Αθλητικές Δοκιμασίες ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2014)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και ποιος ορίζει τι είναι σωστό και τι όχι kompra; Πάντως το πρόγραμμα που μας υποσχέθηκες ακόμα το περιμένουμε!
Άβαταρ μέλους
ηλεκτρα15
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ηλεκτρα15 »

D.Y.K έγραψε:Και ποιος ορίζει τι είναι σωστό και τι όχι kompra; Πάντως το πρόγραμμα που μας υποσχέθηκες ακόμα το περιμένουμε!

θα σου πω τι ειναι σωστο και τι οχι... Ή μαλλον οχι εγω, αλλα υπαρχουν επιστημονικες ομαδες εργομετριας που καθονται και αναλυουν τι οφελη εχει καθε ασκηση και καθε προπονητικη μοναδα στο σωμα μας. Απο τους πρωταθλητες και αθλητες μεχρι εναν μεσο ανθρωπο. Υπαρχει δηλαδη ολοκληρη επιστημη γυρω απο αυτο. Βεβαια ειναι λογικο καθε καποιο χρονικο διαστημα να αλλαζει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

ηλεκτρα15 έγραψε:

θα σου πω τι ειναι σωστο και τι οχι... Ή μαλλον οχι εγω, αλλα υπαρχουν επιστημονικες ομαδες εργομετριας που καθονται και αναλυουν τι οφελη εχει καθε ασκηση και καθε προπονητικη μοναδα στο σωμα μας. Απο τους πρωταθλητες και αθλητες μεχρι εναν μεσο ανθρωπο. Υπαρχει δηλαδη ολοκληρη επιστημη γυρω απο αυτο. Βεβαια ειναι λογικο καθε καποιο χρονικο διαστημα να αλλαζει.

Δεν διαφωνεί κανένας με τα λεγόμενα σου ηλέκτρα. Εγώ αναφερόμουν συγκεκριμένα στον kompra ο οποίος προφανώς ορίζει αυτός τι είναι σωστό και τι όχι και επίσης αναιρεί τα γραφόμενα τα δικά σου (παραπάνω). Και ξαναλέω το πρόγραμμα διατροφής που μας υποσχέθηκε χθες ακόμη το περιμένουμε. Αλήθεια kompra σύμφωνα με το ΠΜ που μου έστειλες χθες θα το ανέβαζες σήμερα, είναι τελικά τόσο μεγάλο που δεν έχεις προλάβει ακόμα ή είσαι σε φάση που συλλέγεις ακόμα πληροφορίες από το ίντερνετ;

Άβαταρ μέλους
F-16
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από F-16 »

Καλημερα σε ολο το φορουμ... Εικόνα Παιδια γενικα ειμαι αθλητικος τυπος, εχω και καποιες διακρισεις μεχρι σε ολη τη Μακεδονια, οχι κατι τρελο, οχι πρωταθλητισμο. Δεν εχω θεμα σε κανενα απο τα αθληματα, ειμαι μαλιστα και αρκετα πανω απο τα ορια. Παρ'ολα αυτα δεν εχω ιδεα για σφαιρα και το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι θυμαμαι γυμνασιο μας ειχε κανει κατι ο γυμναστης ζητημα με το δεξια να εριχνα 3 μετρα. Χαχαχαχα. Τωρα 4 χρονια διαφορα απο τοτε υπαρχουν, αλλα ξερετε αμα μπει στο μυαλο σου κατι κακο δε βγαινει... Νομιζετε θα εχω προβλημα; Παρ'ολα αυτα με το που τελειωσουν θα κανω κανα δυο προπονησουλες τεχνικης, αλλα θα ηθελα να ακουσω μια γνωμη λιγο πιο επικεντρωμενη σε αυτο.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

F-16 έγραψε:Τωρα 4 χρονια διαφορα απο τοτε υπαρχουν, αλλα ξερετε αμα μπει στο μυαλο σου κατι κακο δε βγαινει... Νομιζετε θα εχω προβλημα; Παρ'ολα αυτα με το που τελειωσουν θα κανω κανα δυο προπονησουλες τεχνικης, αλλα θα ηθελα να ακουσω μια γνωμη λιγο πιο επικεντρωμενη σε αυτο.

Μην τρελαίνεσαι. Είναι γελοίο και θα το βγάλεις για πλάκα.

Κάνε και καμία προπονησούλα όποτε βρεις χρόνο, όχι τίποτα άλλο αλλά για να αποκτήσεις και εσύ αυτοπεποίθηση και να καταλάβεις ότι το έχεις.

Δεν είναι τίποτα!

Άβαταρ μέλους
F-16
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από F-16 »

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και μακάρι όντως έτσι να είναι. Καλή συνέχεια στη μέρα σου. Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες