λεει στην προκυρηξη οτι πρεπει ναχεις καρδιογραφημα κατι αλλα και βιβλιαριο.. το βιβλιαριο μου εμενα εχει ληξει και ο πατερας μου το χει επιστρεψει στην υπηρεσια του... αν δεν παρουσιασω βιβλιαριο και τους πω τον λογο λετε να με δεχτουν η θα με κοψουν;
Μηπως γνωριζει κανεις αν η δυσχρωματοψια ειναι λογος να μην σε παρουν στην ΕΚΑΜ η γενικα στην αστυνομια; Αναφερεται κατι τετοιο σε καποια προκυρηξη; Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι σχετικο. Οποιος εχει γνωσεις επι του θεματος η ξερει που μπορω να απευθυνθω για πληροφοριες, ας απαντησει συντομα, ειναι αναγκη...
Για την ακριβεια, δεν θα ηξερα οτι εχω αυτο το προβλημα αν δεν επεφτα πανω σε εναν τετοιο κυκλο τυχαια. Αυτο δειχνει το οτι δεν μπορουσα να αντιληφθω καποιο προβλημα στο πως ξεχωριζω τα χρωματα.
Δηλαδη αν δεν περνας τα τεστ αλλα ξεχωριζεις τα βασικα χρωματα περνας;
Whiteyez έγραψε:Δεν νομίζω να κάνουν κάποιο τέτοιο τέστ, ας πεί κάποιος που ξέρει καλύτερα.
Αυτες τις εικονες μου τις εδειξαν 2 φορες στη ζωη μου: Στις εξετασεις για διπλωμα αυτοκινητου και Στις πρωτες μερες στο στρατο. Αρα εφοσον περνανε τους εφεδρους θα περνανε και τους μονιμους Στις στρατιωτικες σχολες. Διπλωμα αυτοκινητου εχεις;
Whiteyez έγραψε:Δεν νομίζω να κάνουν κάποιο τέτοιο τέστ, ας πεί κάποιος που ξέρει καλύτερα.
Αυτες τις εικονες μου τις εδειξαν 2 φορες στη ζωη μου: Στις εξετασεις για διπλωμα αυτοκινητου και Στις πρωτες μερες στο στρατο. Αρα εφοσον περνανε τους εφεδρους θα περνανε και τους μονιμους Στις στρατιωτικες σχολες. Διπλωμα αυτοκινητου εχεις;
Δεν εχω, αλλα σιγουρα μπορω να βγαλω διπλωμα, δεν ανηκω στην κατηγορια που δεν ξεχωριζει το πρασινο του σηματοδοτη απο το κοκκινο...
Περνας φιλε μου δεν κοβουν για δυσχρωματοψια! Ο αδελφος μου ειχε και περασε το 2008 αμα ξεχωριζεις τα χρωματα δεν εχεις προβλημα δεν ειναι τπτ το σπουδαιο!
Καλησπερα! μια ερωτηση θελω να κανω και οποιος γνωριζει ας απαντησει. αν εισαι ι2 δεν σε παιρνουν πουθενα στα σωματα ασφαλειας για κανενα λογο; Ευχαριστω!
mixa25 έγραψε:Καλησπερα! Μια ερωτηση θελω να κανω και οποιος γνωριζει ας απαντησει. Αν εισαι ι2 δεν σε παιρνουν πουθενα στα σωματα ασφαλειας για κανενα λογο; Ευχαριστω!
Πυροσβεστική δεν σε παίρνουνε, για ειδικός φρουρός περνάς από υγειονομικές εξετάσεις διάβασε την προκήρυξη και δες αν κόβεσαι το ίδιο ισχύει και για το λιμενικό. εδώ η προκήρυξη
Για το λιμενικο μπορει ανετα να δωσει. Ακομη και Ι4 αοπλη θητεια και εαν εχει κανει καποιος μπορει να δωσει (για αυτο και ειναι και το ποιο γιωταδικο σωμα) .Μονο οσοι εχουν υπηρετησει αοπλη θητεια κατα συνειδηση ή πολιτικη υπηρεσια ή Ι5 δεν εχουν το δικαιωμα να δωσουν για το λιμενικο.