Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Στα αθληματα επιτοπου σε λεν αν περασεσ... Δν γινεται να μπει βυσμα.
Βρε βιζμα μπενει α λιγο στο μηκος λιγο στην σφερα κουτσα στραβα κατι κανεις αλλα στα σχετικα δυσκολα 1000 δν μπορεις ν βαλεις. Κ αν βαεις θ πρπει ν περασουν και ισως κ αλλα ατομα π θ ηταν για κοψημο αν ηταν μποστα ς. Δλδ απο τ βιζμα κ μπροστα ολοι πρεπει ν περασουν
Συμφωνώ με Καραΐσκάκη, όλα γίνονται, γιατί σας παραξενεύει; Σε άλλον πλανήτη ζείτε; Προφανώς όμως στα μόρια δεν μπορούν να μπουν πολλοί "αέρα" για ευνόητους λόγουσ... ! Τώρα για τα αθλήματα, Οποιοσδήποτε και να είναι κοντά στα όρια και δεν αποκλίνει υπερβολικά, θεωρώ ότι είναι ανθρώπινο να τον περάσουν και χωρίς βύσμα. Άποψή μου!
battle3 έγραψε:Συμφωνώ με Καραΐσκάκη, όλα γίνονται, γιατί σας παραξενεύει; Σε άλλον πλανήτη ζείτε; Προφανώς όμως στα μόρια δεν μπορούν να μπουν πολλοί "αέρα" για ευνόητους λόγουσ... ! Τώρα για τα αθλήματα, Οποιοσδήποτε και να είναι κοντά στα όρια και δεν αποκλίνει υπερβολικά, θεωρώ ότι είναι ανθρώπινο να τον περάσουν και χωρίς βύσμα. Άποψή μου!
σε αυτο ναι! Δλδ για 1-2 εστω κ 3 δευτερολεπτα ν σε περασουν. Ολους ομως! Οχι μονο οποιος ειναι πακεταρισμενος σταλμενος. Συστιμενος. Ν ισχυει για ολουσ...
Φίλε και εγω άκουσα κατι τέτοια αλλα μου φαίνετε πολύ καλό για να είναι αληθηνο. Μκαρι όποις άλλος ξέρει τέτοιες ανάλογες περιπτώσεις ας τις πει
Ναι γενικά μιλάω για όλους.

Για τα 2000;ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Φίλε και εγω άκουσα κατι τέτοια αλλα μου φαίνετε πολύ καλό για να είναι αληθηνο. Μκαρι όποις άλλος ξέρει τέτοιες ανάλογες περιπτώσεις ας τις πει
Οντος φενετε πολυ καλο. Ειδικα με τοσες αιτισεις κ ατομα ν περιμενουν κ πολυ ταχα γιατι ν μην σε κοψουν τ τους νοιαζει... Τωρα ποιος ξερει. Ας περασουμε απο μοροια μ τ καλο κ βλεπουμε αν ξερει κανεις αν γινετε αυτο ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ Οχι εχω ακουσει κτλ καποιος π ειναι ΕΦ κ τ ετυχε κτλ κτλ
Οτι θα πέσουν πολυ με τους επιλαχώντες η βάση
Σαββασ έγραψε:Φαλκον απο το στομα σου και στου θεου το αυτι. Τριτεκνος φιλε μου φαντασου χαχα.
Χμμ. Κι πάλι δεν μου βγαίνουν αδερφέ με 10,6 απολυτήριο :/ παίρνει 1000 μόρια που δεν μπορώ να κτ/βω απο που... Μπορείς σε παρακαλώ να εξιγήσεις;
δε νομιζω να τους παρει και ο παπουτσης τηλεφωνο να τους ρωτησει " κυριε προτιματε αστυνομια, λιμενικό ή πυροσβεστικη; "AMAK BLACKSABBATH έγραψε:15700 ειναι συνολικα το θεμα ειναι ποσοι ειναι στην Α ποσοι στην Β υποψηφιοι
και επισης ποσοι εχουν δωσει λιμενικο και πυροσβεστικη εγω μονο ξερω απο τους 5 φιλους που εχουμε δωσει αιτησεις οτι οι 4 εχουν καταθεσει και για τις 3 προκυρηξεις και μαλιστα βαση των λεγομενων τους εχουν μεγαλη πιθανοτητα να μπουν λιμενικο ή πυροσβεστικη ποσοι θα ειναι που θα εχουν δηλωσει θα περασουν και δεν εχουν αποφασισει ακομα αν θα Μπουν ασχετα αν περασουν ολες τις εξετασεις (ναι ακουγεται κουλο αλλα ισχυει εχει γινει)

αν τους παρουν για Ε, Φ, θα πανε κιολας γιατι τα αποτελεσματα των αλλων σωματων αργουνε ακομα πολυ
Εγω πιστευω οτι θ πανε κ για καφε με τον υποργο για να το συζιτισουνε. Θ τους παρακαλανε ειναι σιγουρο.
Καλησπέρα φίλοι! Ήθελα να ρωτήσω, σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά μου για Ε. Φ του χρόνου και ήθελα να ρωτήσω, με τα φετινά στοιχεία βγάζω περίπου 2800 μόρια. Έχω καμία ελπίδα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 97
Φίλε walkin για Α κατηγορία με 2800 θα ήσουν 100% μέσα φέτος, και του χρόνου και του παραχρόνου. Αντιθέτως, στην Β κατηγορία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πάντως με 2800 πιθανόν να περνάς. Για να σου δώσω να καταλάβεις εγώ με 2900 στην Β' και όμως όλη μέρα το σκέφτομαι και αγχώνομαι... Αν είχα τόσα στην Α' θα είχα βγάλει από τώρα τα εισιτήρια για Κομοτηνή
Καραϊσκάκησ έγραψε:Φίλε walkin για Α κατηγορία με 2800 θα ήσουν 100% μέσα φέτος, και του χρόνου και του παραχρόνου. Αντιθέτως, στην Β κατηγορία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, πάντως με 2800 πιθανόν να περνάς. Για να σου δώσω να καταλάβεις εγώ με 2900 στην Β' και όμως όλη μέρα το σκέφτομαι και αγχώνομαι... Αν είχα τόσα στην Α' θα είχα βγάλει από τώρα τα εισιτήρια για Κομοτηνή
Εγώ θα είχα βγάλει εισιτήρια και για Αργεντινή αν είχα 2900 στην Β' Καραϊσκάκη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες