Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Εγώ πάλι δεν το βλέπω
Πάρη μιλώ για τους εξωτερικούς που τελειώσαμε την σχολη. Για την επόμενη σχολή των υπολοίπων εξωτερικών δεν γνωρίζω πως θα γίνει.Paris Volos13 έγραψε:Εγώ παντως το ΦΕΚ για εξωτερικούς βλεπω να αργεί πολύ ακόμα! Λογικά θα μπουν οι εσωτερικοί πρώτα και μετά ή το πολύ να βγουν μαζί
Paris Volos13 έγραψε:Εγώ παντως το ΦΕΚ για εξωτερικούς βλεπω να αργεί πολύ ακόμα! Λογικά θα μπουν οι εσωτερικοί πρώτα και μετά ή το πολύ να βγουν μαζί
Τα ονόματα των εξωτερικών που ηταν στη σχολή ειναι στο εθνικο τυπογραφειο εδω και μέρες.99% Πιανουμε δουλεια πριν το πάσχα. Αυτο μας το εχουν πει και απο μεσα απο το υπουργειο υπευθυνοι για την προσληψη και οι συνδικαλιστες μας. Αν δεν ίσχυε δε θα το λεγαν καν ετσι συγκεκριμένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iMTR την Κυρ Μαρ 27, 2022 2:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Εγω πάντως ακόμα δε μπορώ να χωνέψω τη λογική με την οποία εβγαλαν 31 άτομα. Σίγουρα το έκαναν για να αποφύγουν τον περιορισμο του τριμήνου και καλα μεσα από κανενα παραθυράκι του νομου ωστε να πάνε τους υπόλοιπους πίσω.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Walas έγραψε:Paris Volos13 έγραψε:Εγώ παντως το ΦΕΚ για εξωτερικούς βλεπω να αργεί πολύ ακόμα! Λογικά θα μπουν οι εσωτερικοί πρώτα και μετά ή το πολύ να βγουν μαζί
Τα ονόματα των εξωτερικών που ηταν στη σχολή ειναι στο εθνικο τυπογραφειο εδω και μέρες.99% Πιανουμε δουλεια πριν το πάσχα. Αυτο μας το εχουν πει και απο μεσα απο το υπουργειο υπευθυνοι για την προσληψη και οι συνδικαλιστες μας. Αν δεν ίσχυε δε θα το λεγαν καν ετσι συγκεκριμένα.
Αυτο που λες απευθυνεται μονο στους εξωτερικους ή γενικα για ολους;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 237
Εγώ έχω την εντύπωση ότι οι 31 βάλανε μέσον για να μπουν τώρα και να τους στείλουν στις φυλακές που θέλουν στον τοπο τους δλδ μετάθεση στην ζουλα χωρίς να παρουμε χαμπαρι εμείς οι υπόλοιποι! Ήδη κάτι έχω ακούσει για έναν συγκεκριμένα που είναι για Τρίκαλα και θα πάει αλλού
Paris Volos13 έγραψε:Εγώ έχω την εντύπωση ότι οι 31 βάλανε μέσον για να μπουν τώρα και να τους στείλουν στις φυλακές που θέλουν στον τοπο τους δλδ μετάθεση στην ζουλα χωρίς να παρουμε χαμπαρι εμείς οι υπόλοιποι! Ήδη κάτι έχω ακούσει για έναν συγκεκριμένα που είναι για Τρίκαλα και θα πάει αλλού
Σίγουρα Πάρη. Ειδικά για να μην το καταλάβεις εσύ κι εγώ εδώ στο φόρουμ πιστεύω γίνεται όλο το παιχνίδι. Ευτυχώς που έγινε έτσι και το κατάλαβες οπότε μια χαρά. Περιμένω δυναμική αντίδραση τώρα που το κατάλαβες.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Paris Volos13 έγραψε:Εγώ έχω την εντύπωση ότι οι 31 βάλανε μέσον για να μπουν τώρα και να τους στείλουν στις φυλακές που θέλουν στον τοπο τους δλδ μετάθεση στην ζουλα χωρίς να παρουμε χαμπαρι εμείς οι υπόλοιποι! Ήδη κάτι έχω ακούσει για έναν συγκεκριμένα που είναι για Τρίκαλα και θα πάει αλλού
Δε νομίζω ρε φίλε. Δηλαδή ίσα ίσα που αν το έκαναν έτσι θα κινούσαν υποψίες. Θα μπορούσαν να κανουν το ίδιο και στο συνολικό ΦΕΚ. Προσωπικά δε θεωρώ ότι υπάρχει ζητημα βισματος. Στο κάτω κάτω σιγά μην εκαιγα το βίσμα μου αν το είχα για να ξεκινήσω 20 μερες νωρίτερα. Θα το εβαζα στη μετάθεση μια χαρα
-
- Ανθυπασπιστής
Θα είναι μόνο 20 μέρες νωρίτερα όπως λές ταξιδιώτη, ή θα μας τραβηξουν και άλλο πίσω εμάς τους υπόλοιπους; Μακάρι να είναι όπως τα λέτε και να μην γίνονται περίεργα
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
Προσωπικά φίλε πιστεύω πως αυτή η εβδομάδα είναι η πιο κρίσιμη. Αν δεν έχουμε νέα αυτή την εβδομάδα ώστε να μπούμε πριν το Πάσχα τότε αγριεύουν τα πράγματα.
Λέτε να γίνει το θαύμα;
-
- Ανθυπασπιστής
Σήμερα δεν νομίζω να βγάλουν κάτι. Είναι κουρασμένοι από το τριήμερο...
Πρέπει να το αποδεχτούμε ότι πάμε για μετά το Πάσχα!
Σήμερα λήγει κ επίσημα η διορία 🤣🤣🤣🤣
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες