Charlie Harper 13 έγραψε:Για πιον λογο να ειναι απαραιτητο το διπλ ωμα ΙΧ αφου ο στρατος θα σε εκπαιδευση ετσι κι αλλιως στα δικα του οχηματα με εξαιρεση καπια διπλωματα που ζηταει για το μηχανικο.
Μα και η αστυνομία σε εκπαιδεύει στην μηχανοδήγηση, το σωστό θα ήταν για το ΣΕΜ Υποχρεωτικά σε όλες τις ειδικότητες δίπλωμα κατηγορίας Γ έκτος της ειδικότητας επιτηρητή-επιθεωρητή Αγωγού καυσίμων που έπρεπε να ζητάει κατηγορία Γ και πιστοποιητικό ADR, στους οδηγούς σκέτο όχι αρμάτων και λοιπόν Υποχρεωτικά τουλάχιστον Β προαιρετικά κατηγορία Γ η Δ στις ειδικότητες, οδηγού Οδηγός αρματοφορέα υποχρεωτικά Δίπλωμα Ε νταλίκας, καθώς και στους τεχνίτες οχημάτων έπρεπε υποχρεωτικά κατηγορία Β
για να μην πω ότι βάση του καθηκοντολογιου των ΕΠΟΠ σε τουλάχιστον 73 ειδικότητες υπάρχει στα καθήκοντα η οδήγηση αυτοκίνητου φορτηγού η επιβατηγού και σε ακόμα 5 η οδήγηση επιβατηγού
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Δεκ 11, 2020 12:46 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σορρυ σας εχω πρήξει, μπορώ να δηλώσω την πιστοποίηση που έχω από τον ΕΟΠΠΕΠ σαν απολυτήριο από την στιγμή που έλαβα γενικό βαθμό 17 αντί για το απολυτήριο ΕΠΑΛ; Επίσης έχω και πτυχιο ειδικότητας μηχανολογίας αν δεν κάνω λάθος δεν παιρνω και από εκεί 210 μόρια;
Svamva έγραψε:Καλησπέρα παιδιά εγώ με την σειρά μου θα θέσω 2 ερωτήσεις αν ξέρετε μου απαντάτε 1) οι τριτεκνοι δικαιούνται μοριοδοτηση στην προκήρυξη όπως οι πολύτεκνοι;
2) οι φοιτητές των ΙΕΚ από ότι μας λέει μοριοδοτουνται, οι φοιτητές όμως ΤΕΙ και ΑΕΙ όχι; Και αν το βρίσκεται δίκαιο;
Svamva έγραψε:Καλησπέρα παιδιά εγώ με την σειρά μου θα θέσω 2 ερωτήσεις αν ξέρετε μου απαντάτε 1) οι τριτεκνοι δικαιούνται μοριοδοτηση στην προκήρυξη όπως οι πολύτεκνοι;
2) οι φοιτητές των ΙΕΚ από ότι μας λέει μοριοδοτουνται, οι φοιτητές όμως ΤΕΙ και ΑΕΙ όχι; Και αν το βρίσκεται δίκαιο;