Ιατρικές Εξετάσεις Υπαξιωματικών ΛΣ (2014)
Να κάνω μια ερώτηση, εαν κάποιος έχει τατου όλο το μπρατσο μέχρι τον αγκώνα, γίνεται να περάσει Ανυε γιατί το είδαμε και αυτό.. (το θέμα με την ανυε έχει κλειδώσει και γιαυτό το γράφω εδώ). Ευχαριστώ!
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 21
λογικά δεν γίνεται να περάσει. Εξάλλου το καλοκαίρι με τα κοντομάνικα μπλουζάκια φαίνεται το τατουάζkostas έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση, εαν κάποιος έχει τατου όλο το μπρατσο μέχρι τον αγκώνα, γίνεται να περάσει Ανυε γιατί το είδαμε και αυτό.(το θέμα με την ανυε έχει κλειδώσει και γιαυτό το γράφω εδώ). Ευχαριστώ!
Γεια σου Κώστα εφόσον ήσουν παρόν στις διαδικασίες θα είδες ότι τα τατουάζ ούτε καν τα ανέφεραν , πχ το2011 κ τα σημείωναν αλλα κ ρωτούσαν τι είναι αυτο κ γιατί το έκανες. χαρακτηριστικα θα αναφέρω ενα γεγονός απ το δικό μου γκρουπ με ενα μανίκι κυριολεκτικά κ ενα στο πόδι κάτω που με γοβα κ φούστα κ αυτο φαίνεται. απ την άλλη μ αυτα τα τατουάζ ας χαλαρώσουμε γτ όλοι με το που μπαίνουν πανε κ χτυπάνε μη μ πεις ότι αυτο είναι καλύτερο γτ το πήρε κάπου το μάτι μου. εαν κανεις μια βόλτα στο λιμεναρχείο του Πειραιά το 70%εχει. καλα έκανε κ πέρασε.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Το 70% του λιμεναρχείου Πειραιά έχει τατουάζ! ! ! πολύ αξιόπιστη πληροφορία...
Δεν με πιστεύεις; τους βλέπω κάθε μέρα !!! κ στη Σχολη μας Γιώργο μια λιμενικός ξανθιά είχε βραχιόλι τατουάζ.
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
Δεν είναι ότι δε σε πιστεύω... Αλλά μην υπερβάλουμε... Εγώ δεν έχω δει ποτέ ένστολο με τατουάζ, ούτε άντρα ένστολο με σκουλαρίκι. Αν τα έκαναν μετά που βγήκαν από τις σχολές είναι άλλο θέμα...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 12
kostas έγραψε:Να κάνω μια ερώτηση, εαν κάποιος έχει τατου όλο το μπρατσο μέχρι τον αγκώνα, γίνεται να περάσει Ανυε γιατί το είδαμε και αυτό.(το θέμα με την ανυε έχει κλειδώσει και γιαυτό το γράφω εδώ). Ευχαριστώ!
Γίνεται, γενικά για τατουάζ πολύ σπάνια απορρίπεται κάποιος, μόνο σε πολύ ακραίες περιπτώσεις, π. Χ. Να έχει κάνει τατουάζ 2 όπλα και να τον ρωτάει η επιτροπή γιατί το έκανες κτλπ

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες