Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
Παιδιά έχετε κάποια ενημέρωση για αυτο: "Ενημέρωση Υποψηφίων για το Διαγωνισμό ΕΠ. ΟΠ. Της ΠΑ
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι οι πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα και κατ' απόλυτη σειρά επιτυχίας, καθώς και το πρόγραμμα των εξετάσεων (Ψυχοτεχνικές - Αθλητικές - Υγειονομικές Δοκιμασίες) θα κοινοποιηθούν στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Β. Ελλάδος (Θεσσαλονίκη - Βασιλέως Γεωργίου 1, τηλ.2310 850060 - 2310 893237), στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού της ΠΑ (Αθήνα - Σόλωνος 34, τηλ.210 3630360 - 210 3630076), καθώς και στην ιστοσελίδα του ΓΕΑ,σε μεταγενέστερη ημερομηνία από την αρχικά προγραμματισμένη, λόγω της επικείμενης νομοθετικής ρύθμισης για κατάργηση της συνέντευξης των υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ. Ως κριτηρίου επιλογής" Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι εννοει με το "πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα και κατ' απόλυτη σειρά επιτυχίας". Δηλαδή όταν θα είναι να βγει ανακοινωση για το πότε θα περασουμε τις δοκιμασίες, θα βγει κ πίνακας με τις βαθμολογία μας κ την σειρα που έχουμε για κάθε ειδικότητα; Αν συμβεί αυτο τοτε πάνω κάτω θα ξέρουμε που βρισκόμαστε. Πχ αν εγω ειμαι πολυ κάτω στην κατάσταση της βαθμολογίας μου, δεν θα πάω να δώσω... Γιατι θα πάει τζαμπα ο κόπος μου. Αν έχετε ενημερωθει σχετικά, πείτε μου γιατί δεν βγάζω νόημα.
Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι οι πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα και κατ' απόλυτη σειρά επιτυχίας, καθώς και το πρόγραμμα των εξετάσεων (Ψυχοτεχνικές - Αθλητικές - Υγειονομικές Δοκιμασίες) θα κοινοποιηθούν στο Γραφείο Σχέσεων ΥΕΘΑ - Κοινού Β. Ελλάδος (Θεσσαλονίκη - Βασιλέως Γεωργίου 1, τηλ.2310 850060 - 2310 893237), στο Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού της ΠΑ (Αθήνα - Σόλωνος 34, τηλ.210 3630360 - 210 3630076), καθώς και στην ιστοσελίδα του ΓΕΑ,σε μεταγενέστερη ημερομηνία από την αρχικά προγραμματισμένη, λόγω της επικείμενης νομοθετικής ρύθμισης για κατάργηση της συνέντευξης των υποψηφίων ΕΠ. ΟΠ. Ως κριτηρίου επιλογής" Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι εννοει με το "πίνακες βαθμολογίας κατά ειδικότητα και κατ' απόλυτη σειρά επιτυχίας". Δηλαδή όταν θα είναι να βγει ανακοινωση για το πότε θα περασουμε τις δοκιμασίες, θα βγει κ πίνακας με τις βαθμολογία μας κ την σειρα που έχουμε για κάθε ειδικότητα; Αν συμβεί αυτο τοτε πάνω κάτω θα ξέρουμε που βρισκόμαστε. Πχ αν εγω ειμαι πολυ κάτω στην κατάσταση της βαθμολογίας μου, δεν θα πάω να δώσω... Γιατι θα πάει τζαμπα ο κόπος μου. Αν έχετε ενημερωθει σχετικά, πείτε μου γιατί δεν βγάζω νόημα.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 43
Αγαπητη Μαρινα δεν ξερω τι γινεται ακριβως αλλα μηπως θελουν να ανακοινωσουν τους τελικους επιτυχοντες, γιατι καπως ετσι μου ακουγεται εμενα προσωπικα και να πανε μονον αυτοι να δωσουν αθληματα και τα αλλα για να μην χανουν χρονο με τους υπολοιπους μιας κ δεν θα συμπλησωνουν τα βαθμολογικα προσοντα;
Ή μηπως βγαλουν κατι σαν βασεις (οπως στις πανελληνιες) κ αν εχεις τα μορια περνας διαφορετικα κοβεσαι.
Παντως αυτο που θα αναρτησουν εκεινη την ημερα θα ειναι κατι σαν αυτο:
Ανώτατα &Κατώτατα Μόρια Επιτυχόντων &Επιλαχόντων
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
Επαγγελματιών Οπλιτών Πολεμικής Αεροπορίας 2005
http://www.scribd.com/doc/22575373
Ή μηπως βγαλουν κατι σαν βασεις (οπως στις πανελληνιες) κ αν εχεις τα μορια περνας διαφορετικα κοβεσαι.
Παντως αυτο που θα αναρτησουν εκεινη την ημερα θα ειναι κατι σαν αυτο:
Ανώτατα &Κατώτατα Μόρια Επιτυχόντων &Επιλαχόντων
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ
Επαγγελματιών Οπλιτών Πολεμικής Αεροπορίας 2005
http://www.scribd.com/doc/22575373
Ντίνο σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Νομίζω οτι αυτό δεν εχει ξαναγίνει αλλη φορά. Ετσι δεν είναι;
Αρα θα δω στο περίπου που ειμαι κ αν δω οτι εχω κάποιες πιθανότητες παω. Αλλιως κάποια άλλη φορα ισως
Αρα θα δω στο περίπου που ειμαι κ αν δω οτι εχω κάποιες πιθανότητες παω. Αλλιως κάποια άλλη φορα ισως

- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Να εισαι καλα...
Πολλα δεν ειχαν ξαναγινει επι "Πρασινης Αναπτυξης"!
Θα δουμε πολλα "παραξενα" ακομα..
Πολλα δεν ειχαν ξαναγινει επι "Πρασινης Αναπτυξης"!
Θα δουμε πολλα "παραξενα" ακομα..
Δηλαδή ντινο τα μόρια δεν θα μπορει να βλέπει ο ένας του άλλου; Αυτό είναι ή λάθος κατάλαβα;
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Κοιτα υπαρχουν 2 εκδοχες η 1η ειναι να ειναι ΟΛΑ εμφανη Ονοματα Μορια κ Προσοντα του καθενος (για να ειναι κ διαφανη οπως θελουν) και η 2η να ειναι με την μορφη φορμας οπως τα φετινα που εβαζες το επωνυμο κ το Αρ. Ταυτοτητας κ σου εβγαζε το αποτελεσμα (αδιαφανης τροπος κατα την ταπεινη μου αποψη).
Επομενως θα δειξει κανενας δεν ξερει τι θα κανουν!
Ειπαμε "Πρασινη Αναπτυξη", τεσπα τι να πει κανεις!
Επομενως θα δειξει κανενας δεν ξερει τι θα κανουν!
Ειπαμε "Πρασινη Αναπτυξη", τεσπα τι να πει κανεις!
ξερετε λεει Κατι για απόλυτη σειρά επιτυχιας. Δεν γίνεται αν το σκεφτειται να βάλουν του 1ου κ του τελευταιου διοτι αυτην δεν ειναι απόλυτη σειρα επιτυχιας. Εμενα κατι τετοιες λεπτομεριες με προβληματιζουν από την μια αλλα απο την αλλη μου δινουν κ κουραγιο, οτι αν Κοπό τουλάχιστον θα ειναι αξιοκρατικα.PAULOS έγραψε:Δηλαδή ντινο τα μόρια δεν θα μπορει να βλέπει ο ένας του άλλου; Αυτό είναι ή λάθος κατάλαβα;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Ντίνο μου φαίνεται πάρα πολύ λογική η απάντηση σου... Αλλά αν το πάρουμε έτσι πως θα κρίνουν ποιος είναι κατάλληλος να συνεχίσει στις υπόλοιπες διαδικασίες κ ποιος όχι βάσει μορίων; Εγω θαρρώ πως αυτοί οι πίνακες θα είναι ή αλφαβητικά ή κατά ειδικότητα-αλλά μάλλον περισσότερο ανέφικτο είναι αυτό το σενάριο διότι η ζήτηση της κάθε ειδικότητας ποικίλλει-
Dum spiro spero
Αχ ειλικρινα εχω μπερδευτει με αυτην την δημοσιευση κ δεν ξέρω αν παρω τηλ, αν θα μπορουν να με ενημερωσουν κ να μου το εξηγήσουν. Επίσης η σειρα που ειναι γραμμενα δεν ειναι τυχαια. Αν αναφέρονταν στα τελικα αποτελέσματα θα έπρπε να γραφουν πρώτα "θα βγει ανακοινωση για το πότε θα δοθουν τα αθληματα" και μετα "οι πίνακες κατα σειρα επιτυχίας". Ειναι σαν να μας λεει οτι θα βγουν πίνακες κ μετα θα ανακοινωσουν πότε θα δώσουμε αθληματα.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Οχι συγγνωμη μαλλον εγω δεν το εθεσα σωστα πιο πανω.
Εγω εχω επισυναψει κατι σαν βασεις.
Αυτο που λεει κατα απολυτη σειρα επιτυχιας θα ειναι καπως ετσι...
http://www.scribd.com/doc/22648263/epop-arm
(Τα ονοματα ΟΛΑ και οι αριθμοι ειναι καθαρα φανταστικοι!)
υπάρχουν όμως στην φράση 2 λέξεις κλειδια: "απόλυτη", "σειρα". Αυτό δεν μας δειχνει του 1ου κ του τελευταιου αλλα θα δειξουν την σειρα όλων μας κατα απόλυτη βαθμολογία... Δεν ξερω ειλικρινα γιατι μεχρι τωρα αυτο που περιγραφεις γίνονταν αλλα στα τελικά αποτελέσματα!DinosV έγραψε:Οχι συγγνωμη μαλλον εγω δεν το εθεσα σωστα πιο πανω.
- DinosV
- Ανθυπασπιστής
Το γνωριζω πολυ καλα. Αλλα πιο πανω ειπα οτι μπορει να ειναι η πρωτη φορα που θα γινει ετσι για τον λογο οτι θελουν να προλαβουν ισως τις προκαθορισμενες ημερομηνιες καταταξεις.
Ναι Ντινο ισως να ειναι έτσι οπως το λες... Αλλα κ το ενα κ το αλλο μου φαινεται παραξενω, διοτι εγω θα ξερω τα δικά σου μόρια κ σε ποια σειρα εισαι κ εσυ το ίδιο για μενα, οπότε δεν μπορουν να μαγειρευτούν τα αποτελέσματα κ το βρισκω πολύ περιεργο
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Ντινο εισαι ηδη στελεχος ή κ εσυ υποψηφιος; Ρωταω διοτι ολοι υποθετουμε σε οτι αφορα τους πινακες! Εγω πιστευω σε αλφαβητικη σειρα με το ποτε δινουμε
ΙΛΛΙ κ αυτο που λεει κατα απόλυτη σειρά επιτυχίας; Τι ειναι. Οκ αλφαβητικα αλλα με αυτο τι μπορει να εννοει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης