Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Re: Επιτυχόντες / επιλαχόντες εποχικοί πυροσβέστες (2025)
Άρα στην ουσία έχουμε και λέμε είναι αυτοί οι γιατροί
1: Ακτινολογικό πνευμονολογικο
2: Μικροβιολογικό
3: Παθολογικό
4: Καρδιολογικό
5: Ορθοπαιδικό
6: Νευρολογικο
7: ΩΡΛ
8: Δερματολογικό
9: Χειρουργικό
10: Ψυχιατρικό
Και για τις αιματολογικές θέλει αυτά:
Γενικές αίματος
Γενικές ούρων
Σάκχαρο ορού
Κρεατινίνη
Τρανσαμινασες
Αιμοσφαιρίνη
1: Ακτινολογικό πνευμονολογικο
2: Μικροβιολογικό
3: Παθολογικό
4: Καρδιολογικό
5: Ορθοπαιδικό
6: Νευρολογικο
7: ΩΡΛ
8: Δερματολογικό
9: Χειρουργικό
10: Ψυχιατρικό
Και για τις αιματολογικές θέλει αυτά:
Γενικές αίματος
Γενικές ούρων
Σάκχαρο ορού
Κρεατινίνη
Τρανσαμινασες
Αιμοσφαιρίνη
Με ΔΜΣ θα είναι έστω και λίγο ελαστικοί ή θα βγουν μεζούρες και ζυγαριές; Αναφέρομαι κυρίως για επαρχιακές ΔΙ. ΠΥ. Ν.
Μεζούρες και ζυγαριές θα παιχτούν γενικά θέλουν να δώσουν βάση εκεί
Αν βγάλουν μεζούρες και ζυγαριές, πολλοί θα μείνουν απ'έξω!
Αν το πάνε κατά γράμμα ένα 25% χαλαρά μένει εκτός...
Σας λέω, αν βγει μεζούρα, θα κλάψουν αρκετοί. Εϊδα παιδιά, όταν έκανα αίτηση, που δεν πλήρουν τα προβλεπόμενα και είχαν και περισσότερα μόρια από μένα. Εξαρτάται πόσο γρήγορα θέλουν να τελειώσουν την διαδικασία.
Το θέμα είναι αυτό. Αν αρχίσουν να κόβουν αβέρτα θα πρέπει να καλέσουν επιλαχόντες, να περάσουν γιατρούς και ου το καθεξής. Θα πάει μακριά η βαλίτσα. Οπότε η λογική (αν υπάρχει σε αυτήν τη χώρα) λέει ότι μόνο οι κραυγαλέες περιπτώσεις θα μείνουν εκτός. Αλλιώς ανάληψη καθηκόντων ούτε τον Ιούλιο...
Σας το εχω ξαναπει ως πιο εμπειρος εποχικος απο το 2019. Οτι και αν σας λενε, οι επιλαχοντες να μην ελπιζετε σε κοψιματα αλλα σε αποχη η παραιτησεις στην πορεια. Δεν θα μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν για να υποστηριξω αυτο που λεω, θα το διαπιστωσετε και μονοι σας. Φιλικα.
Για ΔΜΣ τι γίνεται ; Αν στα κιλά εισαι 2 παραπάνω άρα δμς εκτός ορίων αλλά η μέση είναι εντός ορίων περνάς ή κόβεσαι ;
Όποιος μπορεί να χάσει κιλά ας χάσει. Δεν κόβουν για 5-10-15 κιλά πάνω μόνο εάν ξεφεύγεις και αυτό εξαρτάται από διοικητή και επιτροπή. Τα αθλήματα είναι όχι απλά γελοία δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοια αθλήματα ούτε για εποχικούς, μπουσουλωντας τα 400 δεν τα κάνεις σε 2 λεπτα οπότε μην αγχώνεστε και μην ελπίζετε για κοψίματα. Εξαλου θα έχει τόσες πολλές κένες θέσεις σε πολλά μέρη λόγω παραιτήσεων, αποχή και εμοδε που όποιος το γουστάρει να το πω έτσι θα μπει.
Και εμείς σαν επιλαχόντες, αυτό πιστεύουμε, σαν ρεαλιστικό σενάριο. Βιάζονται να τελειώσουν. Λογικά δεν θα πέσουν κοψίματα.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 11, 2025 6:29 pm Σας το εχω ξαναπει ως πιο εμπειρος εποχικος απο το 2019. Οτι και αν σας λενε, οι επιλαχοντες να μην ελπιζετε σε κοψιματα αλλα σε αποχη η παραιτησεις στην πορεια. Δεν θα μπω σε αντιπαραθεση με κανεναν για να υποστηριξω αυτο που λεω, θα το διαπιστωσετε και μονοι σας. Φιλικα.
Εγώ π. Χ. Που αθλούμαι γενικά αλλά δεν είναι αθλητής στίβου ούτε γυμναστήρια κος τα 400 τα κάνω σε 1,10 οπότε φανταστείτε πόσο εύκολο είναι.
Εγώ πχ είμαι 168 ύψος και 72 κιλά ΔΜΣ Βγαίνει υπέρβαρο αλλά αν έχω παραπάνω μυϊκή μάζα ; Μέση έχω 75-76, και δεν έχω κάποιο κόλλημα. Αθλούμαι βάρη πιλάτες αερόβιο.
Ρε σεις πάτε καλά; Πότε θα σταματήσει αυτή η κόντρα μεταξύ εποχικών και εθελοντών; Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ότι δεν έχετε να χωρίσετε κάτι. Δε φταίει κανένας εποχικός και κανένας εθελοντής για τις ***** της κυβέρνησης. Η κάθε πλευρά έχει το δίκιο της. Μη δημιουργείτε κλίμα μεταξύ των δύο στους σταθμούς. Από όπου και να προέρχεστε μαζί θα κάνετε περιπολικό στο βουνό σαν εποχικοί. Μη στιγματίζεται τους μελλοντικούς εποχικούς που προέρχονται από τους εθελοντές και εσείς εθελοντές μην το παίζετε ιστορία. Ο σκοπός είναι ένας και είναι κοινός. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας. Κοιτάξτε να κάνετε όλοι τη δουλειά σας σωστά και μέχρι εκεί.
Ένας εθελοντής -υποψήφιος εποχικός.
Ένας εθελοντής -υποψήφιος εποχικός.
Ρε παιδια ας μου εξηγησει καποιος τι εννοει οταν λεει
Οι υποψήφιοι θα προσκομίσουν στην έδρα της Επιτροπής Πρόσληψης ΔΙ. Π. Υ. Ν. Ή ΔΙ. Π. Υ από την 29-04
2025 ημέρα Τρίτη έως και την 02-05-2025 ημέρα Παρασκευή συμπληρωμένο το δελτίο υγειονομικής εξέτασης
δηλαδη μπορουμε να παμε απο 29/4 εως 2/5 οποια μερα γουσταρουμε απο αυτες να περασουμε επιτροπη?
Οι υποψήφιοι θα προσκομίσουν στην έδρα της Επιτροπής Πρόσληψης ΔΙ. Π. Υ. Ν. Ή ΔΙ. Π. Υ από την 29-04
2025 ημέρα Τρίτη έως και την 02-05-2025 ημέρα Παρασκευή συμπληρωμένο το δελτίο υγειονομικής εξέτασης
δηλαδη μπορουμε να παμε απο 29/4 εως 2/5 οποια μερα γουσταρουμε απο αυτες να περασουμε επιτροπη?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες