Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 62
valanti σου ειπαν τιποτα για βασεις; Στην σχολη ο μισθος ειναι 450 euro εαν δεν κανω λαθος.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Παιδια να ρωτησω κατι κ οποιος ξερει ας απαντησει... Λεει η προκυρηξη πως για αθληματα και ψυχοτεχνικα θα πανε απο α κατηγορια οι 400 + το 30% δηλαδη αλοι 120 σωστα ενα αυτο. Και αλλη μια απορια οι 120 οι επιλαχοντες προσλαμβανονται και αυτοι η σε περιπτωση που κοπει καποιος απο τους επιτυχοντες καλουν κατα σειρα προταιρεοτητας απο τους επιλαχοντες... Ευχαριστω... Σορι αλλα κανω πρωτη φορα τα χαρτια μου και εχω 2140 στην α οποτε μαλλον επιλαχων το κοβω να μπω... Καλη επιτυχια σε ολους
Οταν λετε οτι το lower πρεπει να το μεταφρασει δικηγορος πως ακριβως γινεται η διαδικασια; Επικυρωνει ενα φωτοαντιγραφο και που την κανει την μεταφραση;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 647
valantis315 έγραψε:Καλησπέρα,
και καλή επιτυχία σε όλους! Χθές πήγα να κάνω τα χαρτιά μου και οι αιτήσεις σε επαρχιακό ΑΤ και είχε ήδη στις 11 η ώρα 13 χθεσινές αιτήσεις, αποψη μου πως οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 15 χιλιάδες, τέλος να σας μεταφέρω κατι αποκλειστικο :p τα κέντρα εκπαίδευσης θα είναι 2 και αυτά θα είναι στο Τσοτύλι Κοζάνης και στην Κομοτινή. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος, μετα την 4μηνη εκπαίδευση περνουμε τον βασικό μισθό ή θεωρούμαστε και πάλι μετα την τοποθέτηση μας σε τμήμα δόκιμοι; Υπάρχει κάποιος χρόνος πρακτικής;
μέσα στην 4μηνη εκπαίδευση είναι και η πρακτική η οποία διαρκεί 2 μήνες και ο μισθός θα είναι γύρω στα 800 ευρώ μαζί με κάποιες κρατήσεις που θα σας κάνουνε από την σχολή
-
- Στρατηγός
alexunder έγραψε:Οταν λετε οτι το lower πρεπει να το μεταφρασει δικηγορος πως ακριβως γινεται η διαδικασια; Επικυρωνει ενα φωτοαντιγραφο και που την κανει την μεταφραση;
φίλε δικηγόρος θέλεις να γίνεις και σε ενδιαφέρει η διαδικασία; Πήγαινε το lower και θα σου την κάνει την δουλειά ο άνθρωπος
Μαγκες 16,25 με αντιστηχια γενικο λυκειο απο γερμανια+300 μοτοσυκλ+200 αυτο φορτ+300 Γερμανικη φιλο αει=2425 Α κατηγωρια Τη λετε
Θα παρουν συντομα κιαλλα ατομα πολλοι απο την αστυνομια απορουν που θια παρουν μονο 500 ατομα, αφου εχουν γινει 9.000 αιτησεις για συνταξιοδοτηση φετος! Το σεναριο λεει αποτι μ ειπε ο αστυνομικος την εβγαλαν τωρα με 500 ατομα λογο εκλογων το νοεμβριο και συντομα θα εχουμε και βουλευτικες οποτε θα ξανα βγαλουν τοτε με πολυ περισοτερα ατομα μακαρι να ειναι ετσι... Παντος τα τμηματα ολα εχουν μεγαλο προβλημα με το προσωπικο και θελουν ατομα
-
- Στρατηγός
γιωργος έγραψε:Μαγκες 16,25 με αντιστηχια γενικο λυκειο απο γερμανια+300 μοτοσυκλ+200 αυτο φορτ+300 Γερμανικη φιλο αει=2425 Α κατηγωρια Τη λετε
τι είναι αυτό;
-
- Στρατηγός
ΣΤΕΛΙΟΣ έγραψε:Παιδια σας παρακαλω μια ερωτηση. Ειμαι 28χρ στο οριο εχω υπηρετησει ως ε. Π. Υ αλλα εφυγα πριν την 5ετια δικαιουμε τα 100 μορια; Γιατι προκυρηξει απ οτι βλεπω αναφερει απλα να εχεις υπηρετησει ως ε. Π. Υ ευχαριστω.
πάρε τηλέφωνο και ρώτα σε ένα αστυνομικό τμήμα
Ρε παιδιά η γνώση ισπανικών δεν μετράει ωρέ; Δεν το είδα πουθενά στην προκύρηξη και έχω πάθει πλάκα!
-
- Στρατηγός
jima έγραψε:Ρε παιδιά η γνώση ισπανικών δεν μετράει ωρέ; Δεν το είδα πουθενά στην προκύρηξη και έχω πάθει πλάκα!
Δεν μετράει όχι
Κριμα.
και τα ισπανικα ειναι υπεροχη γλωσσα.
penelope crouz.
volvar... !
penelope crouz.
volvar... !
φίλε μου εκτός απο υπέροχη, είναι δέκα φορές πιο χρήσιμη απο τις προαναφερθείς γλώσσες στην προκύρηξη. Καλά μιλάμε πέρα απο άδικο είναι και χαζό έτσι; Το 1/3 του πληθυσμού της γής (λέμε τώρα) μιλαει ισπανικά.nic007 έγραψε:Κριμα.
penelope crouz.
volvar... !
Τι ψάχνω τώρα και εγώ να βρώ.
Είναι ένας τύπος που βγάζει 3120 μόρια. Έχει υπολογίσει 5 + 5 για δόκιμος και ειδ. Δυναμεις; Ισχύει αυτο;
-
- Στρατηγός
Πανος έγραψε:Είναι ένας τύπος που βγάζει 3120 μόρια. Έχει υπολογίσει 5 + 5 για δόκιμος και ειδ. Δυναμεις; Ισχύει αυτο;
Nαι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες