Επιλαχόντες ΕΠΟΠ (προκήρυξη 2009)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Παιδια που μπορουμε να βρουμε τα ονοματα των επιλαχοντων;
Ποια διαταγη ρε παιδια; Υπαρχει τετοιο πραγμα να αρχισουμε να ελπιζουμε; Καποια συγκεκριμενη παγια διαταγη;
Ειναι σιγουρο οτι θα παρουν 2 σειρα επιλαχοντων; Γιατι αρχησα να απογοητευομαι. αν ξερει καποιος κατι ας το πει...
Κανενα νεο ρε παιδια; Κατι ευχαριστο ή παει η ελπιδα μας πεθανε;
Μαθαμε τπτ για επιλαχοντες στρατου ξηρας; Καποιος ειχε πει για 2 εβδομαδες μετα την ορκομωσια, ισχύει; Κανενας που να ξερει κατι... ; Θα μας φαει η αγωνια...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 82
Όπως βλέπω μας ξεχάσανε τελείως... Ποιός νοιάζεται τώρα για 800α άτομα τα οποία εδώ και ένα χρόνο ανχώνονται και στεναχωριούνται για την μελλοντική εργασιακή τους αποκατάσταση. Εγώ όπως και όλοι περάσαμε απο 1000ς δοκιμασίες επιτυχώς' είδανε τα μάτια μας πρόωρες εκλογές πάγωμα αποτελεσμάτων' ξενυχτήσαμε με την βουλή τηλεόραση για να μάθουμε αν το νομοσχέδιο τελικά ψηφιστεί απο την ολομέλεια' και φυσικά μιν ξεχναμε τα "φεκ" "μπέκ" και ούτο καθεξής. Πήρανε επιτιχόντες πήρανε επιλαχόντες εμείς ελπίζουμε με τα περσινά δεδομένα να πάρουν κιάλους' αλλα δεν βλέπουμε ούτε μια ανακοίνωση ουτε τίποτα. Έρχεται και το καλοκαίρι να μας υπενθυμίσει πως ένα ολόκληρο χρόνο στεναχωριόμαστε για μία ριμάδα θέση... Ειλικρινά έχω αναγαχτήσει με αυτήν την κατάσταση όπως και όλοι εσείς. Δέν θα κάνω τις ενοχλητικές ευχές τύπου καλό καλοκαίρι κτλ γιατί αυτές οι ευχές είναι για τους μαθητές και τους βολεμένους με τις 3μηνες άδειες. Μην το βάζετε κάτω Στην χειρότερη δοκιμάζουμε πάλι την επόμενη Προκύρικση όσοι πραγματικά θέλουμε να μπούμε.Soz για το σοβαρό style δέν μου πάει
. Η πράσινη θάλασσα με περιμένει με κήμα τα αγριόχορτα
.CU soon

bghkane... Και ειμαι παλι απ'εξω επιλαχων με 350 μορια. Ελεοσ...
Στο army Ειναι, ρε παιδια ημουνα στη 15 θεση στα σωματα με 350 μορια μου ειχαν πει, και παλι απ εξω; Θελω να δω ποσους πηρε συνολικα... Ποσα ατομα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
Νικο αν θυμαμαι καλα ησουν επιλαχων στα τθ ε; Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ενω ησουν τοσο ψηλα σε σειρα επιλαχόντων κ δεν σε πηρανε παλι...
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 6
nick έγραψε:Στο army Ειναι, ρε παιδια ημουνα στη 15 θεση στα σωματα με 350 μορια μου ειχαν πει, και παλι απ εξω; Θελω να δω ποσους πηρε συνολικα... Ποσα ατομα...
γιατί δεν το κοίταξες μόνος σου; Ίσως να μην τα είδανε σωστά τα αποτελέσματα
-
- Ανθυπασπιστής
Όντος βγήκανε "ΠΑΛΙ" στην απ' έξω game over...350 μόρια και 12 εξ αρχής θέση επιλαχόντα' παρόλα αυτά εκτός. ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!
-
- Ανθυπασπιστής
81 είναι οι θέσεις που ρώτησες πιο πάνω nick δες εδώ. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4577906
- ΓΚΕΛΥ
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 14
- Ενδιαφέροντα: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ-ΧΟΡΟΣ
Η αξιοκρατια ειναι για τα ματια του κοσμου δυστηχωσ...
-
- Ανθυπασπιστής
Με τα νευρα μας παίζουν 3η σειρά επιλαχόντων πάλι στην απ' έξω κουκουρούκου!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες