Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
Πως μπορω να γινω Αμερικανος Βατραχως δηλαδη να παω Αμερικη για να γινω σωστος βατραχως. Για την Ελλαδα που χρειαζεται καλους πολεμιστες. Ευχαριστω εκ τον προτερον
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
πολιτις έγραψε:Πως μπορω να γινω Αμερικανος Βατραχως δηλαδη να παω Αμερικη για να γινω σωστος βατραχως. Για την Ελλαδα που χρειαζεται καλους πολεμιστες. Ευχαριστω εκ τον προτερον

- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
Φικε μιν συγκρηνεις τωρα την τους Αμερικνους Οι καλυτροι βατραχοι ειναι απλως λεω μιπως γιναιτε να παω
Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
Αχ βρε νικολα πολυ αποτομος εισαι με τους πολιτες ! Ερωτηση κανουνε τα παιδια μην τα αποπαιρνεις

Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
πολιτις έγραψε:Φικε μιν συγκρηνεις τωρα την τους Αμερικνους Οι καλυτροι βατραχοι ειναι απλως λεω μιπως γιναιτε να παω
Γιατί, επειδή παίρνουν καλύτερες πόζες;
Εδώ παρακαλάνε να κάνουν συνεκπαίδευση με τους δικούς μας και εσύ μας λές ότι είναι οι καλύτεροι;
Μη σου πω ότι πολλά στοιχεία της εκπαίδευσης των SEALs τα έχουν υϊοθετήσει από τους Βρετανούς SBS.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
Έλα ρε το παιδί έχει υπηρετήσει στα ΟΥΚ και του φάνηκε περίπατος.
Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
Δεν εχω υπυρετισει ρε φιλε αλλα ενα παραδειγμα δεν εχω οδηγειση ποτε ομως αν με ρωτησεις τι ει ναι ποιο γρηγορο αμαξι η φεραρι η ο σκαραβεος δεν θα ξερω και βαΙΒΑΙΑ Η ΦΕΡΑΡΙ. ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ σου λέω και για τιν ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΥΠΝΑ!
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Επικοινωνία:
Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
ΠΟΛΙΤΙΣ έγραψε:Δεν εχω υπυρετισει ρε φιλε αλλα ενα παραδειγμα δεν εχω οδηγειση ποτε ομως αν με ρωτησεις τι ει ναι ποιο γρηγορο αμαξι η φεραρι η ο σκαραβεος δεν θα ξερω και βαΙΒΑΙΑ Η ΦΕΡΑΡΙ. ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ σου λέω και για τιν ΑΜΕΡΙΚΗ ΞΥΠΝΑ!
Αδερφέ είσαι τελείως λάθος...
Και μιλα λιγο καλυτερα!

Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
Α, μάλιστα.
Προτιμώ τον Σκαραβαίο γιατί, εκτός από φθηνός, αντέχει και στο χρόνο. Σκυλί σκέτο, και ας κάνει πολύ θόρυβο.
Πήγαινε μάθε πρώτα τι εστί ΟΥΚ και μετά έλα να μου πεις για SEALs.
Οταν με το καλό περάσεις ΟΥΚ, θα σου δωθεί η ευκαιρία να κάνεις συνεκπαίδευση με τους SEALs.
Προτιμώ τον Σκαραβαίο γιατί, εκτός από φθηνός, αντέχει και στο χρόνο. Σκυλί σκέτο, και ας κάνει πολύ θόρυβο.
Πήγαινε μάθε πρώτα τι εστί ΟΥΚ και μετά έλα να μου πεις για SEALs.
Οταν με το καλό περάσεις ΟΥΚ, θα σου δωθεί η ευκαιρία να κάνεις συνεκπαίδευση με τους SEALs.
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
Παιδες το αντίστοιχο των ΛΟΚ στoν Αμερικανικό στρατό είναι οι Rangers; Και κάτι ακόμα: Άλλη μονάδα οι Rangers και άλλοι οι Airbornes; Οι Airbornes είναι αλεξιπτωτιστές ή είναι όπως οι αερομεταφερόμενοι;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
Παιδια χωρεις να ξερω πολλα απο αυτα που λετε εγω ενα εχω να πω βλεπω τον θειο μου που ηταν παλια στα Ο. Υ. Κ (νομιζω τοτε τους λεγανε Δ. Υ. Κ) και οταν τον βλεπω πραγματηκα τον θαυμαζω. Αυτο που θελω να πω ειναι πως επιδη ακουμε αμερηκη και αμερικη δεν σημενει πως ειναι καλητεροι και ας εχουνε καλητερο εξοπλησμο, εμεις εχουμε κατι που ειναι αποιαστο και δεν το εχουν αυτα τα φλορακια και αυτο ειναι ΨΥΧΗ και απεριοριστη ΑΓΑΠΗ για την ΕΛΛΑΔΑΡΑ μας και χαρεις αυτο τα δικα μας τα Ο. Υ. Κ ειναι αποιαστα. Μπορει να ειναι ακυρα για μερηκους αυτα που ειπα αλλα για εμενα ειναι το μονο που μετραει αμα εχεις αυτα τα δυο πραγματα δεν φοωασαι τπτ και κανεναν.
- ΛΟΚ soldier
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
Παιδες το αντίστοιχο των ΛΟΚ στoν Αμερικανικό στρατό είναι οι Rangers; Και κάτι ακόμα: Άλλη μονάδα οι Rangers και άλλοι οι Airbornes; Οι Airbornes είναι αλεξιπτωτιστές ή είναι όπως οι αερομεταφερόμενοι;
Ξένες Ειδικές Δυνάμεις
Οι αντίστοιχοι των δικών μας είναι οι Rangers και Green Berets.Airbornes είναι οι αλεξιπτωτιστές (paratroopers).
Μη με ρωτήσεις πια η διαφορά μεταξύ των Rangers και Green Berets.
Μη με ρωτήσεις πια η διαφορά μεταξύ των Rangers και Green Berets.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης