Lefteris 2αμαλ έγραψε:Δεν εχει αποσο γνωριζω. Μπορεις να περασεις σχολεια Ε. Δ (σιγουρα αλεξιπτωτιστη) αλλα δεν νομιζω να σου χρειαστει καποιο αλλο διοτι η ομαδα των ειδικων αποστολων της αεροποριας εχει και τα δικα της σχολεια πχ δυτη διασωσης / δικο τους σχολειο βατραχανθρωπων (βεβαια οχι τοσο σκληρο οπως της ΜΥΚ και οχι 6 μηνες παρα 4 (τουλαχιστον τοσο ηταν παλια). Εχει γενικα πραγματακια να κανεις αν θελεις πολυ να πας εκει.
τα περισσοτερα μην πω ολα δεν φερουν πουλαδα βατραχανθρωπου παρα μονο των αυτοδυτων και αν,
γενικα ο ιδιος ο στρατος θα σου μαθει πραγματα αλλα ποιο πολυ οι ειδικες μοναδες
Βασικα ειναι το τι θες εσυ πραγματικα. Αν σαρεσει να φτανεις στα ακρα, θες να δεις τον εαυτο σου πως λειτουργει υπο πιεση και γενικα εχεις στο αιμα σου το μικροβιο της αδρεναλινης κτλπ τοτε αν πας Πεζικο ή αεροπορια στρατου τοτε θα ξενερωσεις τη ζωη σου. Αν πας παλι Ε. Δ θα εισαι στο στοιχειο σου. Ειναι απλα το τι θες εσυ και πως φανταζεσαι τη ζωη σου. Για Ναυτικο δεν μιλαω γιατι πρεπει να εισαι αρρωστος στο μυαλο για να πας ή πολυ απλα να μην ξερεις τι γινεται εκει μεσα
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Βασικα ειναι το τι θες εσυ πραγματικα. Αν σαρεσει να φτανεις στα ακρα, θες να δεις τον εαυτο σου πως λειτουργει υπο πιεση και γενικα εχεις στο αιμα σου το μικροβιο της αδρεναλινης κτλπ τοτε αν πας Πεζικο ή αεροπορια στρατου τοτε θα ξενερωσεις τη ζωη σου. Αν πας παλι Ε. Δ θα εισαι στο στοιχειο σου. Ειναι απλα το τι θες εσυ και πως φανταζεσαι τη ζωη σου. Για Ναυτικο δεν μιλαω γιατι πρεπει να εισαι αρρωστος στο μυαλο για να πας ή πολυ απλα να μην ξερεις τι γινεται εκει μεσα
εχω παει πεζικο και ξερω οτι εκει ο καθε ενας σκαβει τον λακκο του καθενος πως να βολευτει και να λουφαρει, ενω στις ειδικες δυναμεις δεν εχω παει αλλα απο οτι μαθαινω ειστε μια οικογενεια μαζι και εχετε και θα περασετε δυσκολα στις εκπαιδευσεις και στα σχολεια, δεν υπαρχουν διακρισεις εκει ο ενας στηριζει τον αλλον
για εμενα ναυτικο αξιζει μονο στου ουκ, αλλιως ολοι σου την ζωη θα την φας στα καραβια και οικογενεια πουθενα
Οπως τα ειπες ειναι. Αν και δεν θα ελεγα πως στηριζει τοσο ο ενας τον αλλον αλλα εννοειται σε εκπαιδευσεις και με τα χρονια φτιαχνεις " δυνατες " φιλιες. Δυστυχως ομως υπαρχει ακομα το μικροβιο στα στελεχη απο σχολες να συμπεριφερονται υποτιμητικα στους ΕΠΟΠ (οχι ολοι) . Οσους γνωστους ειχα που ειχα μπει Ναυτικο με τη προκηρυξη του 08' αν θυμαμαι καλα οι μισοι μη πω ολοι φυγανε. Ειναι πολυ ασχημες οι καταστασεις για τους ΕΠΟΠ στο ναυτικο. Τωρα αν πας βατραχι πρεπει να χεις τρελα και αγαπη.
Καλησπέρα, Καταρχασ γυναίκες παίρνουν στα εποπ σωστά; Να ρωτήσω όμως κάτι και αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. Έχω δει παλαιότερα μηνύματα στο forum που λέγαν για τα μόρια τους για τα εποπ και λέγαν πχ κάτι για 200-400μορια. Σε ένα σαιτ όμως που υπολογίζει τα μόρια πχ εποπ 2010 τα μόρια αν τα υπολογίζω σωστά, μου βγαίνουν σαν τους ειδικούς φρουρούς δηλαδή σε χιλιάδες πχ 1500μορια. Ξερει κάνεις να μου πει :1) πως τα υπολογίζουν γιατί έχω μπερδευτεί με αυτά που βλέπω,2) πόσο κυμαινονταν τα μόρια έστω στους τελευταιους που μπήκαν 3) Έχει πιθανότητες να μπει κάποιος μεlower&πτυχιο αει 4) μοριοδοτειται χρήση υπολογιστή όπωςστον ασεπ;
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Οπως τα ειπες ειναι. Αν και δεν θα ελεγα πως στηριζει τοσο ο ενας τον αλλον αλλα εννοειται σε εκπαιδευσεις και με τα χρονια φτιαχνεις " δυνατες " φιλιες. Δυστυχως ομως υπαρχει ακομα το μικροβιο στα στελεχη απο σχολες να συμπεριφερονται υποτιμητικα στους ΕΠΟΠ (οχι ολοι) . Οσους γνωστους ειχα που ειχα μπει Ναυτικο με τη προκηρυξη του 08' αν θυμαμαι καλα οι μισοι μη πω ολοι φυγανε. Ειναι πολυ ασχημες οι καταστασεις για τους ΕΠΟΠ στο ναυτικο. Τωρα αν πας βατραχι πρεπει να χεις τρελα και αγαπη.
για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις, απο το name σου μαλλον ησουν στα αλεξιπτωτα
Λοιπον καταρχην καλημερα , κατα δευτερον επιτρεπονται φυσικα και γυναικες ( 1,65 αναστημα τουλαχιστον). Τωρα για τα μορια.. Καθε προκηρυξη ηταν λιγο διαφορετικη με αυτα που ζητουσε κινεπειδη πανε χρονια τωρα δυστυχως δεν μπορουμε να βρουμε ( ευκολα ) τους πινακες - διορθωστε με αν κανω λαθος- . Τωρα οσον αγορα πτυχιο Αει ξενες γλωσσες κτλπ εννοειται πως μετρανε στις προκηρυξεις των ενοπλων δυναμεων ( τουλαχιστον μεχρι κ πριν μια 10ετια στη τελευταια τους προκηρυξη. Ηξερα παλικαρια που επειδη ειχανε ξενες γλωσσες και πτυχιαρες απο ΑΕΙ μονο απο αυτα τα μορια τους ηταν αρκετα για να μπουν ( βλεπε συζητηση φορουμ του 10') Ομως μη ξεψναμε πως πρεπει να βγουνε και οι καταλληλες θεσεις ωστε να ζητανε πτυχιο ΑΕΙ διοτι υπηρχαν θεσεις ( βλεπε οπλα Ε. Δ ) που επλα θελανε απολ. Λυκειου , να εχεις τελειωσει το στρατιωτικο μια ξενη γλωσσα κτλπ. Για να κλεισω λοιπον αν παμε με βαση της τελευταιας προκηρυξης ναι μπορεις να μπεις με πτυχιο αει κ ξενες γλωσσες αρκει να το ζηταει η θεση και το σωμα ! Ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.
Λογικο ειναι διοτι τα παντα τρεχουν τωρα για το ΦΕΚ των Ειδικων Φρουρων και για τους Νοσηλευτες αργοτερα. Δυστυχως δεν νομιζω να βγει κατι, τουλαχιστον φετος.
Οβα ειδικών δυνάμεων εδώ 2 χρόνια και 3 μήνες σε 9 μήνες απολυομαι αν θέλετε να με ακούσετε άμα βγει για οβα μην κάνετε το λάθος και μπείτε 3 χρόνια χαμένα από την ζωή σας μας έχουν σαν σκουπίδια κίνητρο να συνεχίσουμε δεν έχουμε γτ το Βάσικο σχολείο του αλεξιπτωτιστη που πληρώνεσαι δεν μας στέλνουν όσες αναφορές και αν κάναμε, μας στέλνουν κάτι ***** σχολεία σβεκ τεχνικών αναρρίχησης και κάτι άλλες σαχλαμάρες που δεν πληρώνεσαι επίσης μεταθέσεις δεν έχεις είσαι αμεταθετος
Ακριβως φιλαρακι μου Kentayre. Αυτο λεω και εγω αμα θελει καποιος να χασει χρονο και χρημα ας παει. Θα το καταλαβουν και οι ιδιοι οταν μπουν ποσο χαλια ειναι αυτος ο θεσμος. Γι αυτο αλλωστε πλεον το χουν καταλαβει οι φανταροι και δεν δηλωνει κανεις. Δεν βλεπω ο Μητσοτακης να τον συνεχιζει τον θεσμο αυτον/.