Χρειάζονται οι ξιφολόγχες; (δημοσκόπηση)
Χρειάζονται οι ξιφολόγχες;
Και εγω πιστευω το ιδιο(η εκπαιδευση στην ξιφολογχη στον ες το γνωστο "κρουω επανακτυπω" μπηκε μετα τον β' παγκοσμιο κατα τα αμερικανικα προτυπα το 40 καναμε αυτοσχεδιασμο "αερα" το ευρωπαικο "ουρραα", στην ευρωπη μονον οι γαλοι αφιερωναν σημαντικο χρονο στην εκπαιδευση της).
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Καλά εσύ διάλεξε μια ξιφολόγχη, εγώ θα πάρω απλά μια γεμιστήρα παραπάνω.
Καλά εσύ διάλεξε μια ξιφολόγχη, εγώ θα πάρω απλά μια γεμιστήρα παραπάνω.
Παρε και την ξιφολόγχη...

-
- Ταξίαρχος
E τότε θα πάρω ακόμα μια γεμιστήρα.
-
- Ταξίαρχος
Είναι άχρηστη εντελώς. Πες το σε έναν αμερικάνο ή Ισραηλινό να δούμε πως θα σε κοιτάξει σαν να σκέφτεται καλά σε ποια εποχή βρίσκεται αυτός.
-
- Ταξίαρχος
Δεν το είδα το βίντεο αλλά, το τι κάνουνε για επιδείξεις με το τι κάνουνε στην μάχη είναι άλλο θέμα.
Χειρομβομβιδες να παρω
Κατσε ρε φιλε εδω μας λες για ισραηλινους και εχουν κανει Κοτζαμ σχολη για μαχη σωμα με σωμα το κραβ μαγκα και διδασκουν μεχρι και μαχαιρι οι αμερικανοι καναν το close quarter combat το ιδιο και η λεγεωνα των ξενων με πολλες τεχνικες ξιφολογχης ειτε πανω στο οπλο ειτε οχι ποιος τα λεει οτι δεν υπαρχει μαχη σωμα με σωμα δηλ καθεσαι στα 50 μετρα και τουφεκιζεσαι[πυρ και κινηση]
-
- Ταξίαρχος
Kαθιστός γράφω ρε φίλε, αλλά τι σχέση έχει το κραβ μαγκά με την ξιφολόγχη; Αν έχεις δει προπόνηση στρατιωτών σε τεχνικές κραβ μαγκά με τυφέκιο, θα δεις ότι δεν υπάρχει ξιφολόγχη πάνω στο όπλο.
Το είπαμε και παραπάνω, η ξιφολόγχη ούτε στο Στάλινγκραντ δεν είχε εφαρμογή το '41, όχι να καθόμαστε το 2009 να συζητάμε αν είναι χρήσιμη ή όχι.
Το είπαμε και παραπάνω, η ξιφολόγχη ούτε στο Στάλινγκραντ δεν είχε εφαρμογή το '41, όχι να καθόμαστε το 2009 να συζητάμε αν είναι χρήσιμη ή όχι.
Πεστα ρε αβτζ...
Αντε γιατι καραφλιασα... 
Ναπολεων style!

Ναπολεων style!

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Καλώς ο γεμιστήρας για το πολυβόλο στις μεγάλες αποστάσεις... Καλώς ο γεμιστήρας για το πιστόλι στις κοντινές αποστάσεις...
Καλή και η ξιφολόγχη για ακόμη πιο κοντινές αποστάσεις...
Δεν ξέρω αν ακούσατε οι us marines είχαν μαζί τους στο iraq και τσεκούρια tomahawk ... Έχουν σώσει πολλές ζωές κατα τη διάρκεια εκκάθαρση οικίας...
Ερώτηση... τι στο καλό έχει το FAMAS και το χρησιμοποιού οι λεγεωνάριοι;
Καλή και η ξιφολόγχη για ακόμη πιο κοντινές αποστάσεις...
Δεν ξέρω αν ακούσατε οι us marines είχαν μαζί τους στο iraq και τσεκούρια tomahawk ... Έχουν σώσει πολλές ζωές κατα τη διάρκεια εκκάθαρση οικίας...
Ερώτηση... τι στο καλό έχει το FAMAS και το χρησιμοποιού οι λεγεωνάριοι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες