Μείωση θητείας (2009)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Cuervo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 4

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Cuervo »

Απλα οποιοι δεν ειχαν τιποτα αλλο στην ζωη τους μπηκαν στον στρατο και oταν βγηκαν νομιζαν οτι ηταν ο Ραμπο... Σοβαρευτειτε λιγο! Δεν γινατε στρατιωτες καθαριζοντας τουαλετες. Χαμενος χρονος ηταν! Αν θελετε στρατιωτικη εκπαιδευση παιξτε Call Of Duty.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 24

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από yandr »

Cuervo έγραψε:Ναι ΟΚ καποιοι πεθαναν στα Ιμια και σε αερομαχιες κλπ κλπ. Ειναι πολυ κριμα που πεθαναν ομως για εναν πολεμο που δεν υπαρχει. Και στην τελικη τι νοημα θα ειχα εφεδροι; Να καθονται απο κατω και να βλεπουν τα αεροπλανα που πεφτουν; Και ΑΝ γινει επιστρατεση για...4 ωρες (γιατι το πολυ πολυ να κρατησει τοσο ο "πολεμος" μεχρι να επεμβουν οι Αμερικανοι) θα εχει τοσο μεγαλη διαφορα αν ο στρατιωτης εχει κανει θητεια 1 χρονο ή 20 μερες;
Μερικοι μιλατε λες και δεν ξερετε οτι ξυνοσασταν ολη μερα στον στρατο κι οτι απλα χασατε τον χρονο σας εκει...

Έτσι είναι επειδή έτσι πιστεύεις, παρόλο που είμαι σίγουρος ότι αγνοείς το 95% της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή διότι δεν κάθισες ποτέ να ενδιαφερθείς.

Δεν είναι κακό να βλέπεις το "καλό και συμφέρον", κακό είναι να έχεις πείσει τον εαυτό σου ότι έτσι είναι τα πράγματα γιατί έτσι σε συμφέρει.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει συζήτηση για την κατάργηση της υποχρεωτικής στράτευσης όπου μπορείς να εκθέσεις τις απόψεις σου, γιατί εδώ το θέμα είναι η μείωση της θητείας.
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια υπαρχει ενα θεμα που εδω και πολυ καιρο δεν μπορω να βρω απαντηση!
αντε και εγινε η θητεια 9μηνη.
εγω επειδη εχω ενα παιδι ετσι και αλλιως 9μηνος θα ειμουνα. τωρα θα πεσει καθολου η θητεια μου; η παλι 9μηνο θα κανω;
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

ExΘές βγήκε σε κυκλοφορία το Φ. Ε. Κ. Με την μείωση τις θητείας. Πήγαινε σε κάποιο Κ. Ε. Π. Και ζητησέ το.
referee
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από referee »

http://www.enet.gr/? .el.ellada&id=57986

απο το φεκ

Αναλυτικά, ιδού πώς διαμορφώνεται η νέα χάρτα για τους στρατευμένους και τους αντιρρησίες συνείδησης. Φαντάροι

Οι υπόχρεοι πλήρους θητείας θα παίρνουν απολυτήριο, αφού συμπληρώσουν υπηρεσία:

• . 11 μηνών, όσοι κατατάχθηκαν από 1 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 30 Απριλίου 2009.
  • . 10 μηνών όσοι παρουσιάστηκαν στα κέντρα εκπαίδευσης από 1 Μαΐου 2009 και όσοι καταταχθούν μέχρι 31 Ιουλίου 2009.
  • . Εννέα μηνών όσοι θα καταταχθούν από 1 Αυγούστου 2009 και μετά.
Όσοι δικαιούνται μειωμένη θητεία εννέα μηνών θα απολυθούν σε οχτώ μήνες, εφόσον κατετάγησαν από την 1η Ιανουαρίου και μετά. Καμία μείωση δεν προβλέπεται για όσους μπήκαν στο στρατό μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2008. Δόκιμοι Εφεδροι Αξιωματικοί (ΔΕΑ)

Απολύονται έπειτα από υπηρεσία:

• . 16 μηνών όσοι κατατάχθηκαν από 1 Ιανουαρίου 2009 μέχρι 30 Απριλίου 2009.
  • . 15 μηνών, όσοι κατατάχθηκαν ή θα καταταγούν από 1 Μαΐου 2009 μέχρι 31 Ιουλίου 2009.
  • . 14 μηνών, όσοι θα καταταγούν από 1 Αυγούστου 2009 και μετά.
  • . Καμία μείωση δεν προβλέπεται για όσους κατατάχθηκαν μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2008.
Αντιρρησίες συνείδησης Όσοι εκπληρώνουν άοπλη στρατεύσιμη στρατιωτική υποχρέωση απολύονται έπειτα από υπηρεσία:

• . 18 μηνών όσοι θα απολύονταν αν εκπλήρωναν ενόπλως τη στρατεύσιμη στρατιωτική τους υποχρέωση μετά συμπλήρωση χρόνου πραγματικής υπηρεσίας 12 μηνών.
  • . 16 μηνών και 15 ημερών όσοι θα απολύονταν εάν εκπλήρωναν ενόπλως τη στρατεύσιμη στρατιωτική τους υποχρέωση 11 μηνών.
  • . 15 μηνών, όσοι θα απολύονταν εάν έκαναν ένοπλη θητεία 10 μηνών.
  • . 13 μηνών και 15 ημερών, όσοι θα έκαναν ένοπλη εννέα μηνών.
  • . 12 μηνών, όσων η ένοπλη θητεία αντιστοιχούσε σε διάρκεια οχτώ μηνών.
  • . Εννέα μηνών, όσοι αν εκπλήρωναν ενόπλως τη στρατεύσιμη στρατιωτική τους υποχρέωση θα υπηρετούσαν έξι μήνες.
  • . Τεσσάρων μηνών και 15 ημερών, όσοι σε περίπτωση ένοπλης θητείας θα απολύονταν στους τρεις μήνες.
Εναλλακτική θητεία Οι αντιρρησίες συνείδησης, που εκπληρώνουν εναλλακτική υπηρεσία, απολύονται μετά τη συμπλήρωση υπηρεσίας:

• . 23 μηνών, όσοι θα απολύονταν αν εκπλήρωναν ενόπλως τη στρατεύσιμη στρατιωτική τους υποχρέωση μετά τη συμπλήρωση χρόνου στρατιωτικής υπηρεσίας 12 μηνών.
  • . 21 μηνών για όσους αντιστοιχούσε ένοπλη θητεία 11 μηνών.
  • . 19 μηνών σε όσους αντιστοιχούσε ένοπλη 10 μηνών.17 μηνών, αν εκπλήρωναν ενόπλως θητεία εννέα μηνών.
  • . 15 μηνών, αντί ένοπλης οχτώ μηνών.
  • . 11 μηνών σε όσους αντιστοιχούσε ένοπλη έξι μηνών.
  • . Πέντε μηνών, όσοι θα απολύονταν αν εκπλήρωναν ένοπλη θητεία τριών μηνών.

Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Πάντως είναι λίγο άδικο πριν οι του 9μηνου γλιτώναμε το 25% της θητείας ήτοι 3 μήνες, τώρα θα έπρεπε να γλιτώνουμε 2 μήνες και 1 εβδόμαδα και όχι 1 μήνα, δηλαδή να κάνουμε σχεδόν 7 μήνες. Αλλά θα μου πείτε τι είναι ένας μήνας :P
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

αλεξ έγραψε: Παιδια αν μπορει να με βοηθησει και εμενα καποιος σε μια απορια. Ειμαι 305 σειρα 2008 Δ ΕΣΣΟ 12μηνος. Εμας δεν μας πιανει τπτ οπως ειδαμε. Αλλα σκεφτομαι εγω, αν παρω μια αναβολη στις 10 αυγουστου/ που συμπληρωνω 9 μηνες θητειας, οταν ξαναπαρουσιαστω θα πρεπει να κανω τους υπολοιπους 3; Ή θα παω και θα παρω το απολυτηριο μουεφοσον θα εχει γινει ο στρατος 9μηνος;

Απο το φεκ
Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Εικόνα
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Ρε παιδιά, τώρα που οι κληρωτοί κάνουν 9μηνο, δεν έχουν τη δυνατότητα να Καταταγούν στις Ειδικές Δυνάμεις ; : Ο Μου είπαν ότι δημιουργείται κόλλημα. Ισχύει κάτι τέτοιο ή ήταν παπάς;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 24

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από yandr »

Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Ευχαριστώ αδερφέ yandr Είσαι τεράστιος
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Παιδιά, αυτό το
referee έγραψε:

Αντιρρησίες συνείδησης Όσοι εκπληρώνουν άοπλη στρατεύσιμη στρατιωτική υποχρέωση απολύονται έπειτα από υπηρεσία:

Ισχύει μόνο για τους αντιρρησίες συνείδησης, και όχι για τυχόν περιπτώσεις Ι4, έτσι;
Anonymous

Μείωση θητείας (2009)

Το λέω επειδή υπάρχει περίπτωση να πάρω Ι4 και τρόμαξα με το συνδυασμό "άοπλης θητείας" και "12μηνο θητείας μίνιμουμ".Εικόνα

-edit-
double post
Θανασης
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Θανασης »

Γιατι θεωρειται η θητεια τοσο κακη; Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο. Καποτε που ηταν 3 χρονια και με τις φυλακες πηγαινε 5 ανετα ενταξει αλλα τωρα με 9 και 10 μηνες ουτε την απαραιτητη στρατιωτικη εκπαιδευση δεν παιρνεις που στο κατω κατω χρειαζεται κι ολας. Ουσιαστικα σε ψιλοεκπαιδευουν και σε διωχνουν. Τοσο κακο για το τιποτα.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Su-35 »

Ε αυτά τους λέω και εγώ τόσο καιρό.
Μοδες
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Μείωση θητείας (2009)

Δημοσίευση από Μοδες »

Παιδια ψαχνω στο σαιτ να βρω τη γινεται με τους Πολυτεκνους τωρα που εγιναι (μηνο για ολους, αλλα δεν εχω βρει κατι!ΕικόναΕικόνα

Ξερει κανεις να μου πει τωρα που εγεινε 9μηνο για ολους οι Πολυτεκνοι (ειμαστε 4 αδερφια και ειμαι ο μεγαλυτερος) ποσο καιρο θα πηγαινουν;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες