Είναι απαραίτητο φίλε μου... Ακόμη και μόνο ο 1ος με το 2ο να ισοβαθμούν, είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κλήρωση, δε μπορούν να επιλέξουν σε ποια θέση θα βάλουν τον καθένα, αυθάιρετα...mikekorle έγραψε:Φίλε Βιllsamos, με σειρά περίπου 330 και ακόμη πιο κάτω διότι ορισμένοι δεν προσήλθαν ή κόπηκαν είσαι μέσα στους 375 οδηγούς που είναι να πάρουν, για ποιο λόγο σε κάλεσαν; τι σου είπαν τηλεφωνικά; απλά για τυπική σειρά κατάταξης;
μου φαίνεται παράλογο; το λογικό είναι να καλούν για κλήρωση αυτούς που είναι στο όριο να μπουν και ισοβαθμούν.
Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Παιδια δεν εχουν καλεσει κανεναν μετα την 375 αρχικη θεση ενω εχουν φτασει οι επιτυχόντες με αυτους που εχουν κοπει 500+ στους οδηγους...
Καλησπέρα σας, Γνωρίζοντας ότι το θέμα που θα αναφερθώ έχει συζητηθεί 2-3 σελίδες πιο πίσω, θέλω να ρωτήσω σε περίπτωση που έχετε ακούσει κάτι καινούριο. Οι κενές θέσεις της Α1-Νομικής που είναι 10 ή 12 για κάποιους, θα συμπληρωθούν από άτομα της Ά κατηγορίας ή από τους οδηγούς; Έχω διαβάσει την προκήρυξη και αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αν τα άτομα της Α κατηγορίας δεν επαρκούν τότε θα επιλέξουν από την Γ κατηγορία. Μήπως έχει κανείς διαφορετική άποψη; Για να μην ελπίζουμε τσάμπα, όχι τίποτα άλλο...
Η Α κατηγορία έχει και υποκατηγορίες, αν εξαντληθουν όλοι αυτοί τότε ναι θα συμπλήρωθουν από τους οδηγούς οι κενές θεσεις.
Αλλά είναι απίθανο να μην επάρκουν τα άτομα της πρωτης κατηγοριας.
Αλλά είναι απίθανο να μην επάρκουν τα άτομα της πρωτης κατηγοριας.
Λογικά έχουν φωνάξει τους επιλαχόντες της κάθε κατηγορίας για να μπούν και αυτοί σε μία σειρά Προτεραιότητας! Δεν νομίζω οτι υπάρχει λόγος να φωνάξουν απο τον 1ο μέχρι τον 375ο (Για την κατηγορία τον οδηγών Αναφέρομαι! )
- Antwnis.Xristos
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Λογικά η κλήρωση θα γίνει για να μπούν σε μία σειρά οι επιλαχόντες κάθε κατηγορίας!
Μου ειπαν απλα οτι πρεπει να βγει η τελικη σειρα με την οποια θα μπουμε στη σχολη, επειδη υπαρχουν ορισμενες ισοβαθμιες. Τιποτα παραπανω... Λογικα ειναι τυπικο το θεμα!
Με κάλεσαν τον ιουνιο για ισοβαθμία. Τοτε ημουν 678 στην Γ και 50 στην Α. Τωρα δεν με κάλεσαν. Μορει στην πρωτη φάση να κάλεσαν μονο επιλαχόντες για να ξεμπερδέυουν γρηγορα.
- Antwnis.Xristos
- Στρατιώτης
Είναι κανένας εδω μέσα που να πήγε σήμερα στην κλήρωση;
Ναι ρε παιδια ειναι Κανεις που να πηγε στην κληρωση να μας πει τη τους ειπαν τη Ακριβος εγινε; Ας μας πει κ σε μας καποιος που ξερει!
Ακυρωθηκε φιλε αντωνη η κληρωση
Για πότε ακυρώθηκε; Η ακυρώθηκε οριστικά και δε θα γίνει κάνε ολοκληρωμένη ενημέρωση
- Antwnis.Xristos
- Στρατιώτης
Άκουσα οτι είχαν πεί στις 10 αλλα μετά είπαν 12, τώρα ακυρώθηκε; Για πιο λόγο τελικά γινόταν η κλήρωση; Έχεις έγκυρες πηγές;
Η σημερινη κληρωση ακυρωθηκε χωρις να πουνε τπτ! Απλα ακυρωθηκε... Τωρα ο λογος που πηγε να γινει ειναι καθαρα για τυπικος λογους απο τι εχουν πει απο την πυροσβεστικη!
παιδια γενικα επικρατει ενα χαος, δεν βγαζεις ακρη πραγματικα!
παιδια γενικα επικρατει ενα χαος, δεν βγαζεις ακρη πραγματικα!
Εσύ πως το ξέρεις οτι ακυρώθηκε; Πήγες στην κλήρωση; Δεν σας είπαν τίποτα, για ποίο λόγο ακυρώθηκε κ. Τ. Λ?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες