Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ντονατέλα

Δημοσίευση από Ντονατέλα »

Ειμαι ηδη αρκετα αγχωμενη με το θεμα δεν υπαρχει λογος για ειρωνιες ενα οχι θα αρκουσε οι συναδελφοι υποτιθεται οτι σεβονται ο ενας τον αλλον αν δεν μπορουμε να το καταφερουμε εδω στα φορουμ για απλα πραγματα εξω στο πεδιο της μαχης τι θα κανουμε... Τροφη για σκεψη Αλεξ
Θοδωρης

Δημοσίευση από Θοδωρης »

alex7 έγραψε:
Ντονατέλα έγραψε:Τα αθληματα τα γμωριζουμε; Ειχα ακουσει κατι για 1.000 μετρα σε 4:30 λεπτα! Ισχυει; Διοτι δεν το βγαζω τωρα αλλά παλια το εβγαζα αν παρεχω βιντεο απο τοτε ως αποδειχθικο στοιχειο θα το εγκρινουν η οχι; Φυσικα θα κανω οση προπονηση μπορω αλλα ρωταω σε περιπτωση που δεν τα καταφερω

εχω και εγω ενα βιντεακι απο το γυμνασιο που εβγαζα ολα τα αθληματα. Να τους το δωσω λες στην επιτροπη; Επειδη τα περνουσα καποτε.

χαχαχα ωραιος
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Bill931 »

Ο πλακιωτακης ανέφερε ότι το λιμενικό χρειάζεται κόσμο κυρίως για τα νησιά ΝΑ Αιγαίου πέρα από τους 200 που θα πάρει τώρα... Οπότε ανοιχτο τ σενάριο για επιλαχοντες.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Bill931 έγραψε:Ο πλακιωτακης ανέφερε ότι το λιμενικό χρειάζεται κόσμο κυρίως για τα νησιά ΝΑ Αιγαίου πέρα από τους 200 που θα πάρει τώρα... Οπότε ανοιχτο τ σενάριο για επιλαχοντες.

Μήπως εννοείς ΒΑ Αιγαίου; Γιατί το βάρος του μεταναστευτικού το σηκώνει το ΒΑ Αιγαίο.

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Ντονατέλα έγραψε:Τα αθληματα τα γμωριζουμε; Ειχα ακουσει κατι για 1.000 μετρα σε 4:30 λεπτα! Ισχυει; Διοτι δεν το βγαζω τωρα αλλά παλια το εβγαζα αν παρεχω βιντεο απο τοτε ως αποδειχθικο στοιχειο θα το εγκρινουν η οχι; Φυσικα θα κανω οση προπονηση μπορω αλλα ρωταω σε περιπτωση που δεν τα καταφερω
Ρε ξεκολλατε λίγο τα τρολ...

Μακαρενα

Δημοσίευση από Μακαρενα »

Κάτι άκουσα γ Φεβρουάριο
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από glock »

Καλημέρα Λιονταρινα
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Bill931 »

Ναι γενικά ανατολικού Αιγαίου είπε... Μπερδευτηκα
πανος

Δημοσίευση από πανος »

http://policenet.gr/article/%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%B3%CE%BA%CE%B7-%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CF%8C
Λ/Φ 2019

Δημοσίευση από Λ/Φ 2019 »

Βάλε απτό δημοτικό καλητερα !! έλεος!!
Λ/Φ 2019

Δημοσίευση από Λ/Φ 2019 »

Σήμερα μου είπαν ότι συζητιέται για νέα προκήρυξη για τους 1000... από άνθρωπο που είναι στο λιμενικό ταμείο.. όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα..
ALOU

Δημοσίευση από ALOU »

Ντονατελα δεν ειμαστε συναδελφοι... γενικα... ολοι μας. κ γενικα δεν θα πας να πολεμησεις σε γραφειο θα εισαι
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Ranger94 »

Για νανα βγει καινουρια προκηρυξη πρεπει να ολοκληρωθουν οι διαδικασιες της τωρινης δηλαδη να μπουν κανονικα οι επιτυχοντες. Και μετα απο καιρο να προκηρυχθει η νεα προκηρυξη. Αρα μιλαμε για κανα 6μηνο μακρια η καινουρια αν βγει!

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δε θα βγει αλλη προκήρυξη. Ήταν η τελευταία βάση νόμου, αλλά ξέρω έχετε μπάρμπα που του πε ο μπατζανακης ενός κελευστη που είχε χαιρετήσει μια φορά τον υπουργό, ότι θα βγάλουν.

Επιλαχόντες θα πάρει, θα το δείτε όταν καλέσουν τα άτομα για αθλήματα...

Hcg

Δημοσίευση από Hcg »

Σταματης έγραψε:Γεια χαρά παίδες κατι για φροντεξ και τα κανα πάνω μου, δεν θέλω τε παιδιά να πάω να καθαρίζω τους μετανάστες τι να κάνω

Ε, μην μπεις στην προκήρυξη για Frontex! Έλεος, μυαλό θέλει, πόσα τούβλα είναι μαζεμένα εδώ;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης