Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση/Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

9/2 μπαινω στο πευκο, θελω να παω αλεξιπτωτα και ακουσα οτι εχει καποια τεστ, απο καμψεις και ελξεις καλα τγα παω αλλα απο τρεξιμο χαλια, τα τεστ για τα αλεξιπτωτα αμεσως τα περνας η θα εχω χρονο να βρω την φορμα μου στο πευκο... ;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Greek_Army »

Βύσμα να έχεις. Και θα μπεις
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

ΓΜΑΚ έγραψε:Βύσμα να έχεις. Και θα μπεις

Mεγαλε ηρεμησε λιγο με το βύσμα...
Αμα εχεις @@ οπως καποιοι και κανεις στα αθληματα οργια θα περασεις.
Πως γίνεται αμφίβιοι και ορεινοι οταν ακουνε ΜΑΛ να λενε για βύσμα δεν ξερω.
Λες και οι ορεινοι που πανε οι μισοι στη ρεντινα δεν ειναι βύσματα.
Παντου υπαρχουν βύσματα ρε παιδια.

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εγώ ρε κώστα όταν είχα παρουσιαστεί κανένας δεν πέρασε με τα @@ του που λες... Μόνο κατί μπούληδες έβλεπα που κυκλοφορούσανε στην αθήνα με την στολή εξόδου για να φαίνεται η πουλάδα.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΓΜΑΚ έγραψε:Εγώ ρε κώστα όταν είχα παρουσιαστεί κανένας δεν πέρασε με τα @@ του που λες... Μόνο κατί μπούληδες έβλεπα που κυκλοφορούσανε στην αθήνα με την στολή εξόδου για να φαίνεται η πουλάδα.

Δεν αντιλέγω σε αυτα που λες.
Αλλα παντα και παντου υπαρχουν ατομα που αξιζουν...
9/10 ατομα στα αλεξιπτωτα ειναι με βύσμα αλλα υπαρχει και το 1 που αξιζει.
Το ξερεις πιστευω...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δε το είπα στο παληκάρι ειρωνικά από πάνω, αν αξίζει να πάει ας βάλει και κανέναν γνωστό για να είναι σίγουρος.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΓΜΑΚ έγραψε:Δε το είπα στο παληκάρι ειρωνικά από πάνω, αν αξίζει να πάει ας βάλει και κανέναν γνωστό για να είναι σίγουρος.

Σωστα!

585 TΠ

Δημοσίευση από 585 TΠ »

Γεια σας. Σε 15 μερες μπενω και εγω. Θελω να κανω καποιες ερωτησεις για τα αλεξιπτωτα αλλα παρακαλω να απαντησουν ατομα που πραγματικα γνωριζουν και αν γινεται ατομα που ειναι τωρα μεσα οπως ο 10κωστας50 (ή καπως ετσι που το λενε το παιδι).
Λοιπον... Εγω παρουσιαζομαι Καστορια ωστοσο οπως διαβασα μεσα στο forum εχω το δικαιομα να κανω ετηση ωστε να δωσω τα αθληματα. Αρχικα απο αυτο οταν αναφερεται οτι πρεπει να κανεις 1 μιλι se 7.30 εννωηται το ναυτικο δηλαδη 1852 μετρα ή το μιλι ξηρας δηλαδη 1609. Ρωταω γιατι αρχισα λιγο αργα την προετημασια και αυτα τα 200 μετρα ειναι συμαντικα για εμενα και γιατι ενω διαβασα ολες τις προηγουμενες σελιδες οι περισσοτεροι αναφερουν λενε για 1800 αλλα ορισμενοι κανουν λογο για το ξηρας.
Ακομη δεν με ενδοιαφερει κανενα αλλο τμημα των ειδικων δυναμεων αν τελικα δεν τα καταφερω (γιατι βλεπω οτι παιζει πολυ το βυσμα και εγω δεν το εχω) ειναι υποχρεοτικο να συνεχισω στους αμφιβιους ή μπορω να παρατηθω κατευθειαν; Δηλαδη εαν τελικα δεν επιλεγω να τους soRry παλικαρια δεν θελω αμφιβιους θελω να συνεχισω τεθωρακισμενα θα με αφησουν; Ή ειμαι υποχρεως απο την στιγμη πουπροσπαθησα για αλεξηπτωτα και δεν με πηραν να κανω αμφιβιως.
Επισης ποια θα ειναι η πορεια μου αν μπω σε ποιες περιοχες θα παω για εκπαιδευση γιατι υπαρχη μια θολη εικονα στο thread για το τι πργματικα κανεις. Τι θελω να πω οταν οι αλλοι θα κανουν βασικη εκπαιδευση τον πρωτο μηνα και εμεις λογικα θα κανουμε βασικη. Θα κανουμε λογικα καποια αλματα και μετα τι; Θα μας πανε κατα Εβρο πλευρα σε κανενα φιλακιο; Γενικα τι γινετε μεαυτους που ειναι ΕΙδικες Δυμαναμεις μετα αφου δεν εχουν καποια συγκεκριμενη ιδικοτητα; Ακομη στην εκπαιδευση πηγαινουν σε Κρητη και ασπροπυργο ή καταλαβα λαθος;
Ενα ακομη θεμα για το οποιο εχω αποριες ειναι ποσα αλματα θα κανουμε συνολικα; Αξιζει τελικα να ειμαι παραπανω στην τσιτα για 2-3 αλματα συνολικα ή ειναι περισσοτερα και δεν το εχω καταλαβει; Ποσα αλματα καουν. Κατι πηρε το αφτι μου για συντηριση... Τι ειναι αυτο;
Μετα τον στρατο ακουσα οτι τους αλεξιπτωτιστες τους φωναζουν περισσοτερες φορες ισχυει και αν ναι με ποια περιοδικοτητα, γιατι πολυ πιθανων αργοτερα να μην εχω τον χρονο που χρειαζεται για κατι τετοιο.
Ευχαριστω για τον χρονο σας.
hannibal
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από hannibal »

Επειδή έχω διαβάσει τα πάντα εδω μέσα. Μπορεί κάποιος απο εμπειρία να μου πεί τα αθλήματα;1 μίλι σε πόσο; Με αρβύλες υποθέτω.
Πόσες έλξεις και πως πιάνεις τη λαβή με δικέφαλο η ώμους πλάτη;
Κάμψεις;
Κοιλιακούς;
Υπάρχει χρόνος για καθένα απο αυτά;
Τελικά τα δίνεις το ένα πίσω απο το άλλο χωρίς διάλλειμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα ήθελα μια απάντηση απο κάποιον που ξέρει σχετικά πρόσφατα και όχι 10 χρόνια πριν.
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

hannibal έγραψε:Επειδή έχω διαβάσει τα πάντα εδω μέσα. Μπορεί κάποιος απο εμπειρία να μου πεί τα αθλήματα;1 μίλι σε πόσο; Με αρβύλες υποθέτω.
Πόσες έλξεις και πως πιάνεις τη λαβή με δικέφαλο η ώμους πλάτη;
Κάμψεις;
Κοιλιακούς;
Υπάρχει χρόνος για καθένα απο αυτά;
Τελικά τα δίνεις το ένα πίσω απο το άλλο χωρίς διάλλειμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Θα ήθελα μια απάντηση απο κάποιον που ξέρει σχετικά πρόσφατα και όχι 10 χρόνια πριν.

Αν και τα εχουμε ξαναπει τοσες φορες θα σε βοηθησω.
1 μιλι (1600μ) : Κατω απο 7.30 (με αθλητικα, οχι αρβυλες)
4 ελξεις πρωτη λαβη τα χερια οσο ανοιχτα θελεις.
40 καμψεις - 40 κοιλιακους (και εννοειται οτι περνεις μεχρι οσες μπορεις δεν σταματας στις 40)
Το αν θα εχεις διαλλειμα ειναι σχετικο.
Εμεις τα διναμε το ενα μετα το αλλο με πολυ μικρο διαλλειμα.
Η απαντηση ειναι απο 306
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Violent »

Τεληκα τι θα γηνει ρε παιδια με ο καθε ενας λεει κατι διαφορετικο εμενα με ειπαν 6 ελξεις 25 κοιλιακοι 30 καμψεις. Οκ η διαφορα δεν ειναι μεγαλη αντηθετα ειναι ενα τπτ αλλα μπερδευομαστε τι ειναι αληθεια τεληκα!
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Οσο για το διαλημα με ειπαν πως ειναι μησω λεπτο τεσπα δεν ειναι τπτ τα αθληματα ειναι γελεια τα κανουν ολλοι για αυτο και πανε μπουληδες στις Ε. Δ και εχουν γηνει οπως ειναι δυστηχος
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από fideas emk »

Μπα ούτε όλοι δεν τα βγάζουν τα αθληματα πιστεψε με... Αλλά εσύ γιατί ιδρώνεις αν οι καμψεις ειναι 25,30 ή 40 αφου ειναι τοσο γελοια τα τεστ; Λογικα θα πρεπει να βγαζεις 40 με το ενα χερι και 129 καμψεις το λεπτο ετσι; Η΄ νομιζεις οτι μετα τεστ, μεσα στις μοιρες, θα τσιμπας μονο 30 και 40; Ελπιζω να ειναι μη τα παραλεω. Αλλα σε μια τυπικη μερα στο κεντρο τσιμπουσες το λιγοτερο 200-300 καμψεις. Δυστυχως αυτα ρεντινα. Πευκο οπως διαπιστωσα με τα ματια μου και οπως λενε ολοι ειναι τουριστικο θερετρο.

10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Violent έγραψε:Οσο για το διαλημα με ειπαν πως ειναι μησω λεπτο τεσπα δεν ειναι τπτ τα αθληματα ειναι γελεια τα κανουν ολλοι για αυτο και πανε μπουληδες στις Ε. Δ και εχουν γηνει οπως ειναι δυστηχος
Καλά, κομμανταρά ηρέμησε... Πηγαινε πρωτα και μετά τα λέμε. Περνα κανένα ΣΒΕΑ να δεις Πως ειναι το κάψιμο.
Violent
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Violent »

Αλλο ειπα εγω και αλλο καταλαβατε εσεις αλλα οκ δεν σας χαλαω το ονιρο σας.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες