ΟΥΚ: Προϋποθέσεις εισαγωγής
Μια τελευταία ερώτηση παιδιά. Εάν παρουσιαστώ στο μεγάλο πεύκο η γενικά στο στρατό ξηράς μπορώ να ζητηςω να πάω στα ΟΥΚ όπως άλλοι που ζητάνε να πανε στα αλεξίπτωτα ας πούμε ; Γιατι απο το ναυτικό γίνετε, και άμα το βγάλεις απο το ναυτικό μετά σε κρατάνε και σαν ΟΒΑ. Ευχαριστω
Μόνο κατόπιν υπουργικής αποφάσεως άρα και προσκλήσεως που θα ζητάνε Οπλίτες για ΟΒΑ. Αλλιώς όχι.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Σπύρος Λογοθετης έγραψε:Μια τελευταία ερώτηση παιδιά. Εάν παρουσιαστώ στο μεγάλο πεύκο η γενικά στο στρατό ξηράς μπορώ να ζητηςω να πάω στα ΟΥΚ όπως άλλοι που ζητάνε να πανε στα αλεξίπτωτα ας πούμε ; Γιατι απο το ναυτικό γίνετε, και άμα το βγάλεις απο το ναυτικό μετά σε κρατάνε και σαν ΟΒΑ. Ευχαριστω
Ποιος σου είπε ότι γινετε να πάνε κληρωτοί στο σχολείο; Εδώ καλά καλά σε πλοίο δεν μπαίνουν... Πόσο μάλλον να βγάλουν σχολείο 7 μηνών +1 μήνα προετοιμασίας, δηλαδή το κράτος θα δώσει χρήματα για να γίνεις βάτραχος για ένα μήνα; Μονο στελεχει μπορουν να πάνε, και οι ΟΒΑ μετά που θα υπογράψουν συμβόλαιο.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Φίλε princes άμα ορκιστείς στο ναυτικό σε περνούν στα ΟΥΚ και άμα το βγάλεις σε περνούν ΟΒΑ εφόσον όμως το έχουν ζητήσει. Επίσης νωμιζω το σχολείο είναι 6 μήνες +1 μήνα προετοιμασία. Πάντα φιλικά. Εάν έχεις μάθει τίποτα ποιο συγκεκριμένο στιλε γιατι και εγώ δεν τα ξέρω καλα
Γεια σας Είμαι 2 Λύκειο Και θέλω να ασχοληθώ με τον προγραμματισμό και μου αρέσει και η ιδέα να ασχοληθώ και με στρατό δηλαδή ΟΥΚ πως Μπορώ να πάω στα ΟΥΚ;
Εκπαιδευτές στο ΣΥΚ είναι μόνο οι απόφοιτοι των δύο παραγωγικών σχολών του ΠΝ ή μπορεί να τύχει να είναι και ΕΠΟΠ που σταδιοδρομούν στη ΔΥΚ; Δεν με ενδιαφέρει προσωπικά αλλά ρωτάω κυρίως εγκυκλοπαιδικά.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Οι Εκπαιδευτές στο ΣΥΚ μπορούν να προέρχονται από οποιαδήποτε βαθμίδα (ΣΝΔ, ΣΜΥΝ, ΟΠΥ / ΕΠΥ / ΕΜΘ, ΕΠΟΠ).
Γεια σας, δεν εχω παει ακομα στρατο και ηθελα να σας ρωτησω. Εν ετη 2015,
Πως θα μπορεσω να μπω στους ΟΥΚ; Δεν εχω Βισματα, δεν γουσταρω τις σπουδες, ειμαι απο μικρος στις πισινες και αυτο που θελω ειναι να μπω στους ΟΥΚ.
1) Τι κανω οταν μου ερθει το χαρτι; Παω στον απλο στρατο ξιρας οπως ολοι και εκει καπια στιγμη (στις αρχες φανταζωμε) εχω την επιλογη να διαλεξω αν θελω να παω ειδικες δυναμεις/ΟΥΚ ;
Ξερω οτι τα βατραχια ειναι μονιμοι.
2) Εαν τελεικα επιλεξω ΟΥΚ πρεπει να κανω ειδικες δυναμεις πρωτα (διλαδη 9 μηνες) και μετα με πανε στους ΟΥΚ σαν μονημο; Η θα παω κατεφθιαν;
3) Οταν καπιος πλεον εχει τον Τιτλο του ΟΥΚα και προφανος θεωριτε μονιμος μετα πια ακριβος ειναι η δουλια που κανει;
Ευχαριστω προκαταβολικα... Η ερωτησεις που κανω οπως παρατιριτε Ειναι πολυ σιγκεκριμενες.:)
Πως θα μπορεσω να μπω στους ΟΥΚ; Δεν εχω Βισματα, δεν γουσταρω τις σπουδες, ειμαι απο μικρος στις πισινες και αυτο που θελω ειναι να μπω στους ΟΥΚ.
1) Τι κανω οταν μου ερθει το χαρτι; Παω στον απλο στρατο ξιρας οπως ολοι και εκει καπια στιγμη (στις αρχες φανταζωμε) εχω την επιλογη να διαλεξω αν θελω να παω ειδικες δυναμεις/ΟΥΚ ;
Ξερω οτι τα βατραχια ειναι μονιμοι.
2) Εαν τελεικα επιλεξω ΟΥΚ πρεπει να κανω ειδικες δυναμεις πρωτα (διλαδη 9 μηνες) και μετα με πανε στους ΟΥΚ σαν μονημο; Η θα παω κατεφθιαν;
3) Οταν καπιος πλεον εχει τον Τιτλο του ΟΥΚα και προφανος θεωριτε μονιμος μετα πια ακριβος ειναι η δουλια που κανει;
Ευχαριστω προκαταβολικα... Η ερωτησεις που κανω οπως παρατιριτε Ειναι πολυ σιγκεκριμενες.:)
Αρχηγέ να σου κάνω μια ερώτηση; Τι τάξη πας?
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Παίρνουν ακόμα ΟΥΚ;
Ναι, πριν ένα μήνα αποφοίτησε το 181ο Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφέων.
- Konstantinos_
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Μα κάπου είχα διαβάσει εδώ στο foum πως στα ΟΥΚ μόνο μόνιμους έχουν.
Θα πει κανεις πως Μπενουμε ΟΥΚ το 2015; Γινετε χορις σχολη;
απλα μεσα απ'το στρατο;
απλα μεσα απ'το στρατο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες