ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:Καλησπέρα.
θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει την όδο για τα ΣΤΥΑ διοτι δεν μπορώ να τη βρώ και πρέπει να βρίσκομαι εκεί την Τρίτη.
ευχαριστώ.

http://www.haf.gr/el/structure/units/dae/units/123PTE.asp
SigmaEf

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από SigmaEf »

Greek_Army έγραψε:
ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:Καλησπέρα.
θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει την όδο για τα ΣΤΥΑ διοτι δεν μπορώ να τη βρώ και πρέπει να βρίσκομαι εκεί την Τρίτη.
ευχαριστώ.

http://www.haf.gr/el/structure/units/dae/units/123PTE.asp
Μπορείς επίσης από τον Σταθμό Λαρίσης να πάρεις προαστιακό και να κατέβεις στην στάση Δεκέλειας. Μετά είσαι ακριβώς στην πύλη στην ουσία. Κανά 2λεπτο περπάτημα. Δεν αξίζει να πάρεις ταξί, αλλά αν θελήσεις να ξέρεις ότι είναι γύρω στα 10Ε από τον Σταθμό Λαρίσης. Αν τώρα πηγαίνεις με αυτοκίνητο, πάρε την Ε. Ο. Αθηνών-Λαμίας και θα βγεις στην Έξοδο που λέει "Αχαρναί-Ολυμπιακό Χωριό" (Πριν την έξοδο για Κηφησια δηλαδή). Μετά στα φανάρια θα πας δεξιά (θα συνεχίσεις για 2χλμ), στην Λεωφ. Κύμης και αφού περάσεις μια γέφυρα θα βγεις δεξιά και μετά πάλι δεξιά. Μετά σε 1χλμ θα συναντήσεις την κεντρική πύλη στα αριστερά σου. Ελπίζω να βοήθησα...

MG3

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από MG3 »

Γιατι μιλάτε αφού δεν ξέρετε ρε γ... Το εξόδους εχεις Παρασκευη Σάββατο και κυριακή και τετάρτες βγαίνουν οι βαθμοφόροι 2τεις ΜΟΝΟ
Παναγιώτης

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Μπορειτε να αποσαφηνισετε το καθε ποτε παιρνει αδεια καποιος στη σχολη και για ποσες μερες περιπου; Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
aeronut
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από aeronut »

Κοιτα λιγο πιο πισω ελατε τωρα μη ρωτατε συνεχεια τα ιδια

Παναγιώτης

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από Παναγιώτης »

Ρωταω γιατι λετε για αδεια και την Τεταρτη... Ενω εγω απ οσον ξερω δεν ισχυει κατι τετοιο...
Anonymous

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από Anonymous »

Συγνώμη μήπως μπορεί να μου πεί κανείς πως είναι η Σ. Τ. Υ. Α για γυναίκες; Είναι δύσκολα;

Pilotos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από Pilotos »

Λοιπον... Οσον αφορα το θεμα της καταξης, εχεται καιρο ακομη ! Οταν θα μπεις φιλε μου (εσυ που ρωτησες για ρουχα, τι να παρεις μαζι σου κλπ.) καλυτερα να πας με τα ρουχα σου και τα δικαιολογητικα σου... Τσαντες, εσωρουχα, ξυριστικα κτλ στα παρεχει η σχολη μεσα. Αλλα και παλι. Και να τα παρεις δεν θα σε αφησουν να τα περασεις πισω απο την πυλη... Η σχολη θα σε παραλαβει γυμνο εντελως (δεν θα θελα να παρεξηγηθω !) , αλλα αν μπεις με το καλο θα καταλαβεις μια και καλη τι εννοω... Οσον αφορα το θεμα της κοπελιας στο τελευταιο μνμ... Κοιταξε. Οι κοπελες περνανε δυσκολα σιγουρα στη βασικη εκπαιδευση (στο λεω χωρις να θελω να σε αποτρεψω) Γτ ειναι γυναικες... Αλλα χαλαλι 1 μηνας μπροστα σε τοσα χρονια ! Μετα εσεις οι γυναικες περνατε αρκετα καλα
Anonymous

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από Anonymous »

Δηλαδη εννοείς πως αφου περασει η βασικη εκπαιδευση μετά τα πραγματα είναι εντάξει;(εννοώ οτι μια γυναικα μπορει να τα Καταφερει.) Και κατι άλλο όταν λες επέιδή είναι γυναίκες εννοεις απλώς οτι οσον αναφορα της αντοχες και την φυσικη κατάσταση είναι ποιο αδύναμες σε σχέση με έναν αντρα;

sxetlant
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από sxetlant »

Παναγιώτης έγραψε:Ρωταω γιατι λετε για αδεια και την Τεταρτη... Ενω εγω απ οσον ξερω δεν ισχυει κατι τετοιο...

Υπάρχει άδεια την Τετάρτη! Απο τις 3 περίπου το μεσημέρι μέχρι τις 9-9.30 το βράδυ! Τουλάχιστον αυτό ισχύει μέχρι φέτος... Απο Σεπτέμβρη βλέπουμε!

Pilotos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από Pilotos »

Κοιταξε να δεις... Οι πρωτοετεις εχουν αδεια οπως και ολη η σχολη απο παρασκευη μεσημερι μεχρι κυριακη βραδυ... Αν κατα το πρωτο ετος ενας δοκιμος βγαλει μια συνολικη βαθμολογια πανω απο καποιο βαθμο π. Χ γενικο μεσο ορο 89 (στα 100) τοτε σαν δευτεροετης εχει το δικαιωμα να ειναι εξοδοχους επιπλεον τις τεταρτες το μεσημερι μεχρι την πεμπτη το πρωι. Βεβαια ειναι και θεμα διοικητη, διοτι πολλες φορες εχει τυχει οι εξοδουχοι της τεταρτης να μην βγουν λογω αποφασης του δοικα (δες το και ως μια μικρη τιμωρια, σπασιμο) ... Πολλα ειπα ! Τεσπα θα τα δειτε μεσα οσοι μπειτε
Άβαταρ μέλους
FiLwI
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από FiLwI »

Γεια σας. Γνωριζω πως οταν μπαινεις μεσα σε μια στρατιωτικη σχολη (που ειναι η στυα) σε κουρεβουν. Αν κουρευτω πριν μπω στην σχολη κοντα αλλα οχι τοσο κοντα που θελουν αυτοι θα με κουρεψουν; Και κατι ακομα για τα ρουχα εσωρουχα δεν δινουν ετσι; Και αυτα που θα φοραω μεσα στην σχολη πρεπει να ειναι αναγκαστηκα ασπρα; Ευχαριστω πολυ και καληνυχτα :))
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μήνυμα από αντίστοιχο θέμα.

D.Y.K έγραψε:
Νικολέτα έγραψε:Δηλαδή πόσο μακρύ μαλλί επιτρέπεται στις γυναίκες σύμφωνα με τον κανονισμο; Το δικό μου φτάνει χαμηλά στη μέση και δε θέλω να το κόψω. Αφού θα είναι κοτσίδα τι θα ενοχλεί;

Το μαλλί για τις γυναίκες θα πρέπει να είναι τόσο, ώστε να μπορείτε να το πιάνετε κότσο για να μπορεί να "κάθεται" πάνω στο κεφάλι σας το τζόκευ, πηλίκιο, μπερές κλπ. Εντάξει είπαμε ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει το "προβλεπόμενο" για τις γυναίκες (όπως στους άντρες), αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας. Υποθέτω ότι με το μαλλί κοτσίδα και έως την μέση δεν θα μπορείς να τα πιάνεις κότσο, συνεπώς θα πρέπει να τα κόψεις.

bill

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από bill »

Ξερει κανείς αν υπάρχει ΑΤΜ μέσα στην ΣΤΥΑ και αν ναι ποιάς τράπεζας?
κωστας

ΣΤΥΑ - Η ζωή στη Σχολή

Δημοσίευση από κωστας »

Μηπως ξερει κανεις ποσες μερες ειναι η βασικη εκπαιδευση και τι θα πρεπει να παρω μαζι μου αυτες τις μερες;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης