Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Φίλε τα υπολογίζεις πολύ λάθος αλλά δε θέλω να σου τα αναλύσω γιατί δεν υπάρχει λόγος. Θα βγει και θα το δούμε όλοι
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 166
Ισχύει αυτό που λέει ο πολίτης κάποιος είχε βγει και είχε πει 2620 και γελαγανε ολοιΒμκδ έγραψε:politis1992 έγραψε:Ρε παιδια οι παλιοί ας μας πουν λιγο ποιος ηταν αυτος που το 2019 5 μερες πριν τις βασεις σφύριξε τα μορια; Υπήρχε ενας που έγραψε τα μορια του 2019 εφ πριν βγουν ποιος ειναι; Ειναι ενεργός;
Xaxaxaxaxaxxa ακούς τ λες ρε ; 😭😭😭 χαχαχχαχα
Εντάξει φίλε. Θα βγει και θα δούμε
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 166
Όχι για πες μου πως το σκέφτεσαι εσύ;Gpap95 έγραψε:Φίλε τα υπολογίζεις πολύ λάθος αλλά δε θέλω να σου τα αναλύσω γιατί δεν υπάρχει λόγος. Θα βγει και θα το δούμε όλοι
Καλά έχουμε δρόμο να ψηφιστεί μετά να βγει το φεκ κλπ κλπ κλπ
Πιστεύω πως θα τρέξει πρώτα των ΕΠΟΠ, και αν οντως βγει των ΕΠΟΠ πρώτα θα πέσουν αρκετά οι βάσεις και στις δύο κατηγορίες.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 146
KWstas26 τελικα θα μεινει στα χαρτια η προκηρυξη; Να παμε να γινουμε κομμωτες καλυτερα?
Έστω ότι βγαίνει για εποπ αύριο. Κάνουμε κάποιοι τα χαρτιά μας και αφού βγουν τα αποτελέσματα μας λένε ήμαστε μέσα. Μετά περιμένουμε για αθλήματα και πάμε και τα δίνουμε και περνάμε. Ξαφνικά βγαίνει για εφ. ΔΕΝ έχουμε μπει ακόμα και ούτε έχουμε ορκιστεί. Μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά για ΕΦ και να ζητήσουμε απαλλαγή από εποπ; Καθαρά ενημερωτικά
Με κάθε επιφύλαξη σου λέω πως μπορείς να φύγεις.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Λεται να τρεξουν μαζι οι προκυρηξεις;
Μου φαίνεται δύσκολο λόγω του μεγάλου φόρτου. Ξεχωριστά μεν, αλλά δε νομίζω να τρέξουν μαζί
Loxagos7 ούτε για σκουπιδιαρα Δήμου δεν κάνεις αδερφέ. Βγες από εδώ. Το ότι οι θέσεις θα είναι 500 λιγότερες δεν σου λέει κάτι; Φυσικά και θα ανέβει η βάση έστω και λίγο, τι να σε τρελανουμε ακριβώς για να είχε 2630 Το 2019με 33% λιγότερα ατομα φέτος θες να έχει λιγότερα μόρια κιολαςΩλ; . Κάθε 2 μηνες απολυονται χιλιάδες στρατιώτες Και μπαίνουν στο παιχνίδι πολλοί υποψήφιοι... ΞΥΠΝΑΤΕ λίγο πάμε. Και δεν τα λέω αυτά για να ρίξω κανενός το ηθικό όλοι κάνουμε τα χαρτιά και βλέπουμε εδώ είμαστε
Fousekis
Fousekis
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 58
Gpap95 έγραψε:Μου φαίνεται δύσκολο λόγω του μεγάλου φόρτου. Ξεχωριστά μεν, αλλά δε νομίζω να τρέξουν μαζί
Ρε μλκα δεν ρωτανε εσενα μπαλονια μας τα χεις κανει παλι. Πωωωω
Γράφει κάπου ποιον ρωτάει συγκεκριμένα και δε το βλεπω;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 58
Gpap95 έγραψε:Γράφει κάπου ποιον ρωτάει συγκεκριμένα και δε το βλεπω;
Ρε δεν λεω αυτο μας τα χεις κανει καρυδες παλι και δεν εχει και σαρβαιβορ σημερα. Δες πιο πανω ανα 1 μηνυμα βλεπω και το ονομα σου ασε και κανα αλλον να γραψει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 5 επισκέπτες