Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
zoupis
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από zoupis »

Εγω δεν μπορω να καταλαβω κατι. Αν εβγαζε μεσα οκτωμβρη για υπαξιωματικους, δεν θα προλαβαινε μεχρι τελος το δεκμβρη να βγαλει και λιμενοφυλακων?
nikytheguy
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nikytheguy »

Προφανώς υπάρχει κάποιο κώλυμα με τις προκυρήξεις. Έτσι όπως λειτουργούν τα πράγματα στη χώρα είναι επόμενο. Ας ελπίσουμε ότι θα βγεί σύντομα και δεν θα τραβήξει τόσο όσο λένε κάποιοι
Χαμαιλέων

Δημοσίευση από Χαμαιλέων »

Αγαπητοί φίλοι η προκύρηξη των υπαξιωματικών θα βγει περίπου μέσα στον Νοέμβριο, η προκύρηξη για λιμενοφύλακες θα βγει (εκτός αν έχουμε τίποτα περιεργα πολιτικά συμβάντα, εκλογες π. Χ) τον Ιανουάριο.To γνωρίζω καθώς έχω τακτική επικοινωνία γιατί έχω δικαιωθεί από δικαστήρια (όχι μόνο ένα!) και είναι να μπω στην σχολή λ/φ... Τωρα ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μέχρι Ιανουάριο είναι άλλο θέμα, γι αυτό προτείνω σε όλους όσους είναι από δικαίωση δικαστική να στείλουν ένα εξωδικο και να απαιτησουν να μπουν σε σχολή τωρα (, το διοικητικο εφετειο έχει δικαιώσει τέτοια υπόθεση για αμμεση καταταξη ανευ τακτικής σχολής) και όχι όποτε βγάλει προκύρηξη αν βγάλει τελικά-ζουμε και σε σχεδόν τριτοκοσμική χώρα μην το ξεχνάμε) ...
Άβαταρ μέλους
lettaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από lettaki »

Χαμαιλέων έγραψε:Αγαπητοί φίλοι η προκύρηξη των υπαξιωματικών θα βγει περίπου μέσα στον Νοέμβριο, η προκύρηξη για λιμενοφύλακες θα βγει (εκτός αν έχουμε τίποτα περιεργα πολιτικά συμβάντα, εκλογες π. Χ) τον Ιανουάριο.To γνωρίζω καθώς έχω τακτική επικοινωνία γιατί έχω δικαιωθεί από δικαστήρια (όχι μόνο ένα!) και είναι να μπω στην σχολή λ/φ... Τωρα ποιος ζει, ποιος πεθαίνει μέχρι Ιανουάριο είναι άλλο θέμα, γι αυτό προτείνω σε όλους όσους είναι από δικαίωση δικαστική να στείλουν ένα εξωδικο και να απαιτησουν να μπουν σε σχολή τωρα (, το διοικητικο εφετειο έχει δικαιώσει τέτοια υπόθεση για αμμεση καταταξη ανευ τακτικής σχολής) και όχι όποτε βγάλει προκύρηξη αν βγάλει τελικά-ζουμε και σε σχεδόν τριτοκοσμική χώρα μην το ξεχνάμε) ...

κι εγώ έχω δικαιωθεί από το διοικητικό εφετείο και περιμένω να βγει η προκήρυξη των υπαξιωματικών, με έχουν διαβεβαιώσει ότι θα βγει. Ας κάνουμε άλλο λίγο υπομονήΕικόνα

Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

Απο που σας ειπαν οτι θα βγουν; Το υπουργειο; Και για υπαξ και για λιμενοφυλακες?
Άβαταρ μέλους
zoupis

Δημοσίευση από zoupis »

Αυτα δεν εχουν ξαναγινει... Το 11 ειχαν βγοι και και οι 3 μαζι σε διαστημα κατι ημερων, ... Και τωρα μας εχουν ζαλισει τα ομπαλα και μας εχουν στο περιμενε, ειναι κατα ταλλα οτι χρειαζεται γρηγορα ατομα... Και οτι θελει προστασια στα συνορα... Δεν καταλαβαινω γιατι το εχει παει για τους λφ τοσο μακρια... Στο τελος θα βγει και του χρονου και θα ειμαστε μια χαρα... Μας εχουν κανει ζουγκλα... Για να μην τιποτα αλλο.
Άβαταρ μέλους
lettaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από lettaki »

ηλεκτρα15 έγραψε:Απο που σας ειπαν οτι θα βγουν; Το υπουργειο; Και για υπαξ και για λιμενοφυλακες;

Ναι για υπαξιωματικούς Μου το έχουν πει από το Υπουργείο.

Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

lettaki έγραψε:
ηλεκτρα15 έγραψε:Απο που σας ειπαν οτι θα βγουν; Το υπουργειο; Και για υπαξ και για λιμενοφυλακες;

α ωραια. Για λιμενοφυλακες μηπως ξερεις κατι; Ή μπορεις να μαθεις;
Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

zoupis έγραψε:Αυτα δεν εχουν ξαναγινει... Το 11 ειχαν βγοι και και οι 3 μαζι σε διαστημα κατι ημερων, ... Και τωρα μας εχουν ζαλισει τα ομπαλα και μας εχουν στο περιμενε, ειναι κατα ταλλα οτι χρειαζεται γρηγορα ατομα... Και οτι θελει προστασια στα συνορα... Δεν καταλαβαινω γιατι το εχει παει για τους λφ τοσο μακρια... Στο τελος θα βγει και του χρονου και θα ειμαστε μια χαρα... Μας εχουν κανει ζουγκλα... Για να μην τιποτα αλλο.

Ρε φίλε γιατί τις κόβεις ; Έχεις καταλάβει τι περίοδο διανύουμε σαν χώρα ; Ακόμα και στην υποψία ότι θα γίνουν προσλήψεις πρέπει να λες πάλι καλά, τη στιγμή που ψάχνουν απο που να απολύσουν κόσμο. Άντρα θέλω, τώρα τον θέλω που λέγανε κάποτε.
Θελω και μπορώ !
Άβαταρ μέλους
lettaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από lettaki »

ηλεκτρα15 έγραψε:
lettaki έγραψε:

Για λιμενοφύλακες δεν έχω ιδέα ούτε και μπορώ να μάθω.

Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

lettaki έγραψε:
ηλεκτρα15 έγραψε:
lettaki έγραψε:

Για λιμενοφύλακες δεν έχω ιδέα ούτε και μπορώ να μάθω.

οκ. Να σαι καλα. Ε θα αναψουμε καμια λαμπαδα... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zoupis

Δημοσίευση από zoupis »

Εγω παντως πιστευω οτι η δουλεια θα παει για εκλογες και θα δειτε για ποτε θα τις βγαλουν προκειμενου να τους ψηφισουν.
Χαμαιλέων

Δημοσίευση από Χαμαιλέων »

Γράφει ο Χαμαιλέων παραπάνω το πότε... Δεν επιθυμείς να διαβάσεις και να κατανοήσεις;
Άβαταρ μέλους
zoupis

Δημοσίευση από zoupis »

Δε μου λες κατι ρε φιλε. Νομιζεις οτι επειδη εσυ εγραψες αυτο που εχεις γραψει. Σημαινει οτι μπορει και να βγει τοτε, τι να κατανοησω. Δε το καταλαβα... ; εγραψες κατι και ειναι δικια σου γνωμη, αν ειναι ισχυει τοτε πηγαινε να γινεις γραμματεας του υπουργου. Εδω ο ιδιος ο υπουργος δεν ξερει. Και ξερεις. Εσυ. Εγω θελω να βγει νωριτερα η να μην βγουν καθολου να δω τι θα μου λες. Και το φορουμ ειναι να γραφουν ολοι τις γνωμες τους και αν βγαζεις μια ιδεα για το τι σημαινει... Δεν σημαινει οτι εσυ επειδη εχεις παει στα δικαστηρια και ρωτας. Οτι μπορει και να ισχυει... Ξερω απο παλια επειδη δινω απο το 2008 και τι λενε μερικοι και αλλα λενε και αλλα βγαινουν...
faber

Δημοσίευση από faber »

Ζουπι εισαι μεγαλος φανταρος να ξες...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες