Εμπορικό ναυτικό και ξένες γλώσσες
Δεν νομιζω οτι γινεται να δω εισερχομενα χωρις να εχω λογαριασμο στο φορουμ και μετα απο'τι ειδα δεν βρηκα πουθενα επιλογη μυνηματα/εισερχομενα κτλπ
Άδικος κόπος η αποστολή μηνυμάτων σε επισκέπτες. Μόνο σε εγγεγραμμένους λογαριασμούς στέλνονται. Μια απλή διαδικασία είναι η εγγραφή.
- mvspiros
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Απλα θελω να μου πεις το φβ σου να τα πουμε απο εκει γτ θελω και γω εμπορικο ναυτικο και ειμαι τριτη λυκειου και θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα :)
mvspiros έγραψε:Απλα θελω να μου πεις το φβ σου να τα πουμε απο εκει γτ θελω και γω εμπορικο ναυτικο και ειμαι τριτη λυκειου και θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα :)
Ρώτα με εδώ ότι θέλεις, με μεγάλη μου ευχαριστηση, όμως κάνε την ερώτηση σου στο σωστό νήμα, γιατί εδώ γράφουμε αποκλειστικά για τις ξενες γλώσσες, και θα θα ειναι λογικό οι mods να μας διαγράψουν τα μηνύματα. Ευχαριστώ.
Καλήσπερα σε ολους σας! Ειμαι μαθητης της τριτης λυκειου και συμπληρωσα το μηχανογραφικο ως πρωτη επιλογη την σχολη πλοιαρχων Α. Ε. Ν. Ειμαι αρκετα καλος μαθητης με καλες επιδοσεις μου στην προτετοιμασια για τις πανελλαδικες και θεωρω σχεδον σιγουρο οτι θα περασω. Το μοναδικο προβλημα ειναι οτι δεν εχω Πτυχιο αγγλικων παρολο που γνωριζω αγγλικα (διοτι πηγαινα παλια φροντηστηριο αλλα τα παρατησα) θεωρείτε αδύνατον να βρώ Ναυτιλιακή Εταιρία να μπαρκάρω;
Σας ευχαριστώ. Η απαντηση σας θα ηταν παραπανω απο πολυτιμη.
Σας ευχαριστώ. Η απαντηση σας θα ηταν παραπανω απο πολυτιμη.
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι 3η λυκείου και θέλω να ρωτήσω, αν το lower μοριοδοτείται στις σχολές του Εμπορικού ναυτικού.
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι 3η λυκείου και θέλω να ρωτήσω, αν το lower μοριοδοτείται στις σχολές του Εμπορικού ναυτικού
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 2
Πλέον δεν μοριοδοτείται κανένα πτυχίο αγγλικών γιατί ο μόνος τρόπος εισόδου στο εμπορικό ναυτικό είναι οι πανελλήνιες. Αυτό ίσχυει για την είσοδο στην σχολή με απολυτήριο λυκείου.
Αν κάποιος γράψε (6550 χωρίς τα αγγλικά) μετράνε τα αγγλικά για να περάσει proficiency Michigan και τα αγγλικά των πανελληνίων δίνουν μωρία καθόλου; Με βασεις 2022
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 2
Τα αγγλικά δεν μοριοδοτούνται στην διαδικασία των πανελληνίων υπήρχε μοριοδότηση όταν έμπαινες με απολυτήριο εφόσον ειχες proficiency.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης