13 ΔΕΕ - Παπάγου

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Ηλίας

13 ΔΕΕ - Παπάγου

Δημοσίευση από Ηλίας »

Καλησπέρα παίδες.

2021 Ε ΕΣΣΟ έχοντας δηλώσει εξ αρχής ειδικές δυνάμεις κατατάχθηκα στον Έβρο (αντί για πεύκο) και πέρασα τα αθλήματα εκεί. Εκεί μας ρώτησαν σε ποιες μοίρες επιθυμούσαμε να υπηρετήσουμε και εγώ δήλωσα στις βόρειες. Με την ορκωμοσία μου ρθε φύλλο πορείας για 13 ΛΔΒ με ειδικότητα διαβιβαστή. Δεν ζήτησα ουτε μου πέρασε από το μυαλό ούτε έβαλα εν τέλει βύσμα (όχι ότι είχα κιόλας). Μπορεί να μου πει κάποιος λοιπόν τι σκατα έγινε; Υπάρχει περίπτωση απλά να παρουσιαζομαι εκεί και μετά να πάρω για αλλού μετάθεση. Επίσης σε αντίθετη περίπτωση μπορώ να ζητήσω μετάθεση εγώ;

fsafsa

13 ΔΕΕ - Παπάγου

Δημοσίευση από fsafsa »

Ηλίας έγραψε:Καλησπέρα παίδες.

2021 Ε ΕΣΣΟ έχοντας δηλώσει εξ αρχής ειδικές δυνάμεις κατατάχθηκα στον Έβρο (αντί για πεύκο) και πέρασα τα αθλήματα εκεί. Εκεί μας ρώτησαν σε ποιες μοίρες επιθυμούσαμε να υπηρετήσουμε και εγώ δήλωσα στις βόρειες. Με την ορκωμοσία μου ρθε φύλλο πορείας για 13 ΛΔΒ με ειδικότητα διαβιβαστή. Δεν ζήτησα ουτε μου πέρασε από το μυαλό ούτε έβαλα εν τέλει βύσμα (όχι ότι είχα κιόλας). Μπορεί να μου πει κάποιος λοιπόν τι σκατα έγινε; Υπάρχει περίπτωση απλά να παρουσιαζομαι εκεί και μετά να πάρω για αλλού μετάθεση. Επίσης σε αντίθετη περίπτωση μπορώ να ζητήσω μετάθεση εγώ;

Γίνεται και αυτό, θα περάσεις ΠΕΝ στο Πεύκο και μετά θα φύγεις για νησί.

Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

13 ΔΕΕ - Παπάγου

Δημοσίευση από Peter2002 »

Καλησπέρα μάγκες μια ερώτηση έχω. Μήπως ξέρει κανείς πως είναι τα πράγματα στην 13η ΔΕΕ; Εννοώ αξίζει να πάρω μετάθεση εκεί; Παρεμπιπτόντως η ειδικότητα μου είναι "ΟΔΗΓΌΣ - ΔΒ - ΧΑΜ"
Ηλίας

13 ΔΕΕ - Παπάγου

Δημοσίευση από Ηλίας »

Είχα γράψει και πιο παλιά για την ότι να ναι μετάθεση που μου κάνανε. Τελικά Με έφεραν πίσω εδώ πολύ νωρίς με την ειδικότητα οδηγος χαμ χωρίς να το έχω επιλέξει. Όποιος θεωρεί τον εαυτό του καταδρομεα να μη σώσει να δηλώσει μετάθεση στο 5 μηνο. Η απόλυτη κατάντια ενός πρασινομπερε, μόνο χωσιδια, πουτσιλικια και ξύσιμο και ύφος χιλίων καρδιναλίων από κάτι χλεμπουρες μπλε μπερεδες που είναι μια τρίχα από τα ***** των στελεχών στα ΕΤΕΘ. Καλύτερα αμεταθετο και με καμάρι στα νησιά παρά αυτή η ξεφτίλα. Εξαιρούνται όσοι έχουν σοβαρό λόγο να γυρίσουν Αθήνα!
vasiliszov24
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Re: 13 ΔΕΕ - Παπάγου

Δημοσίευση από vasiliszov24 »

Καλησπέρα, παιδιά και καλή χρονιά.'Εχω ειδικότητα διαβιβαστής-αποκρυπτογράφος και θα πάω στην 13 λδβ για εκπαίδευση. Ήθελα να ρωτήσω είναι εύκολο να μείνει κάποιος εκεί με απλό βύσμα ή να το ζητήσει για το υπόλοιπο της θητείας του, γιατί θέλω πολύ να μείνω λόγο πολλών συνθηκών.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες