Υπομονη μεχρι να απολυθει... Ποσοι μηνες του μενουν?agnosti έγραψε:Καλησπερα. Τι μπορω να κανω να μετατεθει ο αρραβωνιαστικος μου;
Μεταθέσεις και μετατάξεις ΕΠΟΠ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
Ειναι μονιμος κ εχει μετατεθει εδω κ ενα χρονο κ 2 μηνες κ θελω να τον φερω παλι κοντα μου.
-
- Ταξίαρχος
Γιατι δεν πας εσυ κοντα του. Η γυναικα ακολουθει τον αντρα, δεν τον βαζει στο βρακι της. Αλλιως δεν ειναι αντρας, σκυλακι ειναι.agnosti έγραψε:Ειναι μονιμος κ εχει μετατεθει εδω κ ενα χρονο κ 2 μηνες κ θελω να τον φερω παλι κοντα μου.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 22
Η γυναικα ακολουθει τον αντρα; Γιατι τι ειναι; Η ουρα του; Αν δλδ λογω της δουλειας της δεν μπορει να παει κοντα του ή ακομη να εχει ειδικοτητα που δεν ειναι στον τοπο του-αν φυσικα ειναι στελεχος των ενοπλων δυναμεων ή σωματων ασφαλειας- τι γινεται?
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
illy έγραψε:Η γυναικα ακολουθει τον αντρα; Γιατι τι ειναι; Η ουρα του; Αν δλδ λογω της δουλειας της δεν μπορει να παει κοντα του ή ακομη να εχει ειδικοτητα που δεν ειναι στον τοπο του-αν φυσικα ειναι στελεχος των ενοπλων δυναμεων ή σωματων ασφαλειας- τι γινεται;
εδώ δεν μιλάμε για συνυπηρέτηση απ'ότι έχω καταλάβει οπότε ας μην συνεχιστεί το θέμα
Καλημερα. Παρεξηγηθηκαν καποια πραγματα. Οντως δεν μπορω να αφησω τη δουλεια μου. Ευχαριστω που ασχοληθηκατε. Γεια σας
Εχεις δικιο. Αν δεν υπαρχει μεσον για τη μεταθεση του δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Το μεσον μετραει εδω.
-
- Ταξίαρχος
Αυτες δυστυχως ειναι καποιες δυσαρεστες καταστασεις, τις οποιες ομως επρεπε να υπολογισεις οτι θα αντιμετωπιζες οταν αποφασισες να ανοιξεις σπιτι με ενστολο. Το βισμα δεν ξερω ποσο θα βοηθησει, γιατι θα την κοψεις 1,2 αντε 3 καποια στιγμη ομως θα την φαει και θα ειναι πολυ μακρια... Ειναι λιγοι αυτοι που δεν την γλυτωσαν. Και οσο διαδιδεται το συστημα των μοριων θα ειναι και λιγοτεροι. Δεν μπορω να σου προτεινω καποια λυση.agnosti έγραψε:Καλημερα. Παρεξηγηθηκαν καποια πραγματα. Οντως δεν μπορω να αφησω τη δουλεια μου. Ευχαριστω που ασχοληθηκατε. Γεια σας
Νομιζω οτι στη δεδομενη στιγμη μια χαρα θα ειναι. Για τις 2,3 εχει ο θεος.
-
- Ταξίαρχος
Ειμαι γενικα αντιθετος στην ολη νοοτροπια και δεν θα συνεχησω...Rafale έγραψε:Νομιζω οτι στη δεδομενη στιγμη μια χαρα θα ειναι. Για τις 2,3 εχει ο θεος.
Αλλο αυτο...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μιπος γνοριζι κανεις κατι για τις μεταθεσις για τους εποπ... Αν θα εναι κοντα στο σπιτι του
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
sarantis292 έγραψε:Μιπος γνοριζι κανεις κατι για τις μεταθεσις για τους εποπ... Αν θα εναι κοντα στο σπιτι του
Παραμεθώριο. Νησιά, έβρος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες