Όριο ηλικίας για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Δεν εννοούσα να κάνουν του κεφαλιού του ς οι 18ριδες, ούτε οι οι 28ριδες να πετανε χαρταετό .. Στην 1η περίπτωση οι 18ριδες έχουν περισσότερες αντοχές και στην 2η περίπτωση σε συνδυασμό πάντα να δουλεύουν σαν ομάδα να κρατανε τα προσχήματα ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. όρεξη για δουλεία δεν έχει ηλικία αλλά τι άνθρωπος είναι ο καθένας.
Λετε να μας αλλαξουν το οριο και στους φρουρους;
Καλημερα παιδια. Ειμαι γεννημενος 26/6/1983. Μπορω να κανω τα χαρτια μου?
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang='.'&perform=view&id=6331&Itemid=761&lang=ταχυδρομος έγραψε: Καλημερα παιδια. Ειμαι γεννημενος 26/6/1983. Μπορω να κανω τα χαρτια μου;
handballer έγραψε:ταχυδρομος έγραψε: Καλημερα παιδια. Ειμαι γεννημενος 26/6/1983. Μπορω να κανω τα χαρτια μου;
xaxaxaxa... Μπράβο ρε @handballer

Αν και πιστεύω πάλι δεν θα μπορέσει να το βρει...
- handballer
- Συνταγματάρχης
Κοίτα δε λέω να βοηθάμε όλοι όλους και ειδικότερα τους καινούριους αλλά εδώ μας λέει (όχι το συγκεκριμένο παιδί δεν θέλω να τον προσβάλλω) ότι τον ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ και να μην την έχει διαβάσει... Δεν γίνεται.hackertom έγραψε:xaxaxaxa... Μπράβο ρε @handballerhandballer έγραψε:ταχυδρομος έγραψε: Καλημερα παιδια. Ειμαι γεννημενος 26/6/1983. Μπορω να κανω τα χαρτια μου;Αν και πιστεύω πάλι δεν θα μπορέσει να το βρει...
handballer έγραψε:ταχυδρομος έγραψε: Καλημερα παιδια. Ειμαι γεννημενος 26/6/1983. Μπορω να κανω τα χαρτια μου;
xaxaxaxa... Μπράβο ρε @handballer

Αν και πιστεύω πάλι δεν θα μπορέσει να το βρει...
τι να κανουμε φιλε μου hackertom; Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο, να ξημερωνοβραδιαζομαστε στα blogs, μπας και βγει καμμια προκυρηξη για να βολευτουμε... Ευχαριστω handballer
- handballer
- Συνταγματάρχης
Παρακαλώ...hackertom έγραψε:xaxaxaxa... Μπράβο ρε @handballerhandballer έγραψε:ταχυδρομος έγραψε: Καλημερα παιδια. Ειμαι γεννημενος 26/6/1983. Μπορω να κανω τα χαρτια μου;Αν και πιστεύω πάλι δεν θα μπορέσει να το βρει...
τι να κανουμε φιλε μου hackertom; Δεν ειμαστε ολοι το ιδιο, να ξημερωνοβραδιαζομαστε στα blogs, μπας και βγει καμμια προκυρηξη για να βολευτουμε... Ευχαριστω handballer
Ημερ. γεν.23/12/1983 θα ηθελα να ξερω αν εχω δικαιωμα συμμετοχης στο διαγωνισμο για τους ειδικους φρουρους. ευχαριστω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Τελευταία χρονιά που μπορείς να συμμετάσχεις.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ έγραψε: Ημερ. Γεν.23/12/1983 θα ηθελα να ξερω αν εχω δικαιωμα συμμετοχης στο διαγωνισμο για τους ειδικους φρουρους. Ευχαριστω.
το νου σου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PAPAXITOS και 7 επισκέπτες