Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2016)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

mysterio έγραψε:
Tasos2aMAL έγραψε:Δυκ, απο τη στιγμή που θα στείλουν τηλεγράφημα κατάταξης για όσους ειναι να μπουν, μετα απο ποσό καιρό περίπου γίνεται η κατάταξη;
Αν και ρωτάς τον ΔΥΚ παίρνω την πρωτοβουλία να σε ενημερώσω ότι πέρσι τους επιτυχόντες Υπαξιωματικούς μας είχαν στείλει τα τηλεγραφήματα γύρω στο τέλος Αυγούστου αν θυμάμαι καλά και η κατάταξη μας είχε γίνει 21 Σεπτεμβρίου. Περίπου 1 μήνα πριν δηλαδή.

Όμως είχαν επικοινωνήσει και τηλεφωνικά πιο πριν μαζί μας για να τους στείλουμε εμείς κάποιες βεβαιώσεις γνησιότητας ξενόγλωσσων κλπ (κατά τη διάρκεια ελέγχου γνησιότητας των διπλωμάτων μας) από Βρετανικό συμβούλιο, Γαλλικό Ινστιτούτο κλπ γιατί δεν χορηγούσαν αυτοί οι φορείς τις βεβαιώσεις απευθείας στο Λιμενικό Σώμα γιατί έπρεπε ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος να κάνει την αίτηση για να πάρουν αυτοί τα χρήματα για να τη δώσουν... Εικόνα

Ευχαριστώ πολύ για την τοποθέτηση. Αμα ξέρετε τίποτα περισσότερο μέσα απο το σώμα, ενημερώστε μας..
RedEyes

Δημοσίευση από RedEyes »

Παιδιά πήρα τηλέφωνο στο νούμερο που αναγράφει και η προκήρυξη (2131371566) και ο κύριος με τον οποίο μίλησα μου είπε ότι ακόμα ελέγχονται τα χαρτιά από κάποιους φορείς που ακόμα δεν έχουν απαντήσει. Όταν απαντήσουν και είναι όλα καλά τότε θα μας στείλουν ειδοποιήσεις και email με κάποια επιπλέον δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουμε όπως αριθμός τραπέζης. Επιπλέον, μου είπε ότι θα έχουμε περιθώριο να ετοιμάσουμε τα χαρτιά που πρέπει να καταθέσουμε σε λιγότερο από ένα μήνα από την ώρα που θα μας έρθουν οι ειδοποιήσεις...
Sd

Δημοσίευση από Sd »

Ειπε τίποτα για τους επιλαχοντες; αν θ μπουν Κ αυτοί μαζί;
RedEyes

Δημοσίευση από RedEyes »

Όχι δεν είπε τίποτα για τους επιλαχόντες αλλά δεν τον ρώτησα κιόλας, οπότε δεν έχω πραγματικά ιδέα. Εύχομαι πάντως να πάρει γιατί όσοι δίναν στη κατηγορία των ειδικών δυνάμεων, όλοι αξίζουν και με το παραπάνω να μπουν μέσα.
Anadromikos

Δημοσίευση από Anadromikos »

Γεια σας φίλοι μου, μερικοί θα με θυμάστε από κάποια προηγούμενα μηνύματα εδώ στην πραγματικά χρήσιμη αυτή σελίδα. Είχα ένα νέο. Επειδή εμένα μου ζητήθηκε να παραιτηθώ από την δουλειά μου στο δημόσιο προκειμένου να εισαχθώ στην σχολή λιμενοφυλάκων και επειδή αυτό είναι αρκετά σοβαρό διότι αν ακυρωθεί η σχολή θα μείνω άνεργος, είχα μία σοβαρή συνομιλία με τους φίλους από το υπουργείο, η ενημέρωση λοιπόν έχει ως εξής: Μέσα στον Οκτώβριο κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει η σχολή, μου ανέφεραν ότι προσπαθουν να ξεμπερδεψουν με τον ελεγχο δικαιολογητικών οσο πιο γρηγορα μπορούν μπας και προλάβουν να αρχισει Σεπτέμβριο αλλά μάλλον θα αρχισει Οκτωβριο.'Οντως όπως έγραψε ένα άλλο παλικάρι εδω μέσα θα ζητησουν απο τον κοσμο και καποια αλλα χαρτια κλπ. Δεν μου ειπαν κατι για επιλαχοντες, μου ειπαν μονο για τις αρχικες θεσεις που ανεφερε οι προκήρυξη, δεν ρώτησα κι εγώ περαιτέρω εφόσον ξέρουν ότι δεν με αφορά, σαφώς και δεν θα μου έδιναν εξηγήσεις. Οπότε αγαπητοί φίλοι επιτυχόντες κατά πάσα πιθανότητα τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η μικρή μας σε μέλη σχολή. Σαφώς και είναι κρίμα που ειναι τοσο μικρή σειρά και δεν ειναι 1500 άτομα κλπ αλλά το να γράφουμε εδώ για το τι θα ηταν δίκαιο ή σωστό ή κατάλληλο δεν ωφελεί, δεν αλλάζει κάτι.
johndokimos

Δημοσίευση από johndokimos »

Κανένα νέο υπάρχει;
Anadromikos

Δημοσίευση από Anadromikos »

Ναι υπάρχει νέο, για να μην σας κουράσω με την γραφειοκρατική διαδικασια περί κατανομών θέσεως όπου εγκρίθηκε υπογράφτηκε κλπ κλπ, θα σας πω ότι είναι θέμα περίπου 2-3 εβδομάδων να ανακοινωθεί η ημερομηνία κατάταξης. Εφόσον γίνει αυτό , να υπολογίζετε άλλες 2-4 εβδομάδες εώς την κατάταξη. Μιλάω για τους επιτυχόντες.
tasos

Δημοσίευση από tasos »

φίλε τελείωσε η διαδικασία ελέγχου δικαιολογητικων;
Άβαταρ μέλους
Tasos2aMAL
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Tasos2aMAL »

EΣύ αναδρομικέ, με τους επιτυχόντες ή με τους επιλαχόντες θα μπεις στη σχολή; Έμαθες πόσο τρέχουν το θέμα των επιλαχόντων?
Nikos91

Δημοσίευση από Nikos91 »

Αναδρομικε αν γνωριζεις κατι οτιδηποτε για επιλαχοντες Η αν μπορεις κατι να μαθεις ενημερωσε μας.Το πιο σημαντικο ειναι να μαθουμε αν θα μας παρουν τους 44;

Θαλασσολυκος31

Δημοσίευση από Θαλασσολυκος31 »

Παιδια ειμαι επιτυχων και περιμενω την Ενημερωση μου για εισαγωγη. Υπαρχει περιπτωση η εισαγωγη μας να γινει αμεσα; Ή θα ειμαστε ανεργοι και για τον επομενο 1μιση μηνα. Γιατι κοστιζει η αποχη απο την εργασια και επειδη ειμαι καθηγητης μαθηματικων δεν εμπιστευεται κανεις καθηγητη που θα παρατησει τη δουλεια του σε λιγο καιρο. Ευχαριστω!
ntinos

Δημοσίευση από ntinos »

αναδρομικε πηρα τηλέφωνο και ρωτησα αν ισχύει η εγκριση της διαδικασίας περι κατανομών θεσεων και μου ειπαν όχι και οτι ακομα ελεγχουν δικαιολογητικά
Θαλασσολυκος31

Δημοσίευση από Θαλασσολυκος31 »

Δεν υπαρχει περιπτωση δηλαδη να μας πουν να μπουμε μεχρι τελος Σεπτεμβρη ή μεχρι πρωτο δεκαημερο Οκτώβρη;
Επιλαχών

Δημοσίευση από Επιλαχών »

ntinos τι εννοείς περί κατανομών θέσεων;
ntinos

Δημοσίευση από ntinos »

διάβασε την προκυρηξη φίλε λεει οτι εκτοσ απο τον ελεγχο δικαιολογητικων πρεπει και ο υπουργοσ εσωτερικων να εγκρινει την κατανομη θεσεων κατι που είπε ο αναδρομικος οτι εγκρίθηκε ενω δεν εχει εγκριθει ακόμα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης