Μεταθέσεις στρατιωτικών
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Απο οτι ξερω οι ΣΝΔ μηχανικοι μετα απο 15 χρονια παρατουν τα πλοια και πανε στο Σκαραμαγκα ή οποιο αλλο γραφειο που προτιμουν...
στις αλλες σχολες μετα απο τα πρωτα 10-12 χρονια σε ρωτανε που θες να πας; -μειωνουν τις μεταθεσεις ωστε να στηθεις λιγο;(γαμος, σπιτι οικογενεια και τα συναφη)
στις αλλες σχολες μετα απο τα πρωτα 10-12 χρονια σε ρωτανε που θες να πας; -μειωνουν τις μεταθεσεις ωστε να στηθεις λιγο;(γαμος, σπιτι οικογενεια και τα συναφη)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Στην ΣΣΕ - Σωματα οι μεταθεσεις είναι κα8ε 5 χρονια; Και εγω νομιζα οτι ηταν ιδιο με οπλα
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Υπαρχει καποια σχολη που μετα απο καιρο να σταματανε οι μεταθεσεις;
Μεταθέσεις στρατιωτικών
H ΣΣΑΣ εχει πολλα τμηματα, αν γινεις οικονομολογος δεν εχει τοσες μεταθεσεις ουτε στρατολογος εχει μεταθεσεις, αν γινεις γιατρος ομως ετοιμασου για αυγανισταν... Ειναι πολυ πιθανο και αυτο
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Παιδια, μονιμος στις ειδικες δυναμεις εχει πολλες μεταθεσεις; Και αν ναι για ποσο διαστημα;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 3
Μεταθέσεις στρατιωτικών
γενικα αν εισαι μονιμος στο στρατο εχεις πολλες μεταθεσεις να το ξερεις αυτο...Μαριος έγραψε:Παιδια, μονιμος στις ειδικες δυναμεις εχει πολλες μεταθεσεις; Και αν ναι για ποσο διαστημα;
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Μαριος έγραψε:Παιδια, μονιμος στις ειδικες δυναμεις εχει πολλες μεταθεσεις; Και αν ναι για ποσο διαστημα;
Πάρα πολλές. Και δυστυχώς λόγω της ειδικής φύσεως, θα έχεις πολλές ασκήσεις και λίγες άδειες.
-
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Nassos έγραψε:Μαριος έγραψε:Παιδια, μονιμος στις ειδικες δυναμεις εχει πολλες μεταθεσεις; Και αν ναι για ποσο διαστημα;
Πάρα πολλές. Και δυστυχώς λόγω της ειδικής φύσεως, θα έχεις πολλές ασκήσεις και λίγες άδειες.

Μεταθέσεις στρατιωτικών
Πωπω ειναι λιγο ξεσκισμα δηλαδη. Κριμα. Και ειναι μονο στην αρχη η σε ολη τη ζωη σου;
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Όχι λίγο, αλλά πολύ. Ρώτησα ΕΠΟΠ στη Μονάδα που υπηρετούσα γιατί δεν συνέχιζε ως Μόνιμος στα Αλεξίπτωτα (είχε κάνει 23 μήνες ως Δόκιμος) και γύρισε και μου είπε
"Πας καλά; Ξέρεις τι τρεξιμο έχει; Κάθε μήνα θα έβλεπα την οικογένεια μου! "
Καθ'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σου διαρκεί. Ναι μεν καλά λεφτά, αλλά έχει και πολλές θυσίες.
"Πας καλά; Ξέρεις τι τρεξιμο έχει; Κάθε μήνα θα έβλεπα την οικογένεια μου! "
Καθ'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σου διαρκεί. Ναι μεν καλά λεφτά, αλλά έχει και πολλές θυσίες.
-
Μεταθέσεις στρατιωτικών
σε ολη σου την ζωη...Μαριος έγραψε:Πωπω ειναι λιγο ξεσκισμα δηλαδη. Κριμα. Και ειναι μονο στην αρχη η σε ολη τη ζωη σου;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Αν περασω στη ΣΣΑΣ νομική ή ψυχολογικό με το καλό, καθε πότε γίνονται μεταθέσεις; Και υπαρχει περιπτωση να με πανε σε στρατοπεδα μακρια απο θεσσαλονικη Αθηνα και γενικά μεγαλες πολεις;
Μεταθέσεις στρατιωτικών
nikodim14 έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Αν περασω στη ΣΣΑΣ νομική ή ψυχολογικό με το καλό, καθε πότε γίνονται μεταθέσεις; Και υπαρχει περιπτωση να με πανε σε στρατοπεδα μακρια απο θεσσαλονικη Αθηνα και γενικά μεγαλες πολεις;
Μπορει να απαντησει κάποιος;
Μεταθέσεις στρατιωτικών
Γεια σας,
Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει σε ποιες περιοχές μπορεί να πάρει μετάθεση ένας Στρατιωτικός Ιατρός και συγκεκριμένα Στρατού Ξηράς (μην μου πείτε ότι πάει εκεί που υπάρχουν Στρατιωτικά Νοσοκομεία)
Εγώ γνωρίζω το:
496
492
412
404
414
401
424
Υπάρχουν και αλλά; Και αν ναι πηγαίνει μόνο σε Νοσοκομεία ή μπορεί να πάει και σε στρατόπεδα ή και σε κάτι άλλο;
Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει σε ποιες περιοχές μπορεί να πάρει μετάθεση ένας Στρατιωτικός Ιατρός και συγκεκριμένα Στρατού Ξηράς (μην μου πείτε ότι πάει εκεί που υπάρχουν Στρατιωτικά Νοσοκομεία)
Εγώ γνωρίζω το:
496
492
412
404
414
401
424
Υπάρχουν και αλλά; Και αν ναι πηγαίνει μόνο σε Νοσοκομεία ή μπορεί να πάει και σε στρατόπεδα ή και σε κάτι άλλο;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης