Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 30
Οκ Οπως πιστευες... Δεν εχω να πω κατι παραπανω απλα Τις 10 8εσεις στο τχ σας φαγανε τις 5 βισματιες...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 26
Energy στην δικιά μου ειδικότητα ο πρώτος ειχε 50 μόρια πιό πάνω απο μένα... Και ο τελευταίος είχε 420 πιο κάτω απο μένα... Και έχω δώσει πτυχίο ΑΕΙ, παραμεθόριο, αγγλικα, δίπλωμα οδήγησης... Υπηρέτησα επίσεις και στα ΛΟΚ για τα μόρια Κτλ κτλ... και τπτ για μια θέση που ζητούσε απολυτήριο γυμνασίου...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Εμα... Γνωστα πραγαματα παιδια... Αντε να ειδοποιησουν δ εμπορω αλλο
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 147
Οι θεσεις απο τα 15 - 20 ατομα ειναι απο το μεσολογγι οποτε ειναι υγειονομικο... Παιδια εγω μιλαω για την δικη μου ειδικοτητα... Αν και ετσι οπως τα βλεπω... Μας βλεπω να περνα με τεθωρακισμενα!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
ΟΧΙ ΠΖ ειναι... Αποκλειεται τοσοι πολοι απο υγ
-
sauraki...4 Ολοι αυτο περιμενουμε... Λογικα μεχρι της 15/2 Θα ειδοποιησουνε ΑΑ... Εμαθα η ορκομοσια ειναι 13/3
-
δν νομίζω να σε βάλουν σε κάποια ειδικότητα με δυσκολότερα αθλήματα απο αυτα που έδωσες... Οπότε για τεθωρακισμένα δεν νομίζω...
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Ταμααα πια ελεος
-
andybgr ΜΜ... Εκανα και τα κανιστρα... Και 8 καμψεις (Στην θεσσαλονικη μας ειπανε οποια θελει μπορει να κανει κ κανιστρα σε περιπτωση που ειναι επιλαχον κτλ) Γιαυτο λεω για τεθωρακισμενα
-
Δν ξέρω τι να πω... Εγω περασα όλα τα αθλήματα για ειδικές δυνάμεις κ με βγάλανε ακαταλληλο για εκεί με αλλαγή ειδικότητας... Αυτο τι σημαίνει; Κ εγώ εκανα αντί για 30,60 κάμσεις... Λες να πάω ΠΖ που ζητούσαν μονο 10 κάμσεις; Δν το ξέρω... αλλα καλύτερα να μή λέμε τπτ... Απλά υπομονή μέχρι να βγουν τα ονοματα... Έτσι δεν κάνουμε τπτ εδω... Γτ όπως είδαμε πήραν ατομα χωρις να υπαρχει καπια λογική... Και εμεις εδω ψάχνουμε να βρούμε καπιο λογικό τρόπο να περάσουμε... Κ ομως δεν ειναι ετσι...
απλα υπομονη...
απλα υπομονη...
-
Υπομονη εννοειται... Απλα στην προκυρ. Εγγραφε σε περιπτωση που δν επιλεγω σε αυτη την ειδικοτητα να επιλεγω σε οποια ειμαι καταλληλος... Τωρα για ειδικες δυναμης δν ξερω. Υπομονη πιστυω μεχρι την παρασκευη να ανακοινωθουν τα ονοματα!
Θα παρεις ενα τηλεφονο στιν στρατολογια να σου πει τι σειρα εισαι και θα τους πεις αν ξερουν ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα
γεια! Γνωριζει κανεις στην ειδικοτητα υπηρετης α/τ οπλων , πεζικο αν εχει φυγει κανεις; Πηρα τηλ. Την στρατολογια και μου ειπαν μετα τις 20 θα ανακοινωθουν οι επιλαχοντεσ... Αρα περιμενουμε... Αν γνωριζει κανεις τιποτα ας ενημερωνει... Ευχαριστω
καλημερα παιδια!
λοιπον οι η κατασταση με το ονοματα των επιτυχων επιλαχωντων θα βγει σε ενα μηνα! Τουχαχιστον εμενα αυτο μου ειπαν μεχρι νεοτερας διαταγης και οτι οσοι επιλαχωντες θα μπουν, μετα της 15 μαρτιου οπου ειναι η ορκομωσια θα μπουν μετα της 15 γιατι οι επιλαχωντες εχουν μεινει πισω στην εκπεδευση γιατι αυτοι που ειναι μεσα εχουν προχωρησει αρκετα! Αυτα εμαθα αυτα σας λεω!
λοιπον οι η κατασταση με το ονοματα των επιτυχων επιλαχωντων θα βγει σε ενα μηνα! Τουχαχιστον εμενα αυτο μου ειπαν μεχρι νεοτερας διαταγης και οτι οσοι επιλαχωντες θα μπουν, μετα της 15 μαρτιου οπου ειναι η ορκομωσια θα μπουν μετα της 15 γιατι οι επιλαχωντες εχουν μεινει πισω στην εκπεδευση γιατι αυτοι που ειναι μεσα εχουν προχωρησει αρκετα! Αυτα εμαθα αυτα σας λεω!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Αληθεια; απο που το εμαθες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης