ΥΕΑ στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Cpt.Tsakalof
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Cpt.Tsakalof »

Για να γίνεις ΥΕΑ ειδικών δυνάμεων πρέπει να παρεμβληθεί βύσμα; Θέλω αλεξιπτωτιστές η αλλιώς ΛΟΚ. Όποιος γνωρίζει ας μου πει.
panagiotisOYK
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από panagiotisOYK »

Ρε παιδια σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι ειναι πολλες οι σελιδες και ζαλιστικα δεν εβγαλα ακρη. Τι πρεπει να κανω για γινω ΔΕΑ στις Ε. Δ αν δεν εχω κληρωθη ουτε για Ε. Δ ουτε για ΔΕΑ?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από Greek_Army »

panagiotisOYK έγραψε:Ρε παιδια σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι ειναι πολλες οι σελιδες και ζαλιστικα δεν εβγαλα ακρη. Τι πρεπει να κανω για γινω ΔΕΑ στις Ε. Δ αν δεν εχω κληρωθη ουτε για Ε. Δ ουτε για ΔΕΑ;

για να πας ΥΕΑ θα πρέπει να έχεις και τα απαραίτητα προσόντα. Για να πας ΔΕΑ στις ειδικές δυνάμεις. Θα πρέπει να σου έρθει χαρτί για ΥΕΑ στις ειδικές δυνάμεις αλλιώς δεν θα μπορείς να πας
ΟΑΑΕΕ02
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΟΑΑΕΕ02 »

Greek_Army έγραψε:
panagiotisOYK έγραψε:Ρε παιδια σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι ειναι πολλες οι σελιδες και ζαλιστικα δεν εβγαλα ακρη. Τι πρεπει να κανω για γινω ΔΕΑ στις Ε. Δ αν δεν εχω κληρωθη ουτε για Ε. Δ ουτε για ΔΕΑ;

για να πας ΥΕΑ θα πρέπει να έχεις και τα απαραίτητα προσόντα. Για να πας ΔΕΑ στις ειδικές δυνάμεις. Θα πρέπει να σου έρθει χαρτί για ΥΕΑ στις ειδικές δυνάμεις αλλιώς δεν θα μπορείς να πας
εχει αλλαξει αυτο, ποιοι ΔΕΑ θα πανε ειδικες δυναμεις αποφασιζεται στη σεαπ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Από το μεγάλο πεύκο όμως επιλέγονται. Όχι από άλλα κέντρα
mauro_spourgiti
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mauro_spourgiti »

Καλησπερα παιδια θελω να περασω ΙΕΑ λοκατζης και μετα να δηλωσω επαγγελματιας οπλιτης για βατραχια... Υπαρχει ενα προβληματακι ομως, εχω ενα μικρο τατου στην πλατυ... (ειναι μια σπαρτιατικη περικεφαλεα) πιστευεται να υπαρχει προβλημα?
νικοσ

Δημοσίευση από νικοσ »

Φιλε γιατι να πας φανταρος αμα θες να πας μονιμος; Γιατι δεν πας απο την αρχη εποπ; Με καποια προκιρικση που θα γινει αμα γινει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιατί ίσως θέλει να δει τι ακριβώς κάνει ένας ΕΠ. ΟΠ. Ίσως θέλει και τα μόρια της θητείας
mauro_spourgiti
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από mauro_spourgiti »

Ναι παιδια θα παω ΙΕΑ καταδρομεας γιατι μου δινει τα διπλα μορια απο απλο λοκατζη... Θα ειναι αδικια να μην με παρουν γιατι εδω και 2 χρονια κανω προετημασια
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Καλησπερα παιδια! Το χαρτι καταταξης μου γραφει οτι εχω επιλεγει στις ειδικες δυναμεις και εχω και ενδειξη ΥΕΑ. Σε περιπτωση που αποφασησω να υπηρετησω σαν δοκιμος παω σιγουρα σαν εφαιδρος αξιωματικος στις ε. Δ. Η υπαρχει και το ενδεχομενο να παω στο πεζικο; Αν ναι και μπω με το καλο ε. Δ. Αν το μετανοιωσω μπορω να υπηρετησω σαν φανταρος στις ε. Δ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνεις δόκιμος στις ειδικές δυνάμεις μπορείς να σε στείλουνε σε άλλο σώμα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός λόγω των μορίων. Από την στιγμή που γίνεσαι δόκιμος δεν έχεις την δυνατότητα να φύγεις και να πας στις ειδικές δυνάμεις. Συνήθως όσοι κόβονται από δόκιμοι και είναι ακόμα στην σχολή η τους δίνουνε αναβολή η τους αλλάζουνε την σωματική ικανότητα
GIWRGOS

Δημοσίευση από GIWRGOS »

Ναι χρειαζετε και να τα πας σε ολα 20 εγς μολις ειμαι υποψιφιος για της ειδικες δυναμης φιλε μου
GIWRGOS

Δημοσίευση από GIWRGOS »

Ακουστε για να τα καταλαβετε ολοι εγω ειμαι 10αεσσο τωρα οποιος παει σαν εφεδρος αξιωματικος χανει αφτοματος να παει στης ειδικες δυναμη σαν στρατιωτης εκει εχεις την ευκαιρια να γινετε εφεδρος αξιωματικος στης ειδικες δυναμης και 8α παρετε περισσοτερα μορια τωρα ποσα μορια θα παρετε δεν ξερω εγω παντος περασα της εξετασεις και ειμαι υποψιφιος για τον εφεδρος αξιωματικος της ειδικες δυναμης εκει θα τρεξετε 3 γυρους το στρατοπεδο κοντα στα 3 χλμ και πρεπει να το κανεις σε 13,50 λεπτα αυτο ειναι το 20 μετα εχει καμσης εκει κανει 50 και κοιλιακους 50 και περνετε 40 και τα δυο συνολικα απο τα 3 αγωνισματα θα παρετε 60 βαθμους μετα εχετε συνεντευξη που εκει αμα σας βαλουνε 20 και το τελευταιο πραγμα ειναι αυτοαξιωλογιση που εκει θα ψιφησετε ποιος ειναι καλυτερος για να παει στης ειδικες δυναμης και εκει ο πρωτος περνει 20 συνολικα απο ολα θα πρεπει να μαζεψεις 100 βαθμους αν καποιος εχει τελειωσει γνυμαστικη ακαδιμια περνει αλλα 10 παρα πανω μορια και πρεπει να εχετε και βισμα για να μπειτε αλλιως μενετε εξω εγω ειχα και το εβαλα για να μπω
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

GIWRGOS έγραψε:Ακουστε για να τα καταλαβετε ολοι εγω ειμαι 10αεσσο τωρα οποιος παει σαν εφεδρος αξιωματικος χανει αφτοματος να παει στης ειδικες δυναμη σαν στρατιωτης εκει εχεις την ευκαιρια να γινετε εφεδρος αξιωματικος στης ειδικες δυναμης και 8α παρετε περισσοτερα μορια τωρα ποσα μορια θα παρετε δεν ξερω εγω παντος περασα της εξετασεις και ειμαι υποψιφιος για τον εφεδρος αξιωματικος της ειδικες δυναμης εκει θα τρεξετε 3 γυρους το στρατοπεδο κοντα στα 3 χλμ και πρεπει να το κανεις σε 13,50 λεπτα αυτο ειναι το 20 μετα εχει καμσης εκει κανει 50 και κοιλιακους 50 και περνετε 40 και τα δυο συνολικα απο τα 3 αγωνισματα θα παρετε 60 βαθμους μετα εχετε συνεντευξη που εκει αμα σας βαλουνε 20 και το τελευταιο πραγμα ειναι αυτοαξιωλογιση που εκει θα ψιφησετε ποιος ειναι καλυτερος για να παει στης ειδικες δυναμης και εκει ο πρωτος περνει 20 συνολικα απο ολα θα πρεπει να μαζεψεις 100 βαθμους αν καποιος εχει τελειωσει γνυμαστικη ακαδιμια περνει αλλα 10 παρα πανω μορια και πρεπει να εχετε και βισμα για να μπειτε αλλιως μενετε εξω εγω ειχα και το εβαλα για να μπω

Ολόκληρη έκθεση για να μας πεις τελικά ότι χρειάζεται βίσμα Εικόνα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
GIORGOS

Δημοσίευση από GIORGOS »

Δεν μπορω να σε βοηθησω ετσι ειναι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης