Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για 600 Πυροσβέστες επί Θητεία (2026)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τι περιμένουν πραγματικά και δεν την βγάζουν έλεος 
Επισκέπτης

έχουμε καμία εξέλιξη για την προκήρυξη των 600 πεθ

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 27, 2026 6:22 am Το πασσυπ έκλεισε το μαγαζάκι μου φαίνεται. Από τη μέρα που ανέλαβε εκείνος απο τον πυργο και τους υπόλοιπους δεν κινείται φύλλο. Αληθεύει εν τω μεταξύ οτι μπήκε στο Δασαρχείο και δεν παραιτείται απο τη θεση; τι θέλει δηλαδή να γινει διπλοθεσίτης και αυτος; θα τον πάρουν με τα αυγά στο τέλος. Ήδη εχουν ξεκινήσει να αποχωρούν απο το σωματείο γιατι είναι όλοι εξαφανισμενοι μετα την αποχώρηση του μπαρδακη και την ήττα του ψαροπουλου και τιυ τζελεπη στις εκλογές. Πως να μη χάσουν βέβαια αφού επαιρνε τηλέφωνα  ο πυργιωτης και παρακαλαγε να μην τους ψηφίσουν η σουπιά. Ο Θεός να σε φυλάει απο δαυτον

Είδαμε και τους άλλους που τα είχαν όλα κανονισμένα και φάγε το γαλο με τα πούπουλα. Μπήκα 32 το 19 και κοντεύω 40 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 27, 2026 8:41 am λοιπών μάγκες για την αύξηση του αριθμού των θέσεων κατά πάσα πιθανότητα το υπουργείο το έχει δεχθεί και η θέσεις θα αυξηθούν κατά 40 δηλαδή η προκήρυξη θα είναι για 640 τώρα για την αύξηση του ορίου ηλικίας δεν έχω ακούσει κάτι άμα ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει 

Είναι μια μικρή νίκη του μπαρδακη αν ισχύει. Να τον στηρίξουμε όλοι για να ανέβει και το όριο. 50 ακόμα ζητούσε ο Μπαρδάκης όντως ανέβηκε κατά 40; 
Επισκέπτης

640 θα είναι οι θέσεις παιδιά....!!!!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Φεβ 27, 2026 6:27 pm 640 θα είναι οι θέσεις παιδιά....!!!!

Οι τελευταίοι 40 που θα μπουν ας του ανάψουν μια λαμπάδα αν ισχύει όντως αυτο! Μπραβο στο σωματείο του
Επισκέπτης

έχουμε κανένα νέο παιδιά 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Φεβ 28, 2026 9:31 pm έχουμε κανένα νέο παιδιά 

Διάβασε τη συνομιλία ρε φίλε τι νέο να εχεις σαββατιάτικο
Επισκέπτης

καλησπέρα παιδιά έχουμε κάποιο νέο για την προκήρυξη των 600 πεθ
Επισκέπτης

Δυστυχώς νεότερο δεν υπάρχει και δεν ξέρω κατά πόσο είναι ανησυχητικό όλο αυτό ! Παίζουν με τις ημερομηνίες αλλά λένε τη μία αλλα την άλλη , εάν δεν δούμε ομως κάτι επίσημο μόνο εικασίες θα κάνουμε! 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 03, 2026 3:36 pm Δυστυχώς νεότερο δεν υπάρχει και δεν ξέρω κατά πόσο είναι ανησυχητικό όλο αυτό ! Παίζουν με τις ημερομηνίες αλλά λένε τη μία αλλα την άλλη , εάν δεν δούμε ομως κάτι επίσημο μόνο εικασίες θα κάνουμε! 

Εμένα η πρόβλεψη μου εξαρχής ήταν ότι η προκήρυξη θα έβγαινε μετά που θα τελείωνε η εκπαίδευση των 150. Όπως φαίνεται μάλλον έπεσα μέσα 
Επισκέπτης

κάντε καμία πρόβλεψη για την συμμετοχή 
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 03, 2026 4:26 pm κάντε καμία πρόβλεψη για την συμμετοχή 

Οβερ 1500.5 στο 1.85 απόδοση. Ρε τι πίνετε και κάνετε τέτοιες ερωτήσεις; Ποιος μπορεί να προβλέψει τις συμμετοχές χωρίς καν να έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις;

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 03, 2026 4:13 pm Εμένα η πρόβλεψη μου εξαρχής ήταν ότι η προκήρυξη θα έβγαινε μετά που θα τελείωνε η εκπαίδευση των 150. Όπως φαίνεται μάλλον έπεσα μέσα . 

Φίλε μου δεκτή η πρόβλεψη σου, αλλά αν το δούμε πρακτικά οι 150 τελειώνουν τέλος μαρτη , εάν βγει η προκήρυξη έστω αρχές Απρίλη και βάλουμε 2 μήνες διαδικασίες με αθλήματα κλπ , θα πρέπει να εκπαιδευτούν Ιούνη Ιούλη οι 600-640 ΠΕΘ (όσοι είναι τέλος πάντων), πόσο εύκολο είναι να εκπαιδευτούν μέσα στην αντιπυρική τόσα άτομα , και οδηγοί μάλιστα που θα δεσμεύονται δεκάδες αξιωματικοί και πυροσβέστες συν πόσα δεκάδες οχήματα για να γίνει εξάσκηση στους οδηγούς , με αυτό το σκεπτικό μπορεί να πάει για το τέλος της αντιπυρικής η προκήρυξη, πράγμα που προσωπικά απεύχομαι αλλά τι να πεις .Επισης κάτι που διάβασα σε ανάρτηση σωματείου μονίμων πριν περίπου ένα μήνα είχαν ζητήσει να προχωρήσει η διαδικασία των 600 ΠΕΘ ώστε να είναι έτοιμοι στην αντιπυρική και διαβεβαίωσαν από το αρχηγείο ότι τρέχει παράλληλα και η διαδικασία για να βγει η 600αρα παρότι εκπαιδεύονται οι 150 , στη πράξη όμως φαίνεται να αργεί πολύ ! 
Επισκέπτης

το μόνο σίγουρο είναι ότι η προκήρυξη θα βγει πρίν την αντιπυρικη τώρα ανά θα είναι σε μια βδομάδα η των άλλο μήνα δεν το ξέρει κανείς 
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες