296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 6
Επικοινωνία:

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Nassos »

Καλέ, τι έγινε και τώρα έπαψαν να είναι ζόρικα;

Θυμάμαι πριν 4 χρόνια κάθε μέρα στο 296 σήμαινε και από μια αναβολή. Εικόνα
jim

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από jim »

Καλησπέρα παιδία! Κανείς που να φεύγει αύριο ή την κυριακή για 296 Μ/ΚΤΕ υπάρχει;
λελε

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από λελε »

Εγω φιλος 301 07δ 2ος 3δμ. Πολιιιιιιιιι τρεξιμοοοοοο! Ειδικότης οδερπας.
Αngel

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Αngel »

Χαιρετω ολους, νεους/παλιους/αρχαιους του 296 ΤΕ. Ημουν σειρα 256 στον ΕΜΛ με διοικητη ταγματος Πα******. Τοτε δεν υπηρχαν ΕΠΟΠ και ολα αυτα τα κουφα μονον κατι ΕΠΙ αλλα ηταν καλα παιδια. Τα πραγματα ηταν δυσκολα αλλα ποτε δεν πηγαμε 40 μεσα / 1 εξω οπως διαβαζω παραπανω. Ημουν καυσιμαρχης και σχεδον μονιμος σκοπος κατω πυλη, με το ρεκορ ταγματος 26 στερησεις εξοδου σε μια αναφορα!
stef

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από stef »

Στεφανοπουλος λοχιας 266 σειρα, μαυριλα μαγκες! Χουριδης διοικιτης! Εμλ!
ΔΗΜ 10

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από ΔΗΜ 10 »

296 Μ/Κ τε - μυτιλήνη απο τα πιο βισματικα ειναι πια... Εχουν τελειωσει οι μαυρες εποχες στον στρατο και ιδιετερα στο 296... Ουτε εμπλοκι ουτε ΤΠτ ολα κοιλανε καλα και ομορφα καλη πειθαρχεια μονο θελει για τα νεα παιδια... Αλλα η γκαζμαδια παραμενει ιδια δυστιχως χαχαχα... Καλη θειτιααααα
Ορεστης

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Ορεστης »

Ρε παιδια τι παιζει στο 296 τ. Μ αυτη την περιοδο;

Ειμαι I4 με προβλημα στη σπονδυλικη στηλη...

john

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από john »

260 σειρα, πλυ μαυριλα το 296 τουλαχιστον τοτε! Δοιηκητης χουριδης ε. Δ. Ε και στρατοδικια για πλακα!

αντωνης 322

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από αντωνης 322 »

Παιδια εγω μπαινω για μαγειρας αφου πρωτα παω γυθειο για εκπαιδευση...
μπορειτε να μου πειτε απο μερια μαγειρων πως ειναι;

Πόλιτης

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από Πόλιτης »

Για να μαθαινουν οι νεοτεροι, το 296 τε ηταν ο, τι πιο μαχιμο μπορουσε να επιδειξει ο απλος στρατος ξηρας μετά απο τους λοκατζηδες. Υπηρετησα το 1992 σειρα 208 Με διοικητη τον Καραβά τον πρωην ελδηκάριοκαι πληροφοριακα θυμαμαι...

Καθολου ζεστο νερο, ασκησεις 2-3 μερες και σκοινακια 2 φορες το μηνα, πορειες 10 και 20 χιλιομετρων οποτε ειχε ασχημο καιρο με πληρη εξαρτηση, φυσικα ο δρομος τοε ηταν χωματοδρομος και απο την πισω πορα πηγαιναμε μεχρι το βητα φυλακιο με τα ποδια καθε βραδυ.

Φυσικα ολες αυτες οι πληροφοριες ειναι πια αχρηστες... Αλλα ετσι για να τις ξαναθυμηθω τις μοιραστηκα μαζι σας.

mike

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από mike »

A, ρε 296ΤΕ! Ημουν 275 μαυριλα για τους τ/φιδες, δικας Πα**νας (χαλια) και μετα Οι****μου (πολυ ενταξει). Οι τουαλετες εξω σε ολους τους λοχους τωρα χλιδες βλεπω.Καλοι πολιτες

chaos

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από chaos »

278 ημουνα εγω θυμαμαι και τους 2 δ/κτες ο ενας χειροτερος απ τον αλλον η καμπανα συνεφο με το παραμικρο απιστευτη σκοπια εξοδοι μηδεν ο σχης κομπλεξικος οσο δεν παει συνεχεια τσιτα τα γκαζια γενικα οτι χειροτερο. Η μοναδα ηταν φουλ στις δραστηριοτητες και επιπλεων λοχαγος Νανα.
Ηταν υπεροχα.

marios

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από marios »

314 ήμουν και το 296 ητανε για τον λούτσο, μονο το Κουτσουκιδι άξιζε
δημητρης

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από δημητρης »

Έρχωμε απο γυθειο στο 296 ! Περιμενε Ειμαι κόρινθο ακόμα !Εικόνα
BLACKSMITH

296 Μ/Κ ΤΕ - Μόρια

Δημοσίευση από BLACKSMITH »

Ρε παιδες τωρα ξερουμε τι παιζει στο 296 γιατι θα παω Φεβρουαριο και εχω παθει σοκ με αυτα που μου ειπαν! Αντεχω "πολυ πραγμα" αλλα με αυτα που εμαθα εφαγα φρικη! Αν ξερει καποιος πως ειναι τα πραγματα εκει ας πει... Ευχαριστω πολυ ;)
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες