Υπηρεσίες στο στρατό ανά μήνα
Πόσες κάνεις;
Εγω παντως σαν δοκιμος στο 543 Μ/Κ ΤΕ στη κω (αρκετα πληρης μοναδα) εκανα 4-7 maximum
Εγώ 3 ή 4 κάθε μήνα (μερικές φορές 5) αλλά μιλάμε για έναν αιώνα πίσω.
Είχαμε και λύση - αρμολόγηση τόξου τότε...
Είχαμε και λύση - αρμολόγηση τόξου τότε...
- evritis309
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 1
Καλά σε μονάδα που οι δόκιμοι κάνουν 10 υπηρεσίες το μήνα, οι φαντάροι θα μετράνε με τους μήνες το μέσα...
Μέχρι πόσες υπηρεσίες πρέπει να κάνει τον μήνα ένας στρατιώτης και που μπορώ να δω τον σχετικό κανονισμό?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
Για θέματα υπηρετούντων στρατιωτών:dsp@army.gr.
Καλησπερα!Κανω την θητεια μου σαν οπλιτης ιατρος και οι εφημεριες μου ειναι 17 το μηνα αυγουστο, υστερα απο 10 εφημεριες το δευτερο δεκαπενθημερο του ιουλιου! Οι υπολοχαγοι μου κανουν αντιστοιχα 3 εφημεριες το μηνα! Ξερει κανεις τι κινησεις μπορω να κανω ωστε να κανω ενα νουμερο εφημεριων πιο λογικο ή αν προβλεπεται να κανουν οι υπολοχαγοι μονο 3; Ειμαι ο μοναδικος οπλιτης στην περιοχη και εχω ακουσει οτι σε εκτακτες περιπτωσεις τα στελεχη μπορουν να κανουν τουλαχιστον 4 ή Καπου που θα μπορουσα να απευθυνθω;
duchenne έγραψε: Καλησπερα!Κανω την θητεια μου σαν οπλιτης ιατρος και οι εφημεριες μου ειναι 17 το μηνα αυγουστο, υστερα απο 10 εφημεριες το δευτερο δεκαπενθημερο του ιουλιου! Οι υπολοχαγοι μου κανουν αντιστοιχα 3 εφημεριες το μηνα! Ξερει κανεις τι κινησεις μπορω να κανω ωστε να κανω ενα νουμερο εφημεριων πιο λογικο ή αν προβλεπεται να κανουν οι υπολοχαγοι μονο 3; Ειμαι ο μοναδικος οπλιτης στην περιοχη και εχω ακουσει οτι σε εκτακτες περιπτωσεις τα στελεχη μπορουν να κανουν τουλαχιστον 4 ή Καπου που θα μπορουσα να απευθυνθω;
Καλησπέρα. Δε ξέρω αν προβλέπεται για οπλίτες αλλά δοκίμασε να κάνεις το εξής. Κάνε μια αναφορά στην οποία θα ζητάς να ενημερωθείς για τα θέματα αυτα που ρωτάς. Προτίμησε να αποφύγεις να γράψεις τις υπηρεσίες που κάνουν οι υπολοχαγοί. Στην ουσία να μη φανεί σαν κάρφωμα. Γράψε όμως τις υπηρεσίες που σου ζητήθηκε να κάνεις.
Το ύφος της αναφοράς σου θα πρέπει να είναι ενημερωτικό και στα μουλωχτά να αναφέρεις οτι σε χώνουν.
ΥΓ Στο ξαναλέω δεν γνωρίζω εαν προβλέπεται αυτό απο το βαθμό σου.
Θελω και μπορώ !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 8
duchenne έγραψε: Καλησπερα!Κανω την θητεια μου σαν οπλιτης ιατρος και οι εφημεριες μου ειναι 17 το μηνα αυγουστο, υστερα απο 10 εφημεριες το δευτερο δεκαπενθημερο του ιουλιου! Οι υπολοχαγοι μου κανουν αντιστοιχα 3 εφημεριες το μηνα! Ξερει κανεις τι κινησεις μπορω να κανω ωστε να κανω ενα νουμερο εφημεριων πιο λογικο ή αν προβλεπεται να κανουν οι υπολοχαγοι μονο 3; Ειμαι ο μοναδικος οπλιτης στην περιοχη και εχω ακουσει οτι σε εκτακτες περιπτωσεις τα στελεχη μπορουν να κανουν τουλαχιστον 4 ή Καπου που θα μπορουσα να απευθυνθω;
Φυσικά και προβλέπεται οι αξιωματικοί να κάνουν τόσες υπηρεσίες, όλα αυτά είναι γραμμένα και η συγκεκριμένη διαταγή δίνει την ευχέρεια στην εκάστοτε διοίκηση να αυξήσει κατά μία τις υπηρεσίες ανάλογα με τις ανάγκες.
Με λίγα λόγια δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.
Παιδια, ισχυει, οτι οι σκοπιες πλεον γινονται με 2 ατομα;
Ναι, εδω και καμιά 10αριά χρόνια. Επειδή το 2006 είχαμε κάμποσες αυτοκτονίες, άλλαξε το όλο σχέδιο από στατική σκοπιά ενός ατόμου σε δυάδα που καλύπτει συγκεκριμένο χώρο.
Ουτε στην σκοπια δεν μπορει, δηλαδη, να εχει καποιος την ησυχια του. Να ρωτησω και κατι αλλο. Στην σκοπια σου ερχεται εφοδος;
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Cross έγραψε:Ουτε στην σκοπια δεν μπορει, δηλαδη, να εχει καποιος την ησυχια του. Να ρωτησω και κατι αλλο. Στην σκοπια σου ερχεται εφοδος;
Ναι
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
- gimitrop
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
gimitrop έγραψε:Cross έγραψε:Ουτε στην σκοπια δεν μπορει, δηλαδη, να εχει καποιος την ησυχια του. Να ρωτησω και κατι αλλο. Στην σκοπια σου ερχεται εφοδος;
Ναι
Και πόση ησυχία θες ρε αδερφέ;2 ώρες στην απόλυτη μούγκα την παλεύεις; Άσε που μπορεί να καλύπτει ο ένας τον άλλο για κανα τσιγαρο, κατούρημα κτλ. Θα μου πεις γούστα είναι αυτά.

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Δεν καπνιζω, φιλε. Και γενικα ειμαι απο αυτους, που γουσταρουν την μοναξια. Προτιμω να καθομαι μονος να κανω περισυλλογη παρα να με πρηζει ο καθε ακυρος, που θα πετυχω εκει μεσα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες