Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από ml »

Απ ότι φαίνεται θα έχουμε εκλογές στις 30 Ιουνίου. Λέτε να υπάρξει πρόβλημα με την οκτάμηνη σύμβαση για τους εξωτερικούς φρουρούς; Το αναφέρω λογω του ότι δε θα έχουμε προλάβει να υπογράψουμε αλλά και εξαιτίας της αρνητικής στάσης της ΝΔ, τουλάχιστον σε επίπεδο φημών..
Thanos888
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 298

Δημοσίευση από Thanos888 »

Δε ξέρω για τους εξωτερικούς, σίγουρα πάντως υπάρχει πρόβλημα στη χώρα γενικότερα είμαστε ο χειρότερος λαός της Ευρώπης και ψηφίζουμε τη σαβούρα που μας έχει κατσικωθει 45 χρόνια τώρα. Μας αξίζουν τα χειρότερα λοιπόν σε όλα τα επίπεδα.
Geo

Δημοσίευση από Geo »

Δηλαδη οσοι ειμαστε επιλαχοντες και δεν μας εχουν στιλει email δεν εχουμε ελπιδες. να μπουμε;
george

Δημοσίευση από george »

Δεν το πιστεύω αλλά για πρώτη φορά συμφωνώ με τον Thanos888 για τη σαβούρα...
Όσο για την προκήρυξη νομίζω ότι ο νόμος εξαιρεί τις συμβάσεις και τις διαδικασίες που εξυπηρετούν έκτακτες ανάγκες. Παρόλα αυτά αναμένουμε...
x_x

Δημοσίευση από x_x »

Η υπογραφή των φεκ διορισμού εξαρτάται από την εκάστοτε κυβέρνηση. Μπορεί να τα υπογραψεί μπορεί και οχι. Δεν ξερω ποιος θα ηταν καταληλοτερος για πρωθυπουργος την σημερινη εποχη. Στο θεμα των προσληψεων μονιμου πρωσοπικου ειναι το ένα και μοναδικό καλο που εκανε ο Αλεξ, τώρα όσον αφορά τον Κουλή ειναι γνωστο οτι δεν είναι και πολύ φαν των προσλήψεων (τουλάχιστον έτσι είχε δείξει όταν ήταν υπουργος). Ο Κουλής υποστήριζε το 1 προσληψη προς 5 αποχωρήσεις σε σχέση με τον Αλέξ που λεει 1 πρόσληψη προς 1 αποχώρηση.
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Reddot »

Παιδιά σύμφωνα με πληροφορίες του https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/asep-ethnikes-ekloges-quot-pagonoyn-quot-oles-oi-proslipseis-ti-tha-ginei-me-3k-2018-eggrafa/όλες οι προκηρύξεις, νέες ή αποτελέσματα, ενστάσεις προκηρύξεων παγώνουν μέχρι την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, αφού πρώτα γίνουν οι εκλογές στις 30 Ιουνίου. Παρακάτω θα διαβάσετε ότι δεν υπάρχει ο φόβος να ακυρωθεί κάποια προκήρυξη που είναι ήδη σε εξέλιξη, ακόμη και που θα έχουμε καινούργια κυβέρνηση (διαφορετική με την κυβέρνηση που βγήκε η δικιά μας προκήρυξη).

Ωστόσο όλα τα παραπάνω αναφέρονται στον ΑΣΕΠ. Τα οκταμηνα ειναι μεσω του Υπουργείου, αλλά κατά την γνώμη μου θα "παγώσουν" και οι δικές μας διαδικασίες (εξωτερικοί φρουροί) που αφορούν πρώτα απ όλα την εκπαίδευση. Αν ήταν να ειδοποιηθούμε με mail μετά τις 10 Ιουνίου, δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να πάμε γύρω στις 18-20 Ιουνίου για εκπαίδευση και να τελειώσουμε την σχολή πριν τις 30 για να ψηφίσουμε. Οπότε ίσως πάει για Ιούλιο η εκπαίδευση. Το θέμα είναι ότι μέχρι να τελειώσουμε την εκπαίδευση αν τελικά καθυστερήσουν τόσο πολύ οι διαδικασίες, μπορεί να βγουν τα τελικά , να δώσουμε καπάκια εξετάσεις, αθλήματα και ουσιαστικά να μην προλάβουμε καν να ξεκινήσουμε με οκτάμηνο και που σε σύγκριση με τους εσωτερικούς (που ήδη πληρώνονται) μπορει στην ουσια να κάναμε "ανούσια" όλες τις διαδικασίες που αφορούν τα οκτάμηνα (γιατροί, υπουργεία κτλ). Είναι γενικά λιγάκι μπερδεμένο το πράγμα. Δεν ξερω αν υπάρχει κάποια γνώμη στην σελίδα του fb πάνω στο θέμα, δεν έχω fb και δεν μπορώ να ενημερωθώ.

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Έχει γράψει ένα μέλος ότι επικοινώνησε με το υπουργείο και οι προσλήψεις θα γίνουν κανονικά (για εξωτερικούς). Μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει τελικά

Teo

Δημοσίευση από Teo »

Δεν έχεις αδικο σε οτι λες φιλε reddot ολα ειναι στον αερα εκτος απο το να ακυρωθεί η προκύρηξη... Το μονο θετικό με τις πρόωρες εκλογές ειναι οτι απο Σεπτέμβρη δεν θα εχουμε κατι να φρενάρει την προκύρηξη που ειναι προγραματισμενο να βγουν τα οριστικά και θα τρέξουν ποιο γρήγορα η διαδικασίες για τα οριστικά μιλάω παντα... ην σου πω οτι μπορεί να μας διορίσει και τωρα για τους ψήφους και εμας και την 3και την 5κ
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Reddot »

Teo έγραψε:Δεν έχεις αδικο σε οτι λες φιλε reddot ολα ειναι στον αερα εκτος απο το να ακυρωθεί η προκύρηξη... Το μονο θετικό με τις πρόωρες εκλογές ειναι οτι απο Σεπτέμβρη δεν θα εχουμε κατι να φρενάρει την προκύρηξη που ειναι προγραματισμενο να βγουν τα οριστικά και θα τρέξουν ποιο γρήγορα η διαδικασίες για τα οριστικά μιλάω παντα... ην σου πω οτι μπορεί να μας διορίσει και τωρα για τους ψήφους και εμας και την 3και την 5κ
Έχεις δίκαιο σε αυτό που λες. Απ την μια θα προχωρήσουν πιο γρήγορα οι διαδικασίες μέχρι και τα οριστικά αν όντως γίνουν τώρα οι εκλογές. Αν γινόντουσαν οι εκλογές Οκτώβρη, δεν θα είχαμε ξεμπερδέψει με τις όλες διαδικασίες του διορισμού μέχρι τότε 100%. Ευτυχώς που έχουν ανάγκες από προσωπικό στις φυλακές, αλλιώς δεν θα μου φαινόταν περίεργο να ακύρωνε ολόκληρη την προκήρυξη η νέα κυβέρνηση (οποία κι αν ήταν αυτή).

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

Χθες επικοινώνησα με το υπουργείο κι εγώ σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει πάνω στην εκπαίδευση και την υπογραφή σύμβασης των εξωτερικών φρουρών, λόγω των εκλογών και της πιθανής αλλαγής κυβέρνησης. Μου είπαν λοιπόν ότι η διαδικασία προχωρά κανονικά και δεν έχουν ενημέρωση για κάποια αλλαγή, ενώ σε ερώτηση μου για το τί πιστέυουν ότι θα γίνει, μου ανέφεραν χαρακτηριστικά: Τι να κάνουμε δηλαδή, να κλείσουμε τις φυλακές επειδή θα γίνουν εκλογές ή θα βγει άλλη κυβέρνηση; Φυσικά δεν ήταν κατηγορηματικοί για τίποτα, άλλωστε υπάλληλοι είναι κι αυτοί. Εικάζουν λοιπόν ότι δε θα προκύψει κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουμε, ενώ θα μας ενημερώσουν μόλις έχουν νέα. Αυτά
Reddot
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Reddot »

ml έγραψε:Χθες επικοινώνησα με το υπουργείο κι εγώ σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει πάνω στην εκπαίδευση και την υπογραφή σύμβασης των εξωτερικών φρουρών, λόγω των εκλογών και της πιθανής αλλαγής κυβέρνησης. Μου είπαν λοιπόν ότι η διαδικασία προχωρά κανονικά και δεν έχουν ενημέρωση για κάποια αλλαγή, ενώ σε ερώτηση μου για το τί πιστέυουν ότι θα γίνει, μου ανέφεραν χαρακτηριστικά: Τι να κάνουμε δηλαδή, να κλείσουμε τις φυλακές επειδή θα γίνουν εκλογές ή θα βγει άλλη κυβέρνηση; Φυσικά δεν ήταν κατηγορηματικοί για τίποτα, άλλωστε υπάλληλοι είναι κι αυτοί. Εικάζουν λοιπόν ότι δε θα προκύψει κάτι διαφορετικό από αυτό που γνωρίζουμε, ενώ θα μας ενημερώσουν μόλις έχουν νέα. Αυτά
Τέλεια, ας ελπίσουμε να είναι έτσι όπως τα λένε τα πράγματα και να κυλήσουν οι διαδικασίες όπως είχαν προγραμματιστεί. Ευχαριστούμε φίλε για την ενημέρωση.

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Εγώ επικονβνησαε σήμερα και μου είπαν ότι δεν έχουμε ακόμη ενημερωθεί αν υπάρξει κάτι θα ενημερωθειτε.
ml
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από ml »

REDMAN316 έγραψε:Εγώ επικονβνησαε σήμερα και μου είπαν ότι δεν έχουμε ακόμη ενημερωθεί αν υπάρξει κάτι θα ενημερωθειτε.
Δεν έχουν ενημερωθεί για το πότε θα μας καλέσουν; ή για το αν θα αλλάξει κάτι σχετικά με αυτά που ξέραμε;
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Με το αν θα υπάρξει αλλαγη.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες