Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
Καλησπέρα στην ομάδα εύχομαι να είστε όλοι καλά. Μια ερώτηση σαν ΟΒΑ έχεις επιπλέον μοριοδότηση στην προκήρυξη για ειδικούς φρουρούς; Η μόνο σαν εποπ;
- George_Trls
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 347
Ρωτα στους ειδικούς. Σαν εποπ έχεις.
Ασφαλος και θα μπουν η οβα τα παιδιά σειρές στείλεχη που μπήκαν στο αβέβαιο μόνο. Και μόνο για τιν αγάπη του επαγγέλματος... Πόλοι. Υπηρετούν στην παραμεθόριο χωρίς καν το επίδομα... Που δωσαν τα πάντα χωρίς να πάρουν πίσω τίποτα... Επιβάλετε να μπουν η οβα...
- Scott1926
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 110
Εφοσον ηταν επιλογη τους να πανε τιποτα δεν επιβαλεται φιλε μου... Πηγαν γιατι γουσταραν και με την προυποθεση να εχουν μορια σε επικείμενη προκήρυξη... Τι θα πει επιβαλεται; Γιατι επιβαλεται ποιος θα το επιβαλει; Εδω ειπαν καποιοι μεχρι οτι θα μεινουν εξω οι ΔΕΑ ειδικων δυναμεων για να μπουν οι οβα...
Το επιβάλουν τα τόσα χρόνια υπηρεσίας και ο ιδρώτας που έχουν ρίξει σε ασκήσεις επανδρώσεις κτλπ...
Ιδρωτα σε ασκησεις;

Ξαφνικά όλοι οι οβα εδώ είναι κομάντο. Παίδες σαφέστατα υπάρχουν ικανοί οβα, αλλά οι πιο πολλοί δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Τους περνούσαν γιατί ο θεσμός δεν είχε ζήτηση. Ούτε επιβάλλεται κάτι. Μπήκαν με σύμβαση και ήξεραν ότι δεν είναι μόνιμοι. Ας βγει η προκήρυξη και βλέπουμε τι θα κάνουμε και πως θα είναι η μοριοδοτηση.
- Scott1926
Φιλε απο ποιον επιβαλεται; Ποια χρονια μου λες; Ποιοι ειναι οι οβα και θα επιβαλουν να μπουν; Γουσταραν και πηγαν και καλα εκαναν με την προυποθεση παντα οτι θα εχουν καποια μορια σε προκήρυξη μεχρι εκει... Ολα τα αλλα ειναι ιστοριες για αγριους...
Μην πεφτετε στην παγιδα μωρε. Μελος πριν 36 λεπτα ο ιδιος ειναι τρωει μπανς και ξαναμπαινει
Ποιον ιδρωτα εχουν ριξει οι ΟΒΑ ρε. Που μιλαω με φιλους απο την Ζ και το ΕΤΑ και λενε 9/10 οβα που μας εχουν φερει ειναι για πεταμα. Μην τρελαθουμε τελειως. Ναι οκ μπραβο στα παιδια μεχρι εκει.8/10 Εχουν γνωσεις κατω του μετριου. Α και μην βγει κανας οβα απο εδω να μου πει κανω λαθος... 

- Scott1926
Φιλε Νικολα κι εγω καινουργιο μελος ειμαι δεν ειναι θεμα παγιδας... Ειναι θεμα οτι προσπαθουν με το ετσι θελω να επιβαλουν την γνωμη οτι και καλα οι οβα ειναι πιο αξιοι απο καποιους αλλους... Φυσικα και καποιοι οβα ειναι αξιοι να μπουν αλλα δεν σημαινει οτι θα το επιβαλουν τα χρονια που λεει ο φιλος και και και...
Scott1926 έγραψε:Φιλε Νικολα κι εγω καινουργιο μελος ειμαι δεν ειναι θεμα παγιδας... Ειναι θεμα οτι προσπαθουν με το ετσι θελω να επιβαλουν την γνωμη οτι και καλα οι οβα ειναι πιο αξιοι απο καποιους αλλους... Φυσικα και καποιοι οβα ειναι αξιοι να μπουν αλλα δεν σημαινει οτι θα το επιβαλουν τα χρονια που λεει ο φιλος και και και...
κανει ακριβως τα ιδια ορθογραφικα με εναν νικολα πριν λενε τα ιδια και μιλανε με τον ιδιο τροπο η ειναι ιδιος η ειναι ο διδυμος αδερφος του
- Scott1926
Εν παση περιπτωση ας ειναι οτι θελει... Το θεμα ειναι οτι καποιοι πανε να κανουν το ασπρο μαυρο... Εγω δεν ξερω αν θα μπω αν και εχω αρκετα μορια περιμένω να δω την επισημη προκήρυξη απλα τελείωσα ειδικες δυναμεις το 2012 καποιοι ισως ειναι και σειρες μου εδω... Αλλα πηγαν δοκιμοι απλοι η ειδικων δυναμεων... Και εχουμε τους οβα που τα παιδια δημιουργουν ενα θεμα χωρις λογω χωρις επισημη προκήρυξη
- Scott1926
Το 2012 μπηκα στρατο το 2013 απολύθηκα γεννια του '93
- ΟΒΑ ΔΝΕΑΣ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Παιδια η ΟΒΑ εχουν προυπηρεσια στο στρατο και μπηκαν απο προκυρηξεις με μαχιμες ειδικοτητες χωρις προπτικη μονιμοπιοισης. Αφου δεν υπαρχει προπτικη ειδικης προκυρηξης για τους ΟΒΑ πρεπει να μοριοδοτηθουν τα 100 μορια της τελευταιας προκυρηξεις ισως να ειναι λιγα γιατι εχουμαι την προυπηρεσιας.
Η ΟΒΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΝΤΑ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης