Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Με τα μορια μου περισι ηταν ο τελευταιος. ποσο πιστευεις οτι θα ειναι η βαση φετος; που περνουν τα δυπλασια ατομα; απογοητευτικα τωρα.(εχω διπλωμα μιχανης και αυτοκινιτο... )
Πολυυυ την ριχνετε τη βαση στην Α παιδια...
Το μόνο θα αλλάξει λίγο την Βάση είναι οι τσολιάδες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
MΑΡΙΑ έγραψε:Με τα μορια μου περισι ηταν ο τελευταιος. Ποσο πιστευεις οτι θα ειναι η βαση φετος; Που περνουν τα δυπλασια ατομα; Απογοητευτικα τωρα.(εχω διπλωμα μιχανης και αυτοκινιτο... )
Mε 2450 έχεις πολλές ελπίδες, μην ακούς κανέναν για βάσεις, γιατί απλά ο καθένας λέει την άποψή του
Greek_Army έγραψε:MΑΡΙΑ έγραψε:Με τα μορια μου περισι ηταν ο τελευταιος. Ποσο πιστευεις οτι θα ειναι η βαση φετος; Που περνουν τα δυπλασια ατομα; Απογοητευτικα τωρα.(εχω διπλωμα μιχανης και αυτοκινιτο... )
Mε 2450 έχεις πολλές ελπίδες, μην ακούς κανέναν για βάσεις, γιατί απλά ο καθένας λέει την άποψή του
ευχαριστω πολυ για τιν αισιοδοξια τωρα θα διξει! Ελπιζω να ειμαι μεσα γιατι το θελω πολυ. Καλη επιτυχια ευχομαι και σε ολους! Και ας κανοθμε ολοι υπομονη. Χωρις λαθος αποψεις και πολλες παραπληροφωρισεις που το μονο που κανουν ειναι να μας προκαλουν αγχος! Οτι ειναι να γινει θα γινει!
Παιδες, ας μου απαντησει καποιος υπευθυνα. Τελικα το π. Ε. Ι. Για το διπλωμα της γ κατηγοριας χρειαζεται; Βοηθηστε με αν ξερει καποιος.
-
- Στρατηγός
tzortz έγραψε:Παιδες, ας μου απαντησει καποιος υπευθυνα. Τελικα το π. Ε. Ι. Για το διπλωμα της γ κατηγοριας χρειαζεται; Βοηθηστε με αν ξερει καποιος.
Όχι Όχι Όχι
Και
Όχι Όχι Όχι
Κριμα θα φας τη θεση καποιου που εχει κανει και στρατιωτικη θητεια και εχει γεννηθει και για το επαγγελμα επειδη δεν εχεις την αξιοπρεπεια να βρεις ενα επαγγελμα που σου ταιριαζει κριμα και παλι αισχος στη βουλη των βυσματων
Ευχαριστω φιλε... να σαι καλα... οποτε με 2520 στν α κατι κανω.
-
- Στρατηγός
bolek έγραψε:Κριμα θα φας τη θεση καποιου που εχει κανει και στρατιωτικη θητεια και εχει γεννηθει και για το επαγγελμα επειδη δεν εχεις την αξιοπρεπεια να βρεις ενα επαγγελμα που σου ταιριαζει κριμα και παλι αισχος στη βουλη των βυσματων
Aν το λες για την κοπελιά μάλλον είσαι λίγο άδικος γιατί είναι πολύτεκνη και έδωσε τόσα λεφτά για τα διπλώματα. Τώρα για τι βύσματα μιλάς ένας θεός ξέρει...
Αν θεωρεις οτι για αυτη την δοθλεια ειναι ικανος μονον αυτος που εχει κανει στρατιωτικη θητεια κανεις λαθος! Ο ικανος ειναι αυτος που εχει δυναμικοτητα θαρρος και θελιση! Το οτι επελεξα να δηλωσω στην προκυρικση ειναι το οτι απλα αυτο το επαγγελμα θελω να ακολουθησω. Και με το θεμα βισματων ειναι ασχετο. Με μορια μπαινεις και φυσικα μετα με την σωστη φυσηκη κατασταση που χρειαζεται.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
- Επικοινωνία:
Greek army δεν εχω κατι με την κοπελα αλλα συμφωνω με το φιλο παραπανω. Κι ας πουμε οτι περναει με τα μορια και γινεται ειδικος φρουρος. Μετα τι θα κανει. θα μπορει να ακολουθει οπως τους αντρες; Μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Ισοτητα ναι αλλα οχι παντου. Δεν εχει τη δυναμη να τα καταφερει.
Έφεδρος Ανθυπολοχαγός
Το μαμησαμε παλι το θεμαααα

Μην ειστε μικρομυαλοι ολοι ειναι ικανοι ανεξαρτητου φιλου. Σιγουρα οι αντρες θεωριτηκα εχουν πιο δυναμη. Αλλα δεν παιζει ρολο μονο αυτο. Ειδαμε και ανδρες στο σωμα που ειναι μονο για να το παιζουν καποιοι με την στολη και τιποτα παραπανω. Αυτη η δουλεια θελει σοβαροτητα δυναμη και πανω απο ολα να εισαι σινηδητοποιημενος για αυτο που κανεις. Το ποιος ειναι ικανος αυτο φενεται στην ποριεα.
Παιδιά δεν μπορώ να πιστέψω ότι άντρες που λέγονται άντρες και έχουνε αξιοπρέπεια μιλάνε έτσι για μια κοπέλα. Η κοπέλα αυτή έβγαλε τόσα μόρια χωρίς Ειδικές Δυνάμεις, χωρίς να είναι Έφεδρος και χωρίς να είναι Προεδρική φρουρά. Εγώ της λέω μπράβο και εύχομαι να μπει. Έχετε ανάγει τον στρατό σε κάτι το ανώτατο ενώ δεν είναι τίποτα. Αγγαρείες, όλη μέρα να μετράμε μέρες ανάποδα, λίγο τρέξιμο, σκατά φαϊ και να κάνεις την πάπια για να μην την πατήσεις από κανέναν περίεργο. Έτσι γίνεται ο άντρας; Λυπάμαι αν έχετε τέτοια άποψη. Μαρία συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου και σου εύχομαι να μπεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης