Χρηματικό βοήθημα εντός σχολής
Γεια σας! Μια ερωτηση θα ηθελα να κανω! Μετα την εισοδο καποιου μεσο πανελλαδικων εξετασεων και κατα την εκπαιδευση του, του παρεχετε καποιο χρηματικο ποσο; Οπως για παραδειγμα την σχολη αστυφυκαλων που κατα την εκπαιδευση τους, τους πληρωνουν!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Αληθεια γιατι πληρωνονται οι σπουδαστες των στρατιωτικων σχολων;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Γιατι ανηκουν στις ταξεις των ενοπλων δυναμεων και οι φανταροι πληρωνονται, ευτελη ποσα βεβαια, αλλα τα πληρωνονται
Καλησπερα παιδια! Καλως σας βρηκα στο φορουμ!:)
Στοχος μου ειναι να περασω ΣΤΥΑ, το θελω οσο τιποτα αλλο, απλα θα ηθελα να σας ρωτησω το χρηματικο βοηθημα στη συγκεκριμενη σχολη, προκειμενου να κανω απο τωρα τα "κουμαντα" μου...
ευχαριστω!
Στοχος μου ειναι να περασω ΣΤΥΑ, το θελω οσο τιποτα αλλο, απλα θα ηθελα να σας ρωτησω το χρηματικο βοηθημα στη συγκεκριμενη σχολη, προκειμενου να κανω απο τωρα τα "κουμαντα" μου...
ευχαριστω!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Στην 1 σελίδα υπάρχει αναλυτικό μήνυμα από ένα παιδί. Σε όλες τις σχολές το ίδιο βοήθημα υπάρχει
Ρωταω γιατι βλεπω αλλου, χ, αλλου ψ... ,
ας μπω ομως και εχει ο Θεος.:)
ας μπω ομως και εχει ο Θεος.:)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
έγραψε: Ο μισθος ειναι 145 ευρω. Η πρωτη σας πληρωμη γινεται περιπου το Φεβρουαριο (αναδρομικα). Τοτε θα παρετε το βιβλιαριο, την καρτα ΑΤΜ με τα χρηματα σας (145 Χ 7 μηνες).Βεβαια, το γεγονος οτι ακομα δεν εχετε μπει στη σχολη και συζητατε για χρηματα δειχνει (σε μενα προσωπικα) οτι πρωτιστως σας απασχολει ο βιοπορισμος σας μεσω του στρατου και οχι ο στρατος σαν ιδεα. Τα λεφτα ποτε δεν θα ειναι αρκετα, κι αν τα συγκρινετε με τις απολαβες αξιωματικων ξενων στρατων ειναι Περιπου το 1/3 - 1/4 αυτων. Μην ξεχνατε οτι προκειται για λειτουργημα, οχι για επαγγελμα. Εγω σαν ΙVετης δυσκολευομαι παρα πολυ Οικονομικα και περιμενω το μισθο του αξιωματικου για να ανοιχτω λιγο στη ζωη μου αλλα οτι εξοδα πρεπει να τα κανω για τον Ιετη μου θα τα κανω, και με χαρα μαλιστα. Καποια πραγματα, οπως το να ενδιαφερθεις για τον υφισταμενο σου και να του παρεχεις υλικα που δεν θα τα φερει μαζι του γιατι εκ των πραγματων Δεν γνωριζει τι να φερει, Ηταν και ειναι δεδομενα.
Το αντιτιμο βεβαια ειναι και ο υφισταμενος να αναγνωρισει το ενδιαφερον του προϊσταμενου του και να το ανταποδιδει εμπραγματα με το ζηλο του και με τις καλες του επιδοσεις. Διαφορετικα, το να εισπραττεις αχαριστια και αδιαφορια ενω εχεις κοπιασει για καποιον νεοτερο σου οδηγει εγγυημενα σε πολυ ασχημες καταστασεις (για τον μικροτερο παντα).
ΥΓ Καποιος στο φορουμ "γλειφει".
Αν το κανει εν γνωσει του, θα το μετανιωσει πιο συντομα απ οτι νομιζει. Οι κολακες ξεχωριζουν και 9 στις 10 φορες δεν περνουν καλα.
Αν βεβαια γινεται ασυνειδητα, καλο θα ηταν να σταματησει εδω.-
Ραντεβου στην πυλη (σε 359 ωριτσες... )
Ξερει κανεις ποσο ειναι το χρηματικο ποσο περιπου που δινεται στους εκπαιδευομενους των σχολων ΣΣΕ ΣΙ ΣΝΔ... Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει... Ευχαριστω
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
2 Σελίδες είναι τα προηγούμενα
Ήμαρτον. Το γράφει στην πρώτη σελίδα
Ήμαρτον. Το γράφει στην πρώτη σελίδα
19adonis92 έγραψε:Συμφωνω γιατι πρωτα απ ολα πας γιατι σ' αρεσει ο στρατος σαν ιδεα και δευτερον αν εισασταν φοιτητες σε αλλη σχολη θα πληρωνατε πολυ περισωτερα (σπιτι, νερο, ρευμα, φαγητο και βραδυνη εξοδος) γιαυτο μην ζητατε να σας πληρώνουν απ τη στιγμη που σας φιλοξενουν
Γιατι δεν πας φανταρος να μενεις τζαμπε σε στρατοπεδο; Μπορεις να πας ΕΠΟΠ, και να λυσεις το προβλημα της ζωης σου ετσι.
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Το χρηματικο βοηθημα δεν φτανει σχεδον για τιποτα, ειναι απλα υποτυπωδες, τους περισσοτερους δοκιμους τους βοηθουν οι γονεις τους, οπως ολους τους φοιτητες, αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο.ενας μεσος Φοιτητης σε ξενη πολη πληρωνει νοικι Εισητηρια ρευμα νερο τηλεφωνο ιντερνετ Κινητο φαγητο ρουχα-τσιγαρα-σουπερμαρκετ-χαρτικα και λοιπα ειδη σχεδιου Τα οποια ειναι ακριβα αν ειναι μηχανικος.
Τα περισσοτερα απ αυτα τα γλυτωνεις στο στρατο και μερικα παιδια 2-3 μαζι βρισκουν ενα σπιτακι για το Σ/Κ κ για καμια τεταρτη
Τα περισσοτερα απ αυτα τα γλυτωνεις στο στρατο και μερικα παιδια 2-3 μαζι βρισκουν ενα σπιτακι για το Σ/Κ κ για καμια τεταρτη
roverr24 έγραψε:Το χρηματικο βοηθημα δεν φτανει σχεδον για τιποτα, ειναι απλα υποτυπωδες, τους περισσοτερους δοκιμους τους βοηθουν οι γονεις τους, οπως ολους τους φοιτητες, αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο.ενας μεσος Φοιτητης σε ξενη πολη πληρωνει νοικι Εισητηρια ρευμα νερο τηλεφωνο ιντερνετ Κινητο φαγητο ρουχα-τσιγαρα-σουπερμαρκετ-χαρτικα και λοιπα ειδη σχεδιου Τα οποια ειναι ακριβα αν ειναι μηχανικος.
Μπορει αυτος ο φοιτητης:
1) Να παει να δουλεψει ταυτοχρονα και να βγαζει πολλα παραπανω απο εναν δοκιμο αξιωματικο.
2) Να παρατησει το πανεπιστημιο και να παει ΕΠΟΠ "για να μενει και να τρωει τζαμπε"
Τελειωσαμε το λυκειο και η ορθογραφια πηγε περιπατο?
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
Καλησπερα.
φετος εγω δινω πανελληνιες και επιθυμω να περασω στη σχολη υπαξιωματικων διοικητικων αεροποριας. Αλλα εγω μενω αθηνα και η σχολη ειναι στη θεσσαλονικη. αυτο που θα ηθελα εγω να ρωτησω ειναι, αν ισχυει οτι η σχολη σου πληρωνει αεροπορικα εισητηρια. Ευχαριστω εκ των προτερων.
φετος εγω δινω πανελληνιες και επιθυμω να περασω στη σχολη υπαξιωματικων διοικητικων αεροποριας. Αλλα εγω μενω αθηνα και η σχολη ειναι στη θεσσαλονικη. αυτο που θα ηθελα εγω να ρωτησω ειναι, αν ισχυει οτι η σχολη σου πληρωνει αεροπορικα εισητηρια. Ευχαριστω εκ των προτερων.
- Rafail_95
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Παιδιά πόσα χρήματα παίρνει κάποιος απο την στιγμή που μπαίνει στη Σ. Μ. Υ.
ΕΛΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ... ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες