Γνωριμία υποψηφίων ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 17
Τοτε αναγκαστικα κοριτσι μου σε γυμναστηριο κ προπονητη... Εγω την πρωτη φορα ειχα προπονητη, τη 2η επειδη ηξερα περιπου πως πρεπει να προπονουμαι πηγαινα μαζι με τη φιλη μου... Μια φορα πληρωσαμε,2η οχι... Μια χαρα τα καταφεραμε κ μονες μας
Dum spiro spero
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 14
Με αφορμη τα λογια της Ιφιγενειας ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ σε καποιο κεντρικο και ευπροσεγγιστο Σημειο στην ΑΘΗΝΑ (για το οποιο θα ηθελα να προτεινετε μερικα σημεια και θα αποφασισουμε μεταξυ μας) ωστε να σας βοηθησω προσωπικα διοτι ξερω τα σημεια των διαδικασιων...
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ σας λεω οτι:
1η ημέρα θα βρεθουμε για τα ψυχοτεχνικα στην 128 ΣΕΤΗ - Διεύθυνση Μονάδος : Λητούς και Ακτής 1,16671, Καβούρι Βουλιαγμένης
Τηλέφωνα Επικοινωνίας :
Τηλεφωνικό Κέντρο :210-8915399
FAX :210-8915008
2η ημέρα θα βρεθουμε για τα Υγειονομικα στο 251 ΓΝΑ -
Το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) βρίσκεται επί της οδού Π. Κανελλοπούλου 3 (πρώην Κατεχάκη), δίπλα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και τη λεωφόρο Μεσογείων.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
και την 3η και τελευταια για τους περισσοτερους ημερα για τα Αθληματα στο Τατοϊ (Σχολη Ικαρων-ΣΤΥΑ) -
Η Μονάδα βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας (Δήμος Αχαρνών) και απέχει από το κέντρο των Αθηνών 18 km περίπου.
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ σας λεω οτι:
1η ημέρα θα βρεθουμε για τα ψυχοτεχνικα στην 128 ΣΕΤΗ - Διεύθυνση Μονάδος : Λητούς και Ακτής 1,16671, Καβούρι Βουλιαγμένης
Τηλέφωνα Επικοινωνίας :
Τηλεφωνικό Κέντρο :210-8915399
FAX :210-8915008
2η ημέρα θα βρεθουμε για τα Υγειονομικα στο 251 ΓΝΑ -
Το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) βρίσκεται επί της οδού Π. Κανελλοπούλου 3 (πρώην Κατεχάκη), δίπλα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και τη λεωφόρο Μεσογείων.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- Τηλ. Κέντρο:(210) 746 3399
- Τηλ. Ραντεβού Εξωτερικών Ιατρείων:(210) 746 3300
και την 3η και τελευταια για τους περισσοτερους ημερα για τα Αθληματα στο Τατοϊ (Σχολη Ικαρων-ΣΤΥΑ) -
Η Μονάδα βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας (Δήμος Αχαρνών) και απέχει από το κέντρο των Αθηνών 18 km περίπου.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Παιδες συγγνωμη αλλα δεν νομιζω οτι χρηζετε βοηθειας προπονητη τα ελαχιστα ορια επιδοσης τα γνωριζετε επομενως ενα χρονομετρο κ μια κορδελα ισως σας αρκει, και αρκετη προπονηση για τις κοπελες γιατι εχω δει αλματα μισου μετρου. Γι'αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ καν'τε πολλα αλματα στο μηκος, τα αλλα ειναι παιχνιδακι!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
οσοι δεν ξερουν και δεν εχουν προπονηθει εχουν αναγκη τον προπονητη πιστεψε με... Αλλα αυτο ειναι ασχετο με το θεμα μας υπαρχει το αντιστοιχοDinosV έγραψε:Παιδες συγγνωμη αλλα δεν νομιζω οτι χρηζετε βοηθειας προπονητη !

-
- Στρατηγός
Πω πω, ποιος τρεχει τωρα στην Αθηνα ρεεεεεεε; Καλα ειναι τελειως ακυρο... Ας τα εκαναν οπως στον στρατο ξηρας στα 4 μερη... Τελος παντων!
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Ψηλε εσενα θα σε αναγνωρισω απο μακρυα... 
Θα Ξεχωριζεις!

Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
ναι εγω με την φωτογραφικη, εγω και οι κινεζοι τουριστεςilly έγραψε:Ψηλε εσενα θα σε αναγνωρισω απο μακρυα...Θα Ξεχωριζεις!

Δεν είναι σίγουρο ότι θα πάς αθήνα κούκλα μου... Περίμενε να σε καλέσουν πρώτα βάση μορίων και μετά πάς και με άλλον αέρα.
-
- Στρατηγός
Θαρρω πως η προκηρυξη ειναι ξεκαθαρη... Αποκλειστικα κ μονο Αθνηνα... Οπως κ με την προκηρυξη της πυροσβεστικης ηταν Αθηνα... Τα λεφτακια μου λυπαμαι κουκλα
Dum spiro spero
Μα άν έχεις περάσει βάση μορίων για τελευταία φορά θα 'κλάψεις' τα λεφτά σου... Και θα πάς και με άλλον αέρα... Όχι όπως στο στρατό που πάει και δίνει κάθε καρυδιάς καρύδι
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Παιδες συγγνωμη δεν θελω να σας το χαλασω, αλλα αλλο ειναι το θεμα μας! Οκ ΚΑΠΟΙΑ η Ιλλυ ξερει τι θα κανει σε διαβεβαιω ειτε επιλεγει ειτε οχι και μην νοιαζεστε για τα λεφτα, ειναι για καλο σκοπο.
-
- Στρατηγός
Τελευταια; Μπα κουκλα μου... Κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει οτι θα ολα θα πανε ετσι οπως θελεις οποτε...
Dum spiro spero
illy έγραψε:Πω πω, ποιος τρεχει τωρα στην Αθηνα ρεεεεεεε; Καλα ειναι τελειως ακυρο... Ας τα εκαναν οπως στον στρατο ξηρας στα 4 μερη... Τελος παντων!
Δεν νομιζω ολοι να πρεπει να πανε Αθηνα. Δηλαδη καποιος που ειναι απο Αλεξανδρουπολη θα πρεπει να κανει τοσα km;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Και ομως ολοι στην Αθηνα πρεπει να παμε (αν ποτε μας καλεσουν!)
-
- Στρατηγός
Γιατι αποκλειεται Μαρακι; Οπως εγραψα κ πιο πανω κ στην προκηρυξη της πυροσβεστικης ολοι πηγαν Αθηνα για τις διαδικασιες! Κ αν δεν κανω λαθος τους μουσικους τους καλεσαν στην Αθηνα
Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης