Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!Dea_Lok έγραψε:
Θα πάρεις ένα έγραφο απο τη σχολή ή ότι είσαι φοιτητής ακόμα ή ότι διεγράφεις την τάδε. Έτσι ώστε να μη φανεί στη στρατολογία ότι εσύ τόσο καιρό είχες αναβολή και ψόλαρες.
Κακή χρήση αναβολής;
Κακή χρήση αναβολής;
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπέρα σας,
αρχικά είχα αναβολή μέχρι 31/12/2011 η οποία στη συνέχει επεκτάθηκε μέχρι 31/12/2014 λόγω διδακτορικού. Υπάρχει μια περίπτωση να έχω διαγραφεί από τη σχολή (έλειπα 1 χρονο στο εξωτερικό για δουλειά, δεν έχει και πολύ σημασία ο λόγος άλλωστε). Έχω διαβάσει περί κακής χρήσης της αναβολής, που έχει πρόστιμο 90 ευρώ ή 1 μήνα παραπάνω στη θητεία.
το ξέρω ότι έχετε απαντήσει πολλές φορές, αλλά επειδη δε βρήκα περίπτωση ακριβώς ίδια με τη δική μου στο thread, μήπως μπορείτε να επιβεβαιώσετε αν πιστεύετε ότι ανήκω κι εγώ στην κατηγορία αυτή (και όχι σε κάτι πιο 'βαρύ') ;
ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 104
Κακή χρήση αναβολής;
Μια κατηγορία υπάρχει για κακή χρήση και λογικά ανήκεις εκεί, αφού όταν πας να διακόψεις την αναβολή δεν θα έχεις βεβαίωση για το διδακτορικό.
Κακή χρήση αναβολής;
Άς πέρνουμε βρε παιδιά αναβολή για πραγματικούς λόγους και αληθείς. Το ψέμα δέν βοηθά πολλές φορές
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπέρα έχω πάρει αναβολή μέχρι το 2016 αλλά δυστυχώς έκλεισε η σχολή μου και έμεινα στον αέρα! Τώρα θα ανέβω Αθήνα για να παρακολουθήσω ένα πρόγραμμα για τις υπηρεσίες του αεροδρομίου! Η αναβολή μου θα ισχύει κανονικά και ας έκλεισε η σχολή?
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Η αναβολή σου ισχύει κανονικά, αλλά θα έχεις κάνει κακή χρήση αναβολής.
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπέρα,
Φέτος λήγει η αναβολή των 10 χρόνων που είχα από το λύκειο. Αυτή τη στιγμή περιμένω τον αριθμό κατάταξης.Mόλις τώρα ανακάλυψα την έννοια της "κακής χρήσης αναβολής" και έχω τρομάξει...
Είχα αναβολή από το ΤΕΙ που είχα περάσει. Είχα περάσει όλα τα μαθήματα του πρώτου και δεύτερου εξαμήνου, αλλά μετά λόγω καταλήψεων και διαφόρων προβλημάτων της σχολής, σταμάτησα να πηγαίνω. Από τότε όμως, γράφομαι σε ΟΛΑ τα εξάμηνα. Παράλληλα, γράφτηκα σε ένα ιδιωτικό ΙΕΚ, γιατί τα χρόνια περνούσαν και τα προβλήματα στη σχολή δεν τελείωναν, φοίτησα το επάγγελμα που ήθελα, αποφοίτησα από το ΙΕΚ, και τώρα είναι 3 χρόνια που εργάζομαι σε μια εταιρεία.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής, και παρακαλώ απαντήστε μου γιατί έχω αγχωθεί :-)
1) Είμαι ακόμα γραμμένος στο ΤΕΙ. Το ΙΕΚ το τελείωσα μετά από 2 χρόνια φοίτησης και εργάζομαι από τότε για 3 χρόνια. Θα έχω πρόβλημα "κακής χρήσης αναβολής";
2) Όταν λέτε 90? ο μήνας, εννοείτε όσους μήνες δεν έκοψες την αναβολή ως πρόστιμο, ή π. Χ. Σου βάλανε 6 μήνες επιπλέον θητείας, άρα 90x6 = 540?;
3) Πόσοι μήνες είναι περίπου το πρόστιμο τώρα;
4) Όταν εμφανιστώ στο κέντρο κατάταξης, να τους δείξω απολυτήρειο λυκείου, απολυτήρειο ΙΕΚ και βεβαίωση σπουδών του ΤΕΙ, ή να μην αναφέρω καθόλου το ΙΕΚ;(το ΙΕΚ είναι γραφιστικής)
Έψαξα παρόμοια περίπτωση στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι :- (
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Φέτος λήγει η αναβολή των 10 χρόνων που είχα από το λύκειο. Αυτή τη στιγμή περιμένω τον αριθμό κατάταξης.Mόλις τώρα ανακάλυψα την έννοια της "κακής χρήσης αναβολής" και έχω τρομάξει...
Είχα αναβολή από το ΤΕΙ που είχα περάσει. Είχα περάσει όλα τα μαθήματα του πρώτου και δεύτερου εξαμήνου, αλλά μετά λόγω καταλήψεων και διαφόρων προβλημάτων της σχολής, σταμάτησα να πηγαίνω. Από τότε όμως, γράφομαι σε ΟΛΑ τα εξάμηνα. Παράλληλα, γράφτηκα σε ένα ιδιωτικό ΙΕΚ, γιατί τα χρόνια περνούσαν και τα προβλήματα στη σχολή δεν τελείωναν, φοίτησα το επάγγελμα που ήθελα, αποφοίτησα από το ΙΕΚ, και τώρα είναι 3 χρόνια που εργάζομαι σε μια εταιρεία.
Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής, και παρακαλώ απαντήστε μου γιατί έχω αγχωθεί :-)
1) Είμαι ακόμα γραμμένος στο ΤΕΙ. Το ΙΕΚ το τελείωσα μετά από 2 χρόνια φοίτησης και εργάζομαι από τότε για 3 χρόνια. Θα έχω πρόβλημα "κακής χρήσης αναβολής";
2) Όταν λέτε 90? ο μήνας, εννοείτε όσους μήνες δεν έκοψες την αναβολή ως πρόστιμο, ή π. Χ. Σου βάλανε 6 μήνες επιπλέον θητείας, άρα 90x6 = 540?;
4) Όταν εμφανιστώ στο κέντρο κατάταξης, να τους δείξω απολυτήρειο λυκείου, απολυτήρειο ΙΕΚ και βεβαίωση σπουδών του ΤΕΙ, ή να μην αναφέρω καθόλου το ΙΕΚ;(το ΙΕΚ είναι γραφιστικής)
Κακή χρήση αναβολής;
Για κακη χρηση αναβολης πας για 1 μηνα.90 ευρω. Μην τρελαινεσαι.
Διαβαζοντας την περιπτωση σου, νομιζω πως ναι εχεις κανει κακη χρηση
Διαβαζοντας την περιπτωση σου, νομιζω πως ναι εχεις κανει κακη χρηση
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
ChrisPap έγραψε:Καλησπέρα,
Μάλλον δεν έψαξες καλά, διάβασε αυτό και επίσης σε κανένα μήνυμα στο φόρουμ δεν αναφέρθηκε ότι το πρόστιμο αυξάνεται ανά μήνα, προσωπικά το έχω αναφέρει εδώ .
Κακή χρήση αναβολής;
Πράγματι. Δεν είχα δει το post σου στο δεύτερο URL.
Την νομοθεσία πιο πάνω την είδα, αλλά τα italics δεν σταμάτησαν στην πρόταση "Ως εκ τούτου επιτρέπεται να κάνετε ό, τι θέλετε κατά τη διάρκεια της αναβολής σας, ακόμη και να εργαστείτε." οπότε και θέλησα λίγο να συγκεκριμενοποιήσω αυτά που κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :-)
Την νομοθεσία πιο πάνω την είδα, αλλά τα italics δεν σταμάτησαν στην πρόταση "Ως εκ τούτου επιτρέπεται να κάνετε ό, τι θέλετε κατά τη διάρκεια της αναβολής σας, ακόμη και να εργαστείτε." οπότε και θέλησα λίγο να συγκεκριμενοποιήσω αυτά που κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :-)
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπέρα, Το 2007 πέρασα σε ένα ΤΕΙ παρακολούθησα 2-3 χρονια αλλά το παράτησα. Είχα πάρει αναβολή λόγω σπουδών που λήγει στις 31/12/2016. Φέτος διαγράφτηκα αυτόματα από τη σχολή επειδή δεν έκανα δήλωση μαθημάτων για 2 συνεχόμενα έτη. Η αναβολή μου συνεχίζει να ισχύει μέχρι τις 31/12/2016 ή θα διακοπεί αυτόματα λόγω διαγραφής από την σχολή;
Κακή χρήση αναβολής;
Καλησπερα 1 χρονο δεν μπορω να τον δικιολογισω ποσα χρηματα θα πληρωσω ;
Κακή χρήση αναβολής;
Μην αγχωνεσαι. Σπουδασες; Πτυχιο πηρες; ΑΝ (και ειναι μεγαλο ΑΝ) σου χρεωσουν κακη χρηση αναβολης, ειναι νομιζω ενας εξτρα μηνας θητεια.(ή 90 ευρω νομιζω)
-
- Στρατηγός
Κακή χρήση αναβολής;
Ακριβώς, έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε προηγούμενα μηνύματα.
Κακή χρήση αναβολής;
Εγώ είχα αλλάξει σχολή τους είχα στείλει email για να τους ρωτήσω αν δικαιούμαι άλλο χρόνο Επιπλέον αναβολή Μου απάντησαν ότι δεν δικαιούμαι αλλά δεν μου είπαν να δηλώσω την άλλη σχολή. Τώρα την σχολή που είμαι δεν την έχω τελειώσει. Υπάρχει περίπτωση να μου βάλουν την ποινή του μήνα ή τα 90 ευρώ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης