Νάσο σ'ευχαριστώ Είχα χρόνια να το δω! Ξερεις τί άλλο θυμήθηκα; Τον Οδυσσέα που ήταν στο διάστημα μτ το φίλο του το ρομποτάκι... Καλά, που το θυμήθηκες το σπορτ Μπίλυ; Δεν έχανα επεισόδιο Το έβρισκα τέλειο αυτό με την τσάντα του που χωρούσε τα πάντα μέσα
illy έγραψε:Νάσο σ'ευχαριστώ είχα χρόνια να το δω!!! Ξερεις τί άλλο θυμήθηκα; Τον Οδυσσέα που ήταν στο διάστημα μτ το φίλο του το ρομποτάκι... Καλά, που το θυμήθηκες το σπορτ Μπίλυ; Δεν έχανα επεισόδιο Το έβρισκα τέλειο αυτό με την τσάντα του που χωρούσε τα πάντα μέσα
illy έγραψε:Τώρα που το σκέφτομαι, τί θα λέγατε να πούμε και "ποιο είναι το αγαπημένο μας παραμύθι";
Από τη μια μιλάμε για οϋκάδες και rambo και από την άλλη θα μιλάμε για παραμυθάκια και cartoons τώρα; Θα μας αποκληρώσει ο yandr.. Καρουζέλ βλέπατε όλοι να υποθέσω εε; (είμαι κι εγώ όμως... )
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
Νάσο μου δεν θυμάμαι καθόλου πως λεγόταν... απλά μου έχει μείνει αυτή η φυσιογνωμία του Οδυσσέα, μακρυά κόκκινα μαλλιά και γένι και το φιλο του το ρομποτακι! Μπα,erased δεν νομιζω να το κανει αυτό ο yandr, αλλωστε και εκεινος σιγουρα θα υπαρχουν στιγμες που θελει να νιωσει παιδι... Βεβαιως, ξεχνιέται η Μαρια Χοακινα που έκανε νουμερα στον μαυρουλη;
illy έγραψε:Βεβαιως, ξεχνιέται η Μαρια Χοακινα που έκανε νουμερα στον μαυρουλη;
Συρίλο! Ας είμαστε ακριβείς! Εν τω μεταξύ η ηθοποιός που έκανε τη φωνή της έχει καταπιαστεί με τα βραζιλιάνικα τώρα. Και το πιο περίεργο είναι ότι μετά από 10 χρόνια η φωνή είναι ολόιδια!
Every soldier has two families.Those you raise,and those you raise hell with.
illy έγραψε:Νάσο μου δεν θυμάμαι καθόλου πως λεγόταν... απλά μου έχει μείνει αυτή η φυσιογνωμία του Οδυσσέα, μακρυά κόκκινα μαλλιά και γένι και το φιλο του το ρομποτακι! Μπα,erased δεν νομιζω να το κανει αυτό ο yandr, αλλωστε και εκεινος σιγουρα θα υπαρχουν στιγμες που θελει να νιωσει παιδι... Βεβαιως, ξεχνιέται η Μαρια Χοακινα που έκανε νουμερα στον μαυρουλη;
Χαχαχα Ναι Νασο, που το θυμηθηκες; Γενικα μας εκανες να θυμηθουμε πολλα παλια παιδικα εργα... Και οι Θαντερκατς ηταν τελειο παιδικο "Θαντερ θαντερ θαντερκατς"
Ρε συ Νάσο δεν παίζεσαι! Αυτό το gummy bears πού το θυμηθήκατε; Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι μου άρεσε πολύ. Βρήκες και αυτό με τα αρκουδάκια που είπα! Το Σίσιφερ! Καλά και η Αρκαδία φοβερή. Επίσης δεν έβαλες ένα ακόμα με διάστημα που είναι με παρόμοια σχέδια, αλλά εντελώς με διαστημόπλοια που είχανε και ένα κόκκινο ρομποτάκι και ένα παιδάκι που είχε μπλε δέρμα.
Καλά το άλλο το pole position αμυδρά μου θυμίζει κάτι, το έβλεπα σίγουρα αλλά δεν θυμάμαι πολλά... Όμως το κλικ στο μυαλό το κάνει! :)