Προκήρυξη Δοκίμων Σημαιοφόρων Λιμενικού (2014)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mariavr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από mariavr »

Παιδια ποτε υπολογιζετε να ξεκινησει η διαδικασια για τους αξιωματικους; ... υπαρχει περιπτωση να ξεκινησει παραλληλα με τους υπαξιωματικους η πρεπει να ολοκληρωθει η πρωτη και μετα?
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Vardou »

mariavr έγραψε:Παιδια ποτε υπολογιζετε να ξεκινησει η διαδικασια για τους αξιωματικους; ... Υπαρχει περιπτωση να ξεκινησει παραλληλα με τους υπαξιωματικους η πρεπει να ολοκληρωθει η πρωτη και μετα;
Λογικά αρχές Σεπτέμβρη θα αρχίσει. Οι υπαξιωματικοί πιστεύω θα έχουν τελειώσει μέχρι τότε.

Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vardou »

Ξέρεις κανείς σε ποιον αριθμό πρωτοκόλλου βρίσκεται η προκήρυξη;
mariavr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από mariavr »

Εχουν παει ολοι για τους υπαξιωματικους... Καμια προσφορα για εδω; Χαχαχα
Vardou
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Vardou »

mariavr έγραψε:Εχουν παει ολοι για τους υπαξιωματικους... Καμια προσφορα για εδω; Χαχαχα
Χαχα! Αμα είναι λίγοι, θα είναι το ιδανικό αλλά ποιον κοροϊδεύω... ! Σφαγή θα γίνει πάλι! Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδιά μακάρι αν και δεν το βλέπω. Προσωπικά έχω αρκετούς φίλους / γνωστούς που θα κάνουν ή που έχουν κάνει ήδη τα χαρτιά τους.
mariavr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από mariavr »

Σιγα... Και περυσι που ειχε να γινει ο διαγωνισμος απο το 2011 κ ηταν και περισσοτερες οι θεσεις εκαναν τα χαρτια τους 1200 ατομα... Τωρα θα γινει η σφαγη; Με τα 45 ατομα και με μια προκηρυξη να τρεχει ηδη και αλλη μια να ειναι στην αναμονη; Ουτε καν!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το ότι είσαι αισιόδοξη είναι θετικό αλλά καλό είναι να μην εθελοτυφλούμε κιόλας. Με την ανεργία να έχει ήδη βαρέσει κόκκινο και να συνεχίζει αμείωτα σε ανοδικούς ρυθμούς όχι μόνο οι αιτήσεις θα είναι από πολλές έως πάρα πολλές αλλά και ίσως κάτι παραπάνω. Εγώ προσωπικά (που δεν είμαι υποψήφιος) σας εύχομαι όντως να είναι λίγες (αν και δεν το βλέπω) ΕικόναΥΓ: Το ότι τρέχουν 2 προκηρύξεις και ίσως και 3 στην πορεία αν βγει και για Λιμενοφύλακες δεν λέει απολύτως τίποτα. Με την ίδια λογική όπως εσύ σκέφτηκες να τα κάνεις και εδώ και εκεί τα χαρτιά σου μπας και αποκτήσεις περισσότερες πιθανότητες, το ίδιο ακριβώς σκέφτονται και όλοι οι υπόλοιποι. Δεν κατέβηκαν από τον Άρη.

Καλή επιτυχία να έχεις Εικόνα

mariavr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από mariavr »

Ναι εκανα τα χαρτια μου και στις 2 προκηρυξεις αλλα αποφασισα να δωσω μονο στους αξιωματικους... Και για να σε προλαβω με καλεσαν και στους υπαξιωματικους και ειχα αρκετα καλη σειρα απο αποψη μοριων απλα αποφασισα να δωσω στους αξιωματικους... Δεν ειναι οτι ειμαι αισιοδοξη, ουτε πως εθελοτυφλω! Απο στατιστικης αποψης αν τα παρεις η αναλογια στους υπαξιωματικους ειναι 1 στους 10. Η οποια εμφανιζει τρομερο ποσοστο πιθανοτητων σε καθε υποψηφιο κατα τη γνωμη μου παντα! απο την αλλη αν στους υπαξιωματικους που η καταθεση των δικαιολογητικων αφορουσε ολα τα ιδρυματα, οι αιτησεις εφτασαν ουτε τις 3000, μαθηματικα να το παρεις οι αιτησεις στους αξιωματικους με το ζορι θα φτασουν τις μισες. Και παλι λεω τη γνωμη χωρις να ξερω κατι παραπανω... Για μενα και για την περιοδο που οντως διανυουμε μου φαινονται λιγες... Πιστευα πως θα ειναι παραπανω
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Από τον τρόπο που το λες αφήνεις να εννοηθεί ότι ναι μεν έδωσες στους υπαξιωματικούς, έχεις καλή σειρά αλλά εφόσον βγήκε και για Σημαιοφόρους δεν θα συνεχίσεις στις επόμενες διαδικασίες των υπαξιωματικών παρά μόνο στους Σημαιοφόρους σωστά; Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε με βρίσκεις εντελώς αντίθετο με αυτή την λογική. Να συνεχίσεις και στους 2 διαγωνισμούς και αν και όπου περάσεις στο τέλος κάνεις απολογισμό. Αν πάλι περάσεις και στους 2 ακόμη καλύτερα για σένα!
mariavr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από mariavr »

Οχι αποφασισα να δωσω μονο στους αξιωματικους. Δεν πηγα καθολου στους υπαξιωματικους... Θεωρω πως η ολη διαδικασια ειναι αρκετα ψυχοφθορα για να την περασει κανεις 2 φορες...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Γνώμη μου είναι ότι δεν έκανες καλά... Άλλωστε εφόσον όπως είπες και πριν είχες καλή σειρά στους υπαξιωματικούς ναι μεν θα είχες λίγο τρεξιματάκι τώρα αλλά στο τέλος η ανταμοιβή θα ήταν όλη δική σου ως επιτυχούσα! Τέλος πάντων μακάρι να σου πάνε όλα καλά σε αυτόν τον διαγωνισμό Εικόνα
mariavr
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από mariavr »

Σε ευχαριστω πολυ! Να 'σαι καλα!
NTINA

Δημοσίευση από NTINA »

Καλησπερα παιδια, καλη επιτυχια σε ολους! μπορει καποιος να μου πει τι γινεται με το ecdl εαν πρεπει να ειναι της τριετιας;
και κατι ακομα, ζηταει πτυχιο αγγλικα ή γαλλικα κτλ. αν εχεις και τα 2 τα βαζεις και τα δυο στο φακελο;
prasinos1966
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από prasinos1966 »

NΤίνα ειτε ενα πτυχιο ξενης γλωσσας βαλεις στον φακελο ειτε 5 δεν παιζει ρολο, δεν υπαρχει μοριοδοτηση.

Ξερει κανεις σε τι αριθμο πρωτ. Βρισκομαστε πανω κατω;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες