Γραπτές Εξετάσεις Υπαξ. Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
zongk
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από zongk »

Και εμενα εντος οκτωβρη μου ειπαν στο τηλ
rania

Δημοσίευση από rania »

Ρε παιδιά είναι χαζό να μαλώνετε εδώ γι αυτό τον διαγωνισμό. Λες και δεν το ξέρατε οτι θα είναι βυσματικός. Λες και ζείτε σ άλλη χώρα εσείς! Εγώ μετάνιωσα για τα λεφτά που ξόδεψα σε προπονήσεις και φροντιστήρια για να δώσω. Πραγματικά πέταξα ενα χιλιάρικο και 3 μήνες απ τη ζωή μου για να έρθουν να μου πουν τώρα οτι έχουν δώσει δικά τους ονόματα μέχρι και υπουργοι! Το θέμα φαινόταν πως πήγαινε απο την αρχή κ όπως λέτε παντού χαρίστηκαν γιατί απλά όσοι ήταν να μπουν θα μπουν.
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από 317ρης »

Εντος οκτωβρη... μιλατε με τοση ανεση λες κ εχουμε 20 οκτωβριου ξερω εγω... σεπτεμβρη εχουμε ακομα, το υπενθυνιζω σε μερικους... μπορει και στο τελος λεει ο αλλος... δεν ξερουν τι τους γινεται εκει στα γραφεια μου φαινεται, ο Βασιλιας λεει πεμπτη/παρασκευη, ο αλλος λεει με τοση αισιοδοξια μεσ τον οκτωβρη... μποριε και τελη... οτι να ναι... αν βγαλατε ακρη... τι να πω... συγχαρητηρια.
Άβαταρ μέλους
Diakos
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Diakos »

Το θέμα με τις γυναίκες είναι λεπτό. Κακά τα ψέμματα, αλλά οι περισσότερες γυναίκες στο ΛΣ είναι λιγότερο παραγωγικές απο τους άντρες. Τις είδα και στις γραπτές εξετάσεις που δίναμε. Είχαν γεμίσει οι διάδρομοι με γυναίκες του ΛΣ που κάθονταν σταυροπόδι και κοίταζαν τα νύχια τους. Λιγοστές απο δαύτες έχουν υπηρετήσει σε νησιά πρώτης γραμμής. Επίσης έχω επισκευθει και το υπουργείο. Το 70% γυναίκες είναι. Οι άντρες τρώνε τις μεταθεσάρες και έχουν το πρόβλημα. Μήν σχολιάσω το οτι και η εμφάνιση παίζει ρόλο. Αυτή είναι η αλήθεια είτε μας αρέσει είτε όχι

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από D.Y.K »

Diakos έγραψε:Το θέμα με τις γυναίκες είναι λεπτό. Κακά τα ψέμματα, αλλά οι περισσότερες γυναίκες στο ΛΣ είναι λιγότερο παραγωγικές απο τους άντρες. Τις είδα και στις γραπτές εξετάσεις που δίναμε. Είχαν γεμίσει οι διάδρομοι με γυναίκες του ΛΣ που κάθονταν σταυροπόδι και κοίταζαν τα νύχια τους. Λιγοστές απο δαύτες έχουν υπηρετήσει σε νησιά πρώτης γραμμής. Επίσης έχω επισκευθει και το υπουργείο. Το 70% γυναίκες είναι. Οι άντρες τρώνε τις μεταθεσάρες και έχουν το πρόβλημα. Μήν σχολιάσω το οτι και η εμφάνιση παίζει ρόλο. Αυτή είναι η αλήθεια είτε μας αρέσει είτε όχι

Επειδή η συζήτηση τείνει στο να πάρει προεκτάσεις μπορείτε αν θέλετε να συνεχίσετε στο Γυναίκες στα Σώματα Ασφαλείας Εικόνα

ΝΙΚΟΛΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ »

Καλησπέρα και από εμένα. Κι εγώ προσπαθούσα εδώ και 2 εβδομάδες να πιάσω γραμμή! Σήμερα δόξα τω Θεώ αξιώθηκα να τους βρω και μου ειπαν "Εντός Οκτωβρίου" γενικώς και αορίστως... Αυτά!
Άβαταρ μέλους
Giorgospcline
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Giorgospcline »

Ε αν το αναβάλλουν πάλι θα σταματήσω να είμαι ευγενικός στο τηλέφωνο. Πάντως και την Παρασκευή Οκτώβριος είναι.
faber
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από faber »

Diakos έγραψε:Το θέμα με τις γυναίκες είναι λεπτό. Κακά τα ψέμματα, αλλά οι περισσότερες γυναίκες στο ΛΣ είναι λιγότερο παραγωγικές απο τους άντρες. Τις είδα και στις γραπτές εξετάσεις που δίναμε. Είχαν γεμίσει οι διάδρομοι με γυναίκες του ΛΣ που κάθονταν σταυροπόδι και κοίταζαν τα νύχια τους. Λιγοστές απο δαύτες έχουν υπηρετήσει σε νησιά πρώτης γραμμής. Επίσης έχω επισκευθει και το υπουργείο. Το 70% γυναίκες είναι. Οι άντρες τρώνε τις μεταθεσάρες και έχουν το πρόβλημα. Μήν σχολιάσω το οτι και η εμφάνιση παίζει ρόλο. Αυτή είναι η αλήθεια είτε μας αρέσει είτε όχι

ελααα... Μην θυμηθώ τώρα την άλλη που δίναμε γραπτά και δεν ήξερε και ρωτούσε αν παίρνει μόρια απο τα αθλήματα, τα ψυχοτεχνικά κτλ... Δηλαδή αυτό λέω, δεν κανουν που δεν κανουν για τα σώματα ασφαλείας προκαλούν κιόλας!
ΝΙΚΟΛΑΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΛΑΣ »

Φυσικά και είναι Οκτώβριος την Παρασκευή, προς Θεού... Απλά το θεμα είναι ότι Οκτώβριος ειναι και 4 εβδομάδες μετά! Τέλος πάντων, σκεφτόμαστε θετικά!
olymp 7

Δημοσίευση από olymp 7 »

Παιδια καλημερα κ καλο μηνα κ απο μενα. Τα αποτελεσματα για οσους δεν γνωριζουν θα βγουν η την παρασκευηπου κανουν προσπαθεια ν ανακοινωθουν η την αλλα βδομαδα σιγουρα... Μην αναλωνεστε σε τηλεφωνηματα καθε μερα...

Ν

Δημοσίευση από Ν »

olymp 7 έγραψε:Παιδια καλημερα κ καλο μηνα κ απο μενα. Τα αποτελεσματα για οσους δεν γνωριζουν θα βγουν η την παρασκευηπου κανουν προσπαθεια ν ανακοινωθουν η την αλλα βδομαδα σιγουρα... Μην αναλωνεστε σε τηλεφωνηματα καθε μερα...

Θα επαναλάβω μια συχνά τιθέμενη ερώτηση "Είναι έγκυρη η πηγή; "
seven
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από seven »

Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του λέει.. Όσοι πραγματικά αγωνιούν καλύτερα να μην ακούν κανένα !
olymp 7

Δημοσίευση από olymp 7 »

Η πηγη ειναι εγυροτατη παιδια. Πιο εγκυρη δεν γινεται... Καντε υπομονη μεχρι αυιο αλλιως μεχρι την αλλη βδομαδα... Απλα κ εγω θελω να προσθεσω οτι ειναι ψυχοφθορο ολο αυτο και δεν οδηγει πουθενα. Απαρεδκτα πραγματα να εχουμε τελειωσει απο τις 22 αυγουστου κ να εχουμε 2 οκτωβριου... Τραγελαφικα απλα επειδη ειμαστε στην ελλαδα τιποτα δεν μας φαινεται παραξενο πλεον
Άβαταρ μέλους
317ρης
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από 317ρης »

Ρε μεγαλε μας δουλευεις; ή την παρασκευη ή την αλλη βδομαδα; πολυ εγκυρη η πηγη σου γμσ τα... Χαιρω πολυ, Χαιροπουλος... εχετε καταντησει αηδια εδω μεσα πραγματικα... μη γραφετε τπτ καλυτερα...
jkidd13
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από jkidd13 »

To θεατρο του παραλογου εδω μεσα... Δεν φτανει που καποιοι προσπαθουν να βοηθησουν, τους τη λετε κι απο πανω...
Επισης επειδη βλεπω οτι καποιοι λενε οτι οι θεσεις ηταν απο πριν καθορισμενες... Ειναι ανησυχητικο που το ξερατε και παρ ολα αυτα συμμετειχατε στην προκυρηξη κια φαγατε τοση ταλαιπωρια...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες