Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Μην περιμενετε φετος να βγει, αλλες χρονιες υπηρχαν φημες σε εφημεριδες φετος τιποτα, ουτε εγω που ειμαι μεσα δεν ακουω τιποτα
Πιστευω οτι θα βγει και φετος προκηρυξη.
http://newetypos.demo.databank.com.gr/content/entheta_pdf/ergasia3.pdf
TEO έγραψε:Μην περιμενετε φετος να βγει, αλλες χρονιες υπηρχαν φημες σε εφημεριδες φετος τιποτα, ουτε εγω που ειμαι μεσα δεν ακουω τιποτα
http://newetypos.demo.databank.com.gr/content/entheta_pdf/ergasia3.pdf
αν δεν ξερεις μην παραπληροφορεις τουλαχιστον.TEO έγραψε:Μην περιμενετε φετος να βγει, αλλες χρονιες υπηρχαν φημες σε εφημεριδες φετος τιποτα, ουτε εγω που ειμαι μεσα δεν ακουω τιποτα
φιλικα.

- ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
Φίλε ΤΕΟ αυτό που έγραψα στο τέλος της σελίδας 17 το διάβασα στις 6 μαρτίου σε εφημερίδα, άρα δεν ισχύει αυτό που γράφεις...
- greko_27
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 5
OΠως δειχνουν τα πραγματα θα βγει και θα ειναι η μοναδικη των σωματων ασφαλειας για το ετος 2012 (δεν τη λαμβανω υποψην της πυροσβεστικης αν και ειναι του 2012 εκδοθηκε μεσα στο δεκεμβριο του 2011). Το θεμα ειναι α) ποσες αιτησεις θα γινουν (μαλλον θα ξεπερασουν τις 10000) και β) ποσο θα κυμανθει ο πρωτος μισθος μετα τις μειωσεις του νεου μισθολογιου που θα ψηφιστει μεσα στο μαρτιο. Τον ιουνιο οπως λενε θα ερθουν νεες περικοπες και μειωσεις σε ολο τον δημοσιο τομεα. Μαλλον πατος δεν υπαρχει συμφωνα με τους 300. Σε αυτους εγιναν μειωσεις στους μισθους τους?
Θα συμπληρωσω φιλε greko γ) ποσες θεσεις θα ζητανε. Οσο για το ερωτημα που θετεις σχετικα με τους 300 ειναι κατι παραπανω απο ρητορικο. Σαφως και δεν προκειται να γινουν μειωσεις στους μισθους τους.greko_27 έγραψε:OΠως δειχνουν τα πραγματα θα βγει και θα ειναι η μοναδικη των σωματων ασφαλειας για το ετος 2012 (δεν τη λαμβανω υποψην της πυροσβεστικης αν και ειναι του 2012 εκδοθηκε μεσα στο δεκεμβριο του 2011). Το θεμα ειναι α) ποσες αιτησεις θα γινουν (μαλλον θα ξεπερασουν τις 10000) και β) ποσο θα κυμανθει ο πρωτος μισθος μετα τις μειωσεις του νεου μισθολογιου που θα ψηφιστει μεσα στο μαρτιο. Τον ιουνιο οπως λενε θα ερθουν νεες περικοπες και μειωσεις σε ολο τον δημοσιο τομεα. Μαλλον πατος δεν υπαρχει συμφωνα με τους 300. Σε αυτους εγιναν μειωσεις στους μισθους τους;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
Μην ξεφεύγουμε από το θέμα, για τους μισθούς υπάρχει ξεχωριστό θέμα
Λογικα αν θα βγει προκηρυξη θα βγει μετα τις εκλογες... Αλλα μεχρι τωρα δεν εχει ακουστει τιποτα. Περα απο ενα δημοσιευμα πριν 2.5 μηνες
Καλησπερα σας παιδια σας ευχαριστω για την ενημερωση ευχομαι ολα να πανε καλα κ να βγει προκηρυξη μηπως καταφερουμε κ εμεις να μπουμε.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 17
[Ραδιοαρβυλα_mode_on]: Ακουσα για 1000 ατομα σημερα![ραδιοαρβυλα_mode_off]
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:[Ραδιοαρβυλα_mode_on]: Ακουσα για 1000 ατομα σημερα![ραδιοαρβυλα_mode_off]
για πες...

- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 17
Για πριν τις εκλογες κιολας. Για Ψηφοθηρια λογικα.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:Για πριν τις εκλογες κιολας. Για Ψηφοθηρια λογικα.
πριν τις εκλογες ε... Μαλιστα... Φιλε το πιστευω... Εκλογες θα εχουμε δεν μου φαινετε παραξενο...
800-200 δηλαδη... Μαλιστα...
Δυσκολο μου ακουγετε αυτο... Τι λετε εσεις?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες