Siskos5 έγραψε:Καλησπέρα σας. Θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πεί αν κάποιος γνωρίζει, ενδεικτικά λόγους που μπορεί να κοπεί κάποιος στα ιατρικά. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Τι ενδεικτικά, υπάρχει Π/Δ που αναφέρει τις παθήσεις.
Δεν εχει νημα ανοιχτο για τους επιλοχαντες εφ και το ποσταρα εδω, καλουν και αλλους επιλαχοντες εφ απο την β κατηγορια (20%) απο το 401 εως το 440 για πκε,
PAPAXITOS έγραψε:Δεν εχει νημα ανοιχτο για τους επιλοχαντες εφ και το ποσταρα εδω, καλουν και αλλους επιλαχοντες εφ απο την β κατηγορια (20%) απο το 401 εως το 440 για πκε,
είπαν δεν θα επερναν άλλους όσοι έφυγαν δεν θα αναπληρωθουν
PAPAXITOS έγραψε:Δεν εχει νημα ανοιχτο για τους επιλοχαντες εφ και το ποσταρα εδω, καλουν και αλλους επιλαχοντες εφ απο την β κατηγορια (20%) απο το 401 εως το 440 για πκε,
είπαν δεν θα επερναν άλλους όσοι έφυγαν δεν θα αναπληρωθουν
Παιδιά εγώ έστειλα μήνυμα στην ποελπς και σε αρμόδιους που ασχολούνται από το υπουργείο και μου είπαν πως κάτι επίσημο δεν υπάρχει και όλα είναι θεωρίες επίσης επιλαχοντες από τον διαγωνισμό δε θα παρουν. Δε ξέρω αλλα το σωματειο μου φάνηκε πολύ αρνητικό. Το πιο πιθανό να ξέρετε δε θα παρουν και θα βολεύονται στα νησιά με τους συνοριοφυλακες συμβασιούχους