Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2011)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Professor
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Professor »

Ε τότε « για μαζέψου λίγο... » όπως λες και εσύ!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από illy »

Professor έγραψε:Καλή αναμονή για προκήρυξη και πρόσληψη! Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για το στρατό,θα αναμένετε για πάντα.
Και που το ξερεις δηλαδη; Μηπως εισαι ο Βενιζελος κ δεν μας το λες; Μπορει εμεις να μην αναμενουμε προκηρυξη αλλα υπαρχουν τοσοι επισκεπτες κ μελη που θελουν να παρουν πληροφοριες κ δεν βρισκω το λογο να κανουμε επιθεση κ να ειρωνευομαστε τους αλλους απο την στιγμη κιολας που δεν εχει βγει "επισημη ανακοινωση" περι καταργησης του θεσμου!
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ιλλυ μην ασχολεισαι... ! Αφου βλεπεις τι ατομα ειναι...
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Το οτι εγω δεν περιμενω προκηρυξη δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αλλοι που περιμενουν! Δεν πρεπει να ειρωνευομαστε αλλους ανθρωπους χωρις καν να τους γνωριζουμε και γενικα να τους χαρακτηριζουμε. Αυτο το φορουμ εχει κανονες αν θες σεβασου τους και μεινε στο φορουμ, αν οχι μην ξαναγραψεις τπτ.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Greek_Army »

Έφυγε ήδη οπότε μην ασχολείστε
Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Οκ γκρικ αρμυ!
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Άυριο θα ξέρω σίγουρα και θα σας πω τι θα βγει και τι όχι (Απο μελος του Υπ. Αμυνας και Βουλευτη). ΚΑΙ από την στιγμή ΠΟΥ ΔΕΝ έχει βγει τίποτα επίσημο για την κατάργηση των ΕΠΟΠ η οχι δεν μπορει ο καθε @#$% να μπαινει και να το παιζει καποιος σε ενα Forum που το επισκεπτομαι εγω, τα μέλη του Φόρουμ και ου' το καθ' εξής και να δίνει απαντησεις βασιζομενες στον αερα και θεωρίες διχως να σέβεται κανενα και δίχως να αφηνει περιφώρια για διευκρινήσεις (Υπάρχουν και κανονες πιστέυω, αυτα απο μενα :D) . Ευχαριστώ για τις Απαντήσεις&Stay focus
Dhmhtrhs

Δημοσίευση από Dhmhtrhs »

Πάνος έγραψε:Άυριο θα ξέρω σίγουρα και θα σας πω τι θα βγει και τι όχι (Απο μελος του Υπ. Αμυνας και Βουλευτη). ΚΑΙ από την στιγμή ΠΟΥ ΔΕΝ έχει βγει τίποτα επίσημο για την κατάργηση των ΕΠΟΠ η οχι δεν μπορει ο καθε @#$% να μπαινει και να το παιζει καποιος σε ενα Forum που το επισκεπτομαι εγω

Και μετά ξύπνησες. Πραγματικά, το έχω απορία. Όλοι αυτοί που περιμένουν προκύρηξη, είναι τόσο εκτός τόπου και χρόνου; Δεν έχουν μια στοιχειώδη νοημοσύνη ώστε να αντιληφθούν τι συμβαίνει; Τόσο πια; Μήπως μέσα στην απελπισία τους, απλά ελπίζουν και εθελοτυφλούν;
Άβαταρ μέλους
chris85
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από chris85 »

Ελπίζουμε αλλά δεν εθελοτυφλούμε. Μιλάω για τον εαυτό μου αλλά και για όσα παιδιά Συνεχίζουν Ακόμα να ελπίζουν σε αυτό το φόρουμ. Τώρα όσον αφορά την μειωμένη στοιχειώδη νοημοσύνη που Προανέφερες θα σου πω πως Όλοι μας κρινόμαστε κάθε μέρα για τα λόγια και τις πράξεις μας. Και οι "ξύπνιοι" και οι "κοιμισμένοι". Και οι "ρεαλιστές" και οι "ονειροπαρμένοι". Καλό θα ήταν λοιπόν να μην βάζουμε ταμπέλες και να βγάζουμε βιαστικά και πρόχειρα συμπεράσματα που μπορεί να θίγουν ορισμένους. Η άποψή μου είναι αυτή και τίποτα άλλο παραπάνω. Τώρα όσον αφορά την νοημοσύνη μου αυτό θα αφήσω να το κρίνουν οι ειδικοί ή αυτοί που με γνωρίζουν καλά! Αυτά από εμένα !
Kostas2
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Kostas2 »

chris85 έγραψε:Ελπίζουμε αλλά δεν εθελοτυφλούμε. Μιλάω για τον εαυτό μου αλλά και για όσα παιδιά Συνεχίζουν Ακόμα να ελπίζουν σε αυτό το φόρουμ. Τώρα όσον αφορά την μειωμένη στοιχειώδη νοημοσύνη που Προανέφερες θα σου πω πως Όλοι μας κρινόμαστε κάθε μέρα για τα λόγια και τις πράξεις μας. Και οι "ξύπνιοι" και οι "κοιμισμένοι". Και οι "ρεαλιστές" και οι "ονειροπαρμένοι". Καλό θα ήταν λοιπόν να μην βάζουμε ταμπέλες και να βγάζουμε βιαστικά και πρόχειρα συμπεράσματα που μπορεί να θίγουν ορισμένους. Η άποψή μου είναι αυτή και τίποτα άλλο παραπάνω. Τώρα όσον αφορά την νοημοσύνη μου αυτό θα αφήσω να το κρίνουν οι ειδικοί ή αυτοί που με γνωρίζουν καλά! Αυτά από εμένα !

Αν ελπίζεις για προκήρυξη, τότε δεν έχεις στοιχειώδη νοημοσύνη. Όχι μόνο επειδή πας για ΕΠΟΠ, αλλά και γιατί δεν αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται γύρω σου.
Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

Αντιλαμβάνομαι και πολύ καλά μάλιστα το τι γίνεται γύρο μου. Το βλέπω και το βιώνω καθημερινά. Κηρύγματα Λοιπόν περί αντίληψης και Νοημοσύνης αλλού... Απόψεις, σκέψεις και Προβληματισμούς Ανταλλάσσουμε εδώ χωρίς να προδικάζουμε κάτι και χωρίς να Ειρωνευόμαστε Και να προσβάλουμε κανέναν. Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Αν κάνω λάθος Διορθώστε με
Lina_83
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Ενδιαφέροντα: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επάγγελμα: ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Lina_83 »

Εγω θελω να βγει προκηρυξη να δω τι θα λετε μερικοι που κατηγορειτε τα υπολοιπα παιδια... Και περα απ αυτο, μεινετε εντος θεματος! Δεν τον νοιαζει τον επισκεπτη αν μερικοι ονειρευονται προκηρυξεις η οχι αλλα αν οντως θα βγει και το ποτε. Ας δουμε τι θα πει και ο Πανος και μην τα βαζετε με τον Κρις και γενικα με κανενα αλλο παιδι... Μην ειστε απαισιοδοξοι οι προσληψεις στο στρατο δεν εξαρτωνται απο ΔΝΤ και Τροικα... Αυτο ειναι θεμα Υπουργειου Εθνικης Αμυνας! Αν βγαινουμε οικονομικα αν υπαρχουν κονδυλια κτλ θα βγει.
Kostas2
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Kostas2 »

chris85 έγραψε:Αντιλαμβάνομαι και πολύ καλά μάλιστα το τι γίνεται γύρο μου. Το βλέπω και το βιώνω καθημερινά. Κηρύγματα Λοιπόν περί αντίληψης και Νοημοσύνης αλλού... Απόψεις, σκέψεις και Προβληματισμούς Ανταλλάσσουμε εδώ χωρίς να προδικάζουμε κάτι και χωρίς να Ειρωνευόμαστε Και να προσβάλουμε κανέναν. Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Αν κάνω λάθος Διορθώστε με

Ε αφού το βιώνεις, τότε απλά δεν θα έπρεπε να ελπίζεις. Δε πρόκειται περί κυρήγματος, προδίκασης ή ειρωνείας. Για ποιο λόγο το θέτεις έτσι;

Απορώ. Δε το βλέπετε ότι δε θα βγει προκήρυξη;
Lina_83 έγραψε:Εγω θελω να βγει προκηρυξη να δω τι θα λετε μερικοι που κατηγορειτε τα υπολοιπα παιδια...

Εγώ θέλω να δω τι θα λέτε όταν θα καταλάβετε επιτέλους ότι δε θα βγει προκήρυξη. Μου αρέσει που νομίζετε ότι σας κατηγορούν κιόλας.
Άβαταρ μέλους
chris85

Δημοσίευση από chris85 »

Συμφωνώ πως μέχρι στιγμής η κατάσταση δεν Δείχνει πως πρόκειται να βγει κάποια Προκήρυξη και πως ίσως αργήσει να γίνει κάτι τέτοιο. Ποτέ όμως δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει σε αυτή την χώρα που ζούμε. Ας Κρατήσουμε λοιπόν χαμηλά την μπάλα! Το Χειρότερο που μπορούμε να Κάνουμε Αυτή τη Στιγμή είναι να Τσακωνόμαστε μεταξύ μας για το Ποιος Έχει δίκιο Και ποιος άδικο. Το μέλλον θα Δείξει. Ηρεμία λοιπόν και υπομονή...
Lina_83
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Ενδιαφέροντα: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επάγγελμα: ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Lina_83 »

Το σιγουρο ειναι οτι δεν εχει καταργηθει ο θεσμος και οπως λεει και ο Κρις το να τσακωνεστε δεν εχει κανενα νοημα... Απλα θελει υπομονη...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες