Υπηρεσίες στο στρατό ανά μήνα

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό

Πόσες υπηρεσίες κάνετε τον μήνα;

Το δημοψήφισμα λήγει την Πέμ Αύγ 22, 2019 2:04 pm

Από 1 έως 5
62
11%
Από 6 έως 10
41
7%
από 11 έως 15
66
12%
από 16 έως 20
127
22%
από 21 έως 25
126
22%
από 25 έως 31
150
26%

Σύνολο ψήφων: 572

Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

Πόσες κάνεις;
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από REPAINER »

Εγω παντως σαν δοκιμος στο 543 Μ/Κ ΤΕ στη κω (αρκετα πληρης μοναδα) εκανα 4-7 maximum

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από yandr »

Εγώ 3 ή 4 κάθε μήνα (μερικές φορές 5) αλλά μιλάμε για έναν αιώνα πίσω.

Είχαμε και λύση - αρμολόγηση τόξου τότε...

Άβαταρ μέλους
evritis309
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από evritis309 »

Καλά σε μονάδα που οι δόκιμοι κάνουν 10 υπηρεσίες το μήνα, οι φαντάροι θα μετράνε με τους μήνες το μέσα...
guest

Δημοσίευση από guest »

Μέχρι πόσες υπηρεσίες πρέπει να κάνει τον μήνα ένας στρατιώτης και που μπορώ να δω τον σχετικό κανονισμό?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για θέματα υπηρετούντων στρατιωτών:dsp@army.gr.
duchenne
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από duchenne »

Καλησπερα!Κανω την θητεια μου σαν οπλιτης ιατρος και οι εφημεριες μου ειναι 17 το μηνα αυγουστο, υστερα απο 10 εφημεριες το δευτερο δεκαπενθημερο του ιουλιου! Οι υπολοχαγοι μου κανουν αντιστοιχα 3 εφημεριες το μηνα! Ξερει κανεις τι κινησεις μπορω να κανω ωστε να κανω ενα νουμερο εφημεριων πιο λογικο ή αν προβλεπεται να κανουν οι υπολοχαγοι μονο 3; Ειμαι ο μοναδικος οπλιτης στην περιοχη και εχω ακουσει οτι σε εκτακτες περιπτωσεις τα στελεχη μπορουν να κανουν τουλαχιστον 4 ή Καπου που θα μπορουσα να απευθυνθω;

Άβαταρ μέλους
Dea_Lok
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Dea_Lok »

duchenne έγραψε: Καλησπερα!Κανω την θητεια μου σαν οπλιτης ιατρος και οι εφημεριες μου ειναι 17 το μηνα αυγουστο, υστερα απο 10 εφημεριες το δευτερο δεκαπενθημερο του ιουλιου! Οι υπολοχαγοι μου κανουν αντιστοιχα 3 εφημεριες το μηνα! Ξερει κανεις τι κινησεις μπορω να κανω ωστε να κανω ενα νουμερο εφημεριων πιο λογικο ή αν προβλεπεται να κανουν οι υπολοχαγοι μονο 3; Ειμαι ο μοναδικος οπλιτης στην περιοχη και εχω ακουσει οτι σε εκτακτες περιπτωσεις τα στελεχη μπορουν να κανουν τουλαχιστον 4 ή Καπου που θα μπορουσα να απευθυνθω;

Καλησπέρα. Δε ξέρω αν προβλέπεται για οπλίτες αλλά δοκίμασε να κάνεις το εξής. Κάνε μια αναφορά στην οποία θα ζητάς να ενημερωθείς για τα θέματα αυτα που ρωτάς. Προτίμησε να αποφύγεις να γράψεις τις υπηρεσίες που κάνουν οι υπολοχαγοί. Στην ουσία να μη φανεί σαν κάρφωμα. Γράψε όμως τις υπηρεσίες που σου ζητήθηκε να κάνεις.
Το ύφος της αναφοράς σου θα πρέπει να είναι ενημερωτικό και στα μουλωχτά να αναφέρεις οτι σε χώνουν.

ΥΓ Στο ξαναλέω δεν γνωρίζω εαν προβλέπεται αυτό απο το βαθμό σου.
Θελω και μπορώ !
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Greek_Army »

duchenne έγραψε: Καλησπερα!Κανω την θητεια μου σαν οπλιτης ιατρος και οι εφημεριες μου ειναι 17 το μηνα αυγουστο, υστερα απο 10 εφημεριες το δευτερο δεκαπενθημερο του ιουλιου! Οι υπολοχαγοι μου κανουν αντιστοιχα 3 εφημεριες το μηνα! Ξερει κανεις τι κινησεις μπορω να κανω ωστε να κανω ενα νουμερο εφημεριων πιο λογικο ή αν προβλεπεται να κανουν οι υπολοχαγοι μονο 3; Ειμαι ο μοναδικος οπλιτης στην περιοχη και εχω ακουσει οτι σε εκτακτες περιπτωσεις τα στελεχη μπορουν να κανουν τουλαχιστον 4 ή Καπου που θα μπορουσα να απευθυνθω;

Φυσικά και προβλέπεται οι αξιωματικοί να κάνουν τόσες υπηρεσίες, όλα αυτά είναι γραμμένα και η συγκεκριμένη διαταγή δίνει την ευχέρεια στην εκάστοτε διοίκηση να αυξήσει κατά μία τις υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες.

Με λίγα λόγια δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Άβαταρ μέλους
Cross
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Cross »

Παιδια, ισχυει, οτι οι σκοπιες πλεον γινονται με 2 ατομα;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 2
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, εδω και καμιά 10αριά χρόνια. Επειδή το 2006 είχαμε κάμποσες αυτοκτονίες, άλλαξε το όλο σχέδιο από στατική σκοπιά ενός ατόμου σε δυάδα που καλύπτει συγκεκριμένο χώρο.
Άβαταρ μέλους
Cross
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Cross »

Ουτε στην σκοπια δεν μπορει, δηλαδη, να εχει καποιος την ησυχια του. Να ρωτησω και κατι αλλο. Στην σκοπια σου ερχεται εφοδος;
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από gimitrop »

Cross έγραψε:Ουτε στην σκοπια δεν μπορει, δηλαδη, να εχει καποιος την ησυχια του. Να ρωτησω και κατι αλλο. Στην σκοπια σου ερχεται εφοδος;

Ναι

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από gimitrop »

gimitrop έγραψε:
Cross έγραψε:Ουτε στην σκοπια δεν μπορει, δηλαδη, να εχει καποιος την ησυχια του. Να ρωτησω και κατι αλλο. Στην σκοπια σου ερχεται εφοδος;

Ναι

Και πόση ησυχία θες ρε αδερφέ;2 ώρες στην απόλυτη μούγκα την παλεύεις; Άσε που μπορεί να καλύπτει ο ένας τον άλλο για κανα τσιγαρο, κατούρημα κτλ. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά. Εικόνα

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Άβαταρ μέλους
Cross
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Cross »

Δεν καπνιζω, φιλε. Και γενικα ειμαι απο αυτους, που γουσταρουν την μοναξια. Προτιμω να καθομαι μονος να κανω περισυλλογη παρα να με πρηζει ο καθε ακυρος, που θα πετυχω εκει μεσα.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες