μαρινος πατινιωτης έγραψε:Ρε παιδια πιγα και εκοψα την αναβολη μου εκι μου ειπαν οτι μαλλων ειμαι για μαιο εμενα κανα χαρτι δεν μου εχει ερθει τι πρεπει να κανω για να μαθω ποτε μπαινω; Και σε πωσες μερες μετα ερχετε το χαρτι
Πολυ νωρις για να μαθεις ακριβως... Τον Απριλιο κοιτα τακτικα στο www.startologia.gr
Το χαρτι π, ορει να σου ερθει και λιγες μονο μερες πριν παρουσιαστεις
Καλημερα σας εκλεισα το 18ο ετος της ηλικιας μου το 2011 γεννημενος 1993 Και στο stratologia.gr μου λεει πως δεν ειμαι προγραμματισμενος για την καταταξη στην επομενη ΕΣΣΟ [μαρτιου] προλαβαινω να μπω με αυτην την ΕΣΣΟ η ειναι αργα;
Καλησπερα εκοψα την αναβολη στις 28 γεναρη για αεροπορια ειχα περιθωριο μεχρι τις 31 γεναρη για την ΕΣΣΟ του μαιου, βαζω τα στοιχεια μου τωρα στο stratologia.gr και μου αναφερει : δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια στρατολογική υπηρεσία,
Γειά σας... Και εμένα δεν μου έχει έρθει το χαρτί και έχω αγχωθεί λίγο διότι πρέπει να φέρεις λέει μαζί σου και το χαρτί και για την ακτινογραφία θωράκως πάλι πρέπει να το έχεις. Εν τω μεταξύ έχω δει στο stratologia.gr την κατάταξη μου 8/3 Αυλώνα τεθωρακισμένα!
ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Καλησπερα εκοψα την αναβολη στις 28 γεναρη για αεροπορια ειχα περιθωριο μεχρι τις 31 γεναρη για την ΕΣΣΟ του μαιου, βαζω τα στοιχεια μου τωρα στο stratologia.gr και μου αναφερει : Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια στρατολογική υπηρεσία,
Αν υπαρχει σειρα πριν τον Μαϊο λογικο ειναι. Και να μην υπαρχει ειναι νωρις ακομα να σε εμφανισει.
Γεια σας Παιδια, ειμαι γεννημενος 17 Ιανουαρίου του 1994 εχω κλεισει τα 18, ποτε περιπου θα μου ερθει το χαρτι Για να καταγάγω στο στρατό Συμπλήρωσα δελτίο απογραφής 06-02-2012.
mitsiosssss έγραψε:Γεια σας Παιδια, ειμαι γεννημενος 17 Ιανουαρίου του 1994 εχω κλεισει τα 18, ποτε περιπου θα μου ερθει το χαρτι Για να καταγάγω στο στρατό Συμπλήρωσα δελτίο απογραφής 06-02-2012.
ευχαριστώ πολύ και να εχετε μια υπεροχη μερα
Μεσα σε 12 μηνες αφου κλεισεις τα 18 και μετα αρα μεχρι 16/1/2013 Το ποτε εξαρταται απο το Στρατολογικο γραφειο αλλα δεν νομιζω καποιος να μπορει να στο πει εκτος αν ξερει η Στρατολογια
Μπηκα στην στρατολογια και εβαλα τα στοιχεια μου εκει που λεει Πληροφορίες... Για την κατάταξή μου με έκπληξη μου είδα ότι όντως μου βγαζει αποτελεσματα αλλα μου λεει οτι
"Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. "