώρα θες να πας Σφοχ σε άλλη πόλη; Εδώ δεν έκατσες μόνιμος ΕΦ.
Οι ΣΦ έτσι είναι με εντοπιότητα πάντα.
Οι ΣΦ έτσι είναι με εντοπιότητα πάντα.
-
Έχω απαντήσει πόσες φορές σε αυτό το ερώτημα... ! Τέλος πάντων αν βγει και μπορέσω ν κάνω τα χαρτιά μου θ στα πω από κοντά αν περάσουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες